műszaki kéések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Várom a megoldásokat felsõbrendû istenek
6 ezres fordulat után megint elõjön a csattogás.
Ez mi lehet?
Lehet cserés lesz, ha rángat elindulásnál.
Nekem akkor volt olyan mikor etanolt tankoltam, de az injektorokat hamar kinyírja
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Ugyan azok a készülékek a 75cmes optikai zsinorral nem mutatnak semmilyen kését, de az 5 méteresen sajnos nagyon durván hallható.
Illetve fém fogaskerekes, ablaktörlõ motort keresek, házi célra, nem kötõdök hozzá hogy autó alkatrész legyen, de a 12V és a 360°/1sec forgási sebességtõl ne nagyon térjen el, és az ereje is meglegyen.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2. A hálózati feszültség effektív értéke akár 5-15% százalékkal is magasabb (vagy alacsonyabb) lehet , adott Hálózaton belül.
3. De talán csupán mindezek együttes egyvelege , plussz a be-ki kapcsolási tranziens áramlökések , átlagosan többször és/vagy nagyobb hatással fordulnak elõ (ez eredményezi hagyományos izzók halálát midõn a meginduló áram összerántja az izzó szálat ami elõbb vagy utóbb egyszer elpattan)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az albiban szokatlanul gyorsan égnek ki az izzók (energiatakarékos is!). Mi okozhatja ezt a különös jelenséget?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Miután a vezetékek azonosítva lettek, unipoláris esetben mind a 6 vezeték szükséges , Bipoláris meghajtásnál elegendõ egy-egy féltekercs (4 vezetékkel)
A meghajtás trapezoid/négyszög jeleket kell "megfelelõ sorrendben" a tekercsekre kapcsolni.
SimpleSAT satellite
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Amúgy unipolárisnak tûnik, legalábbis a nyomtatóba mind a 6 be volt kötve. xD
Szerintem az már nem az igazi, cserétesd ki az óráját.
Ha gond lenne azt éreznéd is.
Persze lehetõleg autón belül.
Pl miért ferda a kerék?
Hogy kell keresztbe autózni stb.
Ez rendesen olyan +14V-ot szok mutatni, de idõnként olyan 5...6...7V környékén muzsikál, majd néha 0V-nál bolyong, újabban pedig -11...-12V is elõfordul! Ez normális vagy mi van? Jöhetnek a hozzáértõ és okos, alapos magyarázatok!
Csak guruk! Tippelgetõk kíméljenek!
😄 XD
Már látom, h ez LOLtopik lesz, de a fenti kérdésre érdekel a válasz!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!