Mi a legnagyobb probléma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
A világon az egyik legnagyobb probléma a nacionalizmus.
ajem kisa
Semmi baj, lehet ezt minden oldalról megnézni, dehát ez ilyen!
Én azért nem hinném, hogy nem történik semmi Magyarországon, és minden hepi, mert csak itthon ekkorák a kamatok, nyugaton 4-5%-os kamatokra adják ki a hiteleket, és ha belebukik az illetõ a visszefizetéssel, akkor viszik a cuccát, ÉÉÉÉÉS a megmaradó összeg az az amivel tartozott minusz az eladási ár és marad a tényleges maradék! Magyarországon ezt sem lehet letagadni, hogy nincs, holott a világon egyedül itt teheti meg a banki rendszer a politika meg ezeket támogatja!
Igaz az is, hogy nem az a hülye aki csinálj, hanem az, aki hagyja magát!
Viszont a népbutítás és a történelem átírása nem elhanyagolható dolog szintén, és sajnos ez mind egybe kapcsolódik!
Az most teljesen mindegy, hogy ki mit gondol errõl, de ezek MIND ki..ott nagy probléma ma Magyarországon, és egy a cél!
Csak Magyarországon van ennyi multi és lehetõség a külföldi dögöknek, hogy elvigyenek minden pénzt és harmadik világbéli minimálbérrel szórják ki az ember szemét, és mégcsak meg sem becsülik az embert, sõt...
Az ellehetetlenítések annyira mennek, hogy a ha nem vagy cigány vagy nincs háttered, akkor elég hamar az utcára kerülhetsz. Na most ez bármelyik nyugati országban másképp zajlik (tudom, mert kint élek 1999 óta nyugaton(?!)), és egyre jobban látszik a különbség! Szóval ha népritkulásról van szó és lehúzásról, akkor Magyarország igenis az elsõ helyeken áll!
Amit még hozzáteszek és aztán szerintem be is fejezem végleg, hogy ez nem csak én egyszerû esgés gondolom így, hanem közgazdászok, ügyvédek, történelem kutatók, jogászok, stb. foglalkoznak ezekkel a dolgokkal!
Ezekerõl lehet jutubon találni dolgokat, lehet rajtuk keresztül jobb támaszokra építeni, és õk azért mondhatni, hogy nem csak keresik a kifogásokat! Most persze minden politikai oldal kizárva!
Na asszem ennyi, ha igénytelen vagyok, ha nem, akkor is nekem ne mondja senki, hogy minden olyan mint volt!
Ja a háború után volt munkahely, volt gyerek...
Most zárnak a sulik, a kórházak, az ovodák...nyitnak a bankok, az ingatlanközvetítõk, és a gyógyszertárak! Egyre több üres lakás van, nincs gyerek a játszótereken...szóval ezért írtam!

2 dologra hívnám fel még a figyelmed:
1. A népességfogyás nem feltétlenül rossz. Ha egy terület populációja vmi miatt gyorsabban képes szaporodni, akkor túl lövi az egyensúlyi helyzetet a forrásokat és az egyed számot tekintve. Ezért elkerülhetetlen a visszacsökkenés.
Pl ahogyan én látom ez történt és történik a nyugati civilizációban. A nyugati államokban, például a nagy nyomort és népességet el tudta szívni Amerika, mert ott a helyi õslakosok kevésbé intenzíven élték fel a forrásaikat és a tech elõny révén könnyen ki tudták õket túrni.
Amit Mo-ra mondasz, az nem csak itt figyelhetõ meg, hanem minden nyugati és õket követõ fejlett államban.
Miben állunk szarabbul, mint a világháborúk alatt és után? Vmi szaporodási versenybe akarsz kezdeni és "magyarokkal" árasztanád el a világot? Biztos minden máshol élõ is mosolyogva fogadná az 5letet.

2. Ha az összeesküvõk nem épp olyan idióták, mint az átlagember, akkor pont nem az õket és az õ hatalmukat fenntartó és kialakító nyugati civilizációt sújtják elõször, ahol amúgy is csökken a népesség. Hol vannak a hírek az alábbi országokból enwiki countries by population growth rate? Ott nem telepítettek koncentrációs táborokat? Ott nem vakcinázzák halálra a lakosságot?
Biztosan õk is olyan rasszisták, mint a földönkívüliek, amikor emberrablásokról van szó...

Szvsz ez a konteók receptje:
Minél kevesebb tudományosság és õszinteség
minél több ismeretlentõl való félelemre építés.

Én ezt igénytelenségnek tartom.

ajem kisa
Ok, azzal egyetértek, hogy ez csak az egyik nézõpont amit írtam és belinkeltem, de ezt oda is írtam!
Viszont az is tény, hogy amit írsz pl., hogy a népességnövekedés...
Az pontosan az a gyenge pont, ami mindenki által ismert, hogy a Magyarság létszáma csökken, nemcsak azért, mert kivándorolnak, de ha megnézed, hogy mennyi fehérbõrû ismerõsödnek van gyereke ha van egyáltalán, és miért nem vállalnak be legalább 2-3 gyereket? Valamelyik banknak van egy statisztikája, és az idõsek száma nagyobb, mint az újszülötteknek, ami akárhogy is nézzük nem oké. Most nem számolom bele a kisebbséget(?!)!
Mondjuk ehhez kapcsolodik egy másik téma is, de nem akarok sem zsidózni sem flémet kelteni!
Egyébként az a tény, hogy bilgéc aki egyébként benne van abban a bizonyos 300 családban akiket írtam ezelött, és õ a harmadik világban oltásokkal próbálkozik és gyépések lesznek az illetõk akiken kipróbélta, az magáért beszél!
Ez nem kitaláció, hanem tények, és az ellenpélda pontosan az, hogy sem a tv sem a többi média nem beszél errõl, mert pánik lenne, holott ezzel úgy ahogy próbálkoztak a h1n1 oltással is, amivel nem kevés probléma volt nyilvánosan is!
Csak az internetes oldalakon lehet látni pl. azt is, hogy mit mûvelnek a kiválasztott izraeliek a Palesztínokkal, és õk ezen a részen mindíg az egyesek szerint kétes múltú holokausztról beszélnek, holott õk eljátszanak egy még nagyobb népírtást 2012-ben!
bilgécc is egy videóban megjegyzi, hogy nekik elég lenne a mostani világnépességbõl 500millió akik fent tudják tartani az õ dolgaikat!
Ezt írtam is az elõzõben, majd megkeresem ha lesz több idõm, de ha valakit érdekel, akkor megtalálja!
Ehhez ha láttad a videót, akkor nem is kell hozzáfûzni semmit, hanem elmenni Ráckevére és megnézni a "filmstúdiót"!
Na jó elég voltmára nekem ebbõl!:D
Egyébként azért elgondolkodtató, mert azért a népírtást már ahogy simonfaszperez is elmondta, hogy ma már nemkellenek a háborúk, mert bármeddig elér a kezük...most ma Magyarország 2012-ben rosszabb helyzetben áll, mint a háború alatt és után, pedig 1 lövés nem dördült el!!!

Én ezt valahogyan úgy képzelem el, h ha vki õszintén szeretne tájékoztatni (ism terjeszteni) vmirõl, akkor az igyekszik az adott dolgot, minél jobban körüljárni és ami egy középsulis szintet megütõ embernek eszébe juthat, legalább azokra kitérni. Pláne, ha még fizetnek is neki vagy már x éve ugyanazon témát rágja és találkozhatott a kritikákkal.

A haláltáborosdinál például voltak más emberek, akik mentek ellenõrizni az állítólagos nemtudom hány száz helyet és nagy részét nem is találták. Egy része pedig vmi kiképzõ tábor. Volt olyan, ahol nem voltak beforduló kerítések. Volt olyan, ami javító/büntetõ intézet volt, volt, ahol csak egy építkezési gödör volt, de bizonyára, akik feljegyezték, mint tábort lusták voltak odamenni, h jobban megnézzék. Rendben, ez nem fedi le minden felsorolt, általuk jelentett ilyen tábort, de már jelzés értékkel bír, h milyen megbízható infó forrásnak minõsülnek az illetõk. És ez arra sem elég, h megnyugtatóan eldõljön mi a helyzet ezekkel, de hogy nem olyan balfaszoktól akarok tájékozódni e téren, akik amikor építkezést látnak, akkor félnek közelebb menni, mert üldözési mániájuk van, valamint a rejtett kameráról sem hallottak, h több infót szerezhessenek az biztos. És az olyan helyzeteket, amikor én sem (meg szerintem senki sem) válaszolnék több kérdésére, mert látom, h ki akarja forgatni minden szavamat úgy állítják be, mintha titkolózna a másik és rátapintottak volna a lényegre...
Minek kellenek a mûanyag koporsók? Nem egyszerûbb elégetni vagy elásni az embereket? Kevesebb nyom maradna. Miért akarnák pont azt a populációt meggyéríteni, ahol amúgy is csökken már a népesség és miért nem azokkal foglalkoznak, akiknél még mindig növekszik és bevándorlókkal látják el a többi országot?
Most ennyi jutott eszembe régrõl. De csak kitaláltak még mások is egyebeket. De akkor nézzük a többi konteót:

Bill és a vakcina. Na ebben inkább gondolom, h lehet vmi. Mert igen félreérthetõ helyzetben sem próbál tisztázni semmit és ennyi év után sem találtam, h megpróbálta volna tisztázni a dolgot. De a statisztikai adatok alátámasztják (errõl is volt elõadás a teden), h ahol csökken a gyermekhalandóság, ott növekszik az egy fõre jutó kereset és csökken a szaporulat egy kis késéssel. De ezen változások viszont így teljesen csak a nyugati világban következtek be, a többi kultúránál pontosan azon számértékek felé egyelõre csak tolódtak és korántsem biztos, h annyira és pont úgy fogja lekövetni a többi ország változásai a nyugatot. Bár én elképzelhetõnek tartom, h mûködne (ha nem gondolok a cigányok egy részére, akik kisebbség, így elvileg nem nyomnának sokat a latba).
Viszont akkor is, én egyelõre úgy láttam, h túlnyomóan a vakcinázást támogatja, pedig az egyedül nem oldja meg a problémákat. De legalább az egyik problémát kiiktatná, egyébként támogatják az oktatást (khanacademy). Meg közismert az is, h erkölcsileg nem feddhetetlen, olyan szempontból, h a Microsoft a kezdetektõl opportunista módon mindent kihasznált, ami nem volt tiltott, de minden jámbor ember szerint tisztességtelen.
Kéne egy riporter, aki leül vele és felteszi a megfelelõ kérdéseket, h mégis mi a teljes program és részleteiben hogyan képzeli az egészet, amirõl beszél és azokat milyen adatokra alapozza. De hát ki tudja, aki ahelyett, h maga végzett volna jó munkát inkább megkereste a megfelelõ embereket, h dolgozzanak neki, attól nem várok sokat... De akkor a hozzáértõket hagyná, h nyilatkozzanak... Úgy emléxem, h úgy is hivatkozott, h beszélt mittomén hány biológussal és azt mondták hogy...
Vagy legalább igényesebb elõadást tartana a show helyett...
Tehát sztem itt sem meggyõzõ egyik irány sem. Több infó kellene.

A konyhasós meg a legnagyobb baromság. Keveri a molekulák tulajdonságait az ionokéval. Biztos segget vakart kémia órán... És azon téveszmével él, h ami nagyobb mennyiségben mérgezõ, az kisebb mennyiségben is. Az élet nem ilyen egyszerû, h vmi csak ártalmas és vmi csak hasznos. Sokkal pontosabb kép, h valami adott mennyiség tartományban milyen jó, rossz, és semleges hatásai vannak és azok egyéb elképzelhetõen gyakran elõforduló életkörülményeket figyelembe véve hogyan változnak.
Eltúlzott példa: A víz túlzott bevitele például fulladást okozhat, a túl kevés pedig kiszáradást. Akkor kerüljük? Ha túl sok a benne az oldott anyag, akkor vese meg húgyköved lesz, ha túl kevés, akkor meg hiányod lesz belõlük.
Ha vmi csak kicsit ártalmas, akkor ahhoz illik tudnia alkalmazkodnia a szervezetünknek is és kell tudnia regenerálódni. Egyébként meg csak egy újabb, az orvostudománynak hála megmentett selejtek vagyunk.

Tehát van bõven mit rizsálni ezekrõl és utánanézni, akit meg az olvasásnál is még jobban érdekel az kísérletezzen, de mindig is könnyebb lesz igénytelen és nem megalapozott felvetéseket gyártani és publikálni és azzal még pénzt keresni. Én nem szeretek igénytelen emberektõl tájékozódni, még ha az újságíróknak így könnyebb megélniük.

ajem kisa
Majd te foglalkozz és mutass ellent akkor!:)

Jó mesék. Azt ugye látod, h egyik sem foglalkozik az ellenvéleményekkel és a kritikákkal, tehát a témában való tájékozódásra önállóan alkalmatlanok.

ajem kisa
A tólnépesedéssel nem értek egyet, legalábbis nem európában (európai emberre gondolok), azt ne mondja senki, hogy a Magyar túlnépesedett, mert ha így haladunk, akkor pár évtized és...
A Magyar történelem és a nyelve a legõsibb dolog, de mindez megvan úgy manipulálva és lehordva a Magyar, hogy mindenki utál minket, holott mindenki nyalhatná a valagunkat!

A "túlnépesedés" az a cionisták baja, nekik elég lenne az 500 millió, hogy a gojok eltartsák õket, ezt bilgécc is egy videoban közli (folyamatosan törlik, de majd ha megvan ujra, akkor belinkelem)!
Asszem Ráckevén építettek egy "filmstúdiót" ahol 6méteres elektromos szögesdrótos kerítés van, belül sánccal, és van egy baromi magas kémény is a studionak és az inkálszekuriti (kik is õk?) védi...tiszta palesztína nem?!
amerikában ezekbõl már van nem kevés ilyen épület...
bilgéc meg indiában teszteli az oltásokat akik ugyan nem halnak meg, de nemkicsit lesznek magatehetetlenek.
http://www.youtube.com/v/D3Zcqr75m8k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/34sfFau4HS8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ezek persze lehetnek összeesküvés elméletek is, de az a baj, hogy az emberek, bocsánat a gojok csak szolgák...ezért is kell a népesség ritkítás, holott csak ~300 család van olyan akik nem ide valók és döntenek rólunk!
Ez az utolsó videóm, aztán nem vitába szállás a célom, csak egy kicsit megmutatni egy másik látószöget, aztán mindenki azt hisz amit akar!
Ha valaki komolyabban akarja tudni a sóról a dolgokat, akkor a jutub ajánl más, hosszabb videókat!
Béke!

http://www.youtube.com/v/9R03_qOi3V4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nemcsak õk...

Szerintem az a legfõbb probléma, hogy akiknek befolyásuk van a dolgok alakulására, azok rövidlátó, önzõ emberek.

Na meg hogy nincs pina a közelben.
Tetsuo
Jelenleg tarsadalmunk legnagyobb problemaja a tulnepesedes.
Raadasul ez olyan problema, ami rengeteg mas problemat okoz es egyszeruen tabu a mai politikai eletben. A tobb es tobb ember szamara szukseges es veges eroforrasok elosztasa nagyobb es nagyobb tarsadalmi feszultsegeket, igazsagtalansagokat kelt.
Jelen tudasunk szerint a Foldon egyszeruen nem elhet 7 milliard ember "emberi" modon.

Egy masik problema a demokracia. Ezt soha nem tudjuk megvalositani, az erre valo torekves pedig tevut. Alapvetoen egy nepakaratu tarsadalom azt jelenti, hogy a nagy atlag, vagyis a hozzanemerto, manipulalt es a nem okos emberek (ill. az o valasztottjaik) dontenek mindenben.
Hosszutavu tervek pedig nincsenek, hiszen 4-5 evente valasztasok vannak es uj strategiak uj emberekkel.
Ez, vegso soron zulleshez, anarchiahoz vezet.

Aztan egy masik jelenlegi, vilagszintu problema a cionizmus, ami a legnagyobb maffiakent behaloz minden gazdasagi, politikai-szferat es a mediat, ami azt jelenti, hogy demagog jelszavak mogott terjeszti a maga eroforraspazarlo hatalmát. A "demokracia neveben" hamisitja a tortenelmet, cenzuraz hireket, manipulalja emberek milliardjait.
A magan-jegybankok es a kamatos bankrendszer, a fogyasztoi tarsadalom "uzemeltetese" reven lehetosege van egy orokos rabszolgasag felett uralkodni.
Onmagaban mar a kamatrendszer is biztositja azt, hogy a szegeny szegenyebb es a gazdag gazdagabb legyen, amig a rendszer mukodik.
Egy svajci kutatointezet 2011-es tanulmanya szerint a vilag vagyonanak kb 80%-a 147 ceg tulajdonaban van, amely cegek egymas tulajdonosai.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Lejött a Bolygó Kapitánya összes?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

ajem kisa
Lehet, hogy a számok nemstimmelnek, de a mondanivalója a fontos, nem a számok!
Megértelek, de sajnos az a szabadság amirõl te beszélsz, hogy azért jönnek az eu-ba, ezen lehetne vitatkozni, mert mivel nekem is kellett (magam miatt, nem a munkaügyitõl, vagy valami segély miatt) nyelvet tanulni mikor kikerültem cirka 10 éve, és már akkor is 90% a csoportnak albán, bulgár, algériai, marokkói (az írás miatt, mert a franciát beszélik sokan az araboknál, de írni nemtudnak, ezt eltudom fogadni, mert nem ua az írás van náluk), és 100 szónak is 1 a vége, hogy még amikor ritkán összefutok velük, és nemképesek (10év után sem) egész mondatot kinyögni, az már csak ráadás, hogy 4-5 gyereke van, de az integrálás nem megy! De a segélyt úgy is megkapja, mert fr.o.-ba szereti az állam az ilyeneket, és kivan nyalva a s**ük is, soc. lakás, 4-5 gyerek utáni segély, kötelezõ heti pár alkalom valami tanácsadóhoz járni (vagy mittomé hova), és megvan a mûholdas elõfizu (hogy nehogy foci nélkül maradjanak már), luxusverda....és mivel annyian vannak, hogy rendes arab negyedek vannak, ahol van olyan gyerek, hogy arabul hamarabb beszél! Persze megy a bûnözés és a munkanélküliség, de a gyerekek meg egyre többen vannak!
Uccsó dolog, hogy amikor hazamennek, és ott azt mondják, hogy õk franciák, mikor visszajönnek, akkor meg nagybüszkén vallják, hogy õk beony arabok!
És amit most otthon tesz a cigányszármazású zs.fan barátunk a magyarokkal, az hamarosan odáig fog jutni, hogy...
Mielött politikai vita kerekedne, szeretném azért, hogy ezt elkerüljük, mert ez nem az a hely ahol ezt megkellene vitatni!
Viszont annyit szeretnék csak, hogy ha valaki ezt cáfolja, az olvasson utána, és gondolkodjon reálisan, mert rajtunk múlik a jövõnk (én is hazajárok szavazni, és követem az eseményeket, mert én otthon akarok megöregedni és élni késöbb...)!
Az pedig szégyen szerintem, hogy az országunkat eladják bárkinek, és mi hagyjuk behunyt szemmel, hogy tönkretegyék az 1000 éves multunkat és örökségünket!
Bár van akinek mindegy!<#levele>
Szerintem ezzel kellene foglalkozni fõleg mielött utólér a világvége!:)
Béke!

edios
ez a videó butaság.

egyrészt úgy tom 27-en vunk az unióban, bár ez mellékes, csak "megalapozza" a tényt, hogy nem egészen pontos adatokkal dolgozik.

másrészt nemigazán lehet elõrejezni sok évtizeddel egy népesség alakulását, fõleg mivel a tendenciák is folyamatosan változnak, és az emberek is máshogy reagálnak minden szituációban. ahány oldal, annyi elõrejelzés. a szaporulat a történelem alapján egy erõsen hullámzó dolog, általában akkor csökken le, ha egy ország elér viszonylag nagy jólétet/jó életminõséget. (ez figyelhetõ meg mind usában, mind japánban, mind eu-ban, és a másik oldal is alátámasztja ezt, pl afrikában le se szállnak egymásról, mint az egerek kb)
aztán csökkenés után újra elkezd emelkedni, túlélési ösztön az csak aludni tud, nem megszûnni. úgy tudom nemigazán volt rá még példa, hogy európa kihaljon önmagától. pedig már itt vagyunk egy ideje :)

valamint még azt is érdemes megemlíteni, hogy a bevándorlók többsége (anyagiakon kívül) fõleg a szabadságot keresheti itt a nyugati világban, amit a hazájában valszeg csak korlátozottan tapasztal, vagyis inkább átvenné a kultúrát, nem eltörölné.

szóval ez, hogy titokban jönnek a muzlimok, és átveszik az uralmat mindenhol családonként 10 gyerekkel inkább náci propaganda, mint elõrejelzés. (persze tény, h pl hollandiában és franciaországban már egy kicsit eldurvultak a dolgok, nem helyes ha bevándolrók erõltetik rá a hagyományaikat a helyiekre. de tudomásom szerint erre jelenleg is már készítik a jogi orvoslatokat, pl bevándorlási törvények szigorítása)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Topikajánló: New World Order

hunbasser
hát igen sajnos...csak akkor lennénk védve,ha távol a civilizációtól egy tanyán laknánk és teljesen önellátók lennénk,semmit sem kéne a boltból venni.de az is csak úgy lehetne,ha a vizet is kútból nyernénk meg a levegõ is tiszta lenne (ezért mondtam hogy távol a civilizációtól). bár mondjuk attól még adótorony lehet a közelben akkor is.

ReaL MaDRid x siempre

ajem kisa
Elég szemét van már a levegõben is, nem csak a tápláléknál keresendõ az okozó! Dehát mindent belevéve ezek is komoly dolgok: térerõ, wifi, rádióhullámok, kábelek, sugárzások...vegyszerek (fogkrém, sampon, tisztítószerek...adalékok amiket "megtisztítva" eladják ismét ivóvíznek...

hunbasser
az a baj,hogy pl a szocializmusban a lakótelepeket olyan anyagból építették,amikrõl kiderült hogy rákkeltõk. aztán az ételekben is sok rákkeltõ dolog van,mert már minden mesterséges. régebben azért megadták a módját az élelmiszergyártásnak és legalább minõség is volt. és érdekes módon még olcsóbb is volt.

ReaL MaDRid x siempre

Willenbrock
Ja és nem hiszek abban hogy az egészet a helytelen életmód meg a túlsúly/cigi okozza.Környezetemben 2 fiatal halt meg rákban úgy hogy egyik sem volt túlsúlyos és nem is dohányoztak.Egyik 18,másik 30 volt.

Willenbrock
Hogy a rák még mindíg nem gyógyítható.Ez nagy gond mert egyre többen halnak meg benne és egyre gyakrabban fiatalok.

jav: emberiség

Walk the Talk.

Az enberiség

Walk the Talk.

tenkenorman
A háború, a könyörtelenségek, a természet eltiprása, a hagyományok kihalása (kivéve persze a karácsonyt mert az biznisz) A liberalizmus és a kapitalizmus. Az emberek egy rész még mindig meg van róla gyõzõdve hogy õ a kiválasztott és joga van a másikat leigázni. szerintem ezek.
változtatani? ezek akkora gondok hogy elképzelni sem tudom hogy egy nap a világon mindenhol kimondják hogy... nemáááá, neeemáááá:D

http://www.tenke.hu

Atomreaktor
szerintem a szociális háló sem jött be, mert akkor megint ott vagyunk, hogy aki kap, az nem dolgozik, mert minek.

armageddon666
Ez de fos így lefordítva, és abszolút elveszett a lényege :D Azpara bazz.

@

zola2000
off.: most látok próbálkozást, pl a segély helyett 4 órás közmunka legalább a munkához szoktatja õket egy kicsit, kérdés az hogy képesek e hozzászokni...

A

zola2000
nézd pozitívan, ha fele az eddigieknek, az azt jelenti hogy most valaki fele annyit lop mint az elõdje ^^

A

zola2000
a teljes anyagi egyenlõség felé inkább ne, az nem motiválja az embereket a munkára (kipróbálták már), szerintem az nem baj hogy léteznek milliárdosok akik magángéppel járnak, de az annál inkább hogy vannak akik éheznek, a legjobb rendszer: rendes piaci verseny a legtöbb helyen, egy állam a lefejt adókból erõs szociális hálót fon azoknak akik nem bírják a versenyt.

Magyarországon most sajnos az van hogy van verseny, az állam le is feji a gazdaságot, viszont a pénz jó része valahová eltûnik...

A

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

"ha nem lett volna spanyolnátha, pestis"
És honnan tudjuk, hogy ez direkt volt e vagy sem?
Semmin nem lepõdnék már meg!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ajem kisa
Nem én készitettem a videót, de addig amíg az arabok "bevándorolnak" és csak a gyereknemzésen, és a segélyért állnak sorba, feltenném a kérdést, hogyha betartják a "szabályokat", akkor miért van az, hogy pl. párizsban, marseilleben, és a nagy európai városokban (fõleg a fr.o.-i részen) a bûncselekmények 80%-át nem "keresztény" követte el! És ha mecseteket követelnek(!!!) európában ugy ahogy svájcban, franciao.-ban, akkor pl. miért nem képesek a ninjamaszkot levetetni az asszonyaikról!!?
Pedig ezzel provokálták a rendõröket fr.o-ban az arabok, hogy maszkban vonultak ide-oda! (ki van otthon?)
Ez csak arról jutott eszembe, hogy ha te kiviszed a családodat marokkó, algéria, és a cimbik közé, akkor felháborodnak, hogy nemszabad a tengerparton szoknyában, fürdõruhában lenniük a nõknek...
Aztán azt is megkérdezném a kedves bevándorlóktól, hogy meló nélkül mibõl telik nekik uj béemvé terepjáróra, és luxusautókra? És ez is további kérdéseket vet fel, hogyha meló nélkül 5+gyerek után megél, akkor mi a faszért menjen melózni? Ugyanakkor aki melózik, nemmeri bevállalni a 2. gyereket, mert...de ha (ahogy a videóban is szó volt róla) minden arab pl.megcsinálja az 5 gyereket (nem 8at),akkor 30 év múlva mibõl fognak megélni, mert ha nemmelóznak, akkor kitõl fognak segélyt kapni?
Ez azért elég elkeserítõ, és a magyarországi helyzetre is szintén igaz ez, csak az arab szót cseréld fel cigányra!
Tudom mirõl beszélek, borsodi gyerek vagyok, de ~10 éve élek fr.o-ban, és a "turistaszem" effekt elmúlt egy ideje!
(Ha valakit megsértettek az elõzõ sorok, vállalom a szavaimért a felelõsséget, ha büntetõpontot érdemlek(??) ezért, akkor elfogadom, de a hsz-t szeretném ha megmaradna, hogy láthassák mások is, hogy mit nemszabad(???) kimondani!)
Béke!

HöfEE
Ebben a videóban azért elég sok csúsztatás, van Belgiumban a lakosság 10%a sem muszlim nemhogy 25..

Amúgy elég muzulmánellenes hangvételû volt a videó, én nem értem igazán miért. Személy szerint ismerek több muszlim orvost is, elég sokan jönnék errefelé tanulni(Pécs, orvostudomány) és itt telepednek le. Be tudnak illeszkedni elfogadják a szabályainkat, õk meg gyakorolják csendben a vallásukat ennyi. De ha nem lenne ilyen ismerettségem akkor is hall az ember rengeteg muszlim értelmiségirõl. Ez a helyzet nem akkora probléma mint nálunk pl a cigányság helyzete.

bakvarnyu
Hogy átvennék az uralmat attól nem tartok mert kibaszott buták és lusták, maguk között is nagy a széthúzás.

hunbasser
tudom,és én is ugyanúgy érzõ ember vagyok,de ha kicsit belegondolunk,sajnos ez az igazság.az érzelmek nagyon jó dolgok,ez tesz minket emberré,de ez is fogja egyszer a vesztünket hozni.érzelem=gyengeség. és amíg az ember gyenge,nem tud felülkerekedni azokon,akik irányítják.akik meg irányítják azok magukra gondolnak csak,mert ha egy atomháború lenne és emberek milliárdjai halnának meg,õk akkor is túlélnék az egészet és ugyanúgy meglenne a yachtja,a jakuzzija meg a több millió dolláros villája. csak pl egy amerikai milliárdost hol érdekli az,ha afrika teljes népe kipusztul? õ még ebbõl hasznot is húzna,mert legalább odamehetne az embereivel és kitermelhetné az ásványi anyagokat.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ösztön=fentmaradás. akik gazdagok és a másikat eltiporják,az is egyfajta ösztön,csak ma már úgy fordítjuk le,hogy pénzimádat.a mai világban a pénz jelenti az életet.ha félredobjuk az ösztöneinket végleg,akkor sajnos az emberiség kihal és nincs mirõl beszélni. az összetartás nem ösztön,megint csak az állatokból indulok ki,nincs olyan egyik állatfajnál sem,hogy ha kicsi a zsákmány,akkor szép tisztességesen elosztják. sajnos ez nagyon durva és az ember számára emészthetetlen az a dolog,amirõl írok,de a természet rendjét nem lehet felülbírálni.örökérvényû marad.és ez így lesz még 1000 év múlva is,ha létezik emberiség.de ezer év múlva már lehet,hogy nem az ember lesz az uralkodó faj,hanem egy sokkal primitívebb lény,amit most mi még állatnak nevezünk,amely talán több tízezer év múlva eljut arra a szintre amire az ember is kb 10.000 évvel ezelõtt.de ez mindig is így volt,már sok millió éve így megy.az emberiség csak egy apró porszem a sivatagban,ha a föld történetét nézzük és ezt hívjuk mi most világnak.egyszer mindennek vége lesz,talán a Föld nevû bolygónak is,ez elkerülhetetlen,azonban abban biztos vagyok,hogy a Föld több milliószor fogja túléleni az emberiséget.aminek be kell következnie,az ellen nem tudunk tenni semmit sem. azt hiszi az ember,hogy képes legyõzni a természetet. nem vagyunk képesek legyõzni a természetet.mi csak éppen gyorsíthatunk vagy lassíthatunk a halálunkon és minden generáció arra törekszik,hogy õ még túlélje,de hogy az utánunk lévõkkel mi lesz,arra nem gondol.mert önzõk vagyunk.ez viszont emberi tulajdonság és sajnos megint csak az ösztöneink hiánya teszi ezt lehetõvé.

ReaL MaDRid x siempre

daeemoon
Bármennyire is igaz, elég bizarr egy hozzáállás... :S :)

hunbasser
az ösztönöneink a kulcsa mindennek.az ösztönök ma már szinte alig léteznek pár embernél,teljesen elkorcsult az emberiség,életképtelenné válik,minden szar veszélyes már ránk nézve,tényleg a legprimitívebb vírusok is.
egyik oldal felõl: jó hogy nem vagyunk ösztönállatok,mert így legalább vannak érzéseink és felbukkan az önzetlenség is és más pozitív emberi tulajdonságok,amik jók az emberi léleknek. közben meg pusztulunk,mert így hogy az ösztöneinket kezdjük elfelejteni,a fajfennmaradás gyengül.nincs meg már az,hogy túl kell élni...sok ember ha hajléktalanná válik,akkor sem tud túlélni,mert ha már nincs pénze,éhenhal,éjjel kihûl...az õsember meg primitív hozzánk képest ezt mondják,túlélés szempontjából mégis kiver minket a f*szából :D de nem csak a túlélési ösztöneinket felejtettük el,hanem sok más mindent,pl az utódnemzést is,mivel a mai világban már a karrier az elsõ és nem pedig az,hogy felneveljek 2 gyereket,mert hát ha azt nézzük,apuanyu egyszer meghal,legalább 2 gyereket kell "létrehoznia" minden párnak hogy ne csökkenjen a "populáció".

ReaL MaDRid x siempre

wollnerd
Hát ez elég nagy, szomorú probléma.
Magyarországon hány fõ muszlim él?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ajem kisa
http://www.youtube.com/v/gzM3NK6dq4s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Kongy
Ha ilyet tenne a magyar nemzet, akkor asszem elég hamar polgárháború lenne, mivel a cigányokat eltüntetni esélytelen, hisz minden percben 1 új fogan, és születik, és figyeljétek meg, a késõbbiekben átveszik az uralmat felettünk, ahogy haladnak az evolúciós fejlõdésben, bár ma még csak az õsember szintet HA elérik. Huh, de szép mondat. :D Ha 2012-ben eljön az apokalipszis, higgyétek el, a cigányok túlélik, és uralmuk alá hajtanak minket. Ismeritek a mondást: így van ez a csótányokkal, akárhányszor húzod le õket a vécén, mindig visszamásznak a csészébe.

Na, jó, talán ez egy kicsit durva volt, nem kell komolyan venni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Költséges, de effektív, és nem olyan brutális, mint AK47-tel megsorozni mindet, majd 300-szerûen belerúgni õket egy szakadékba, bár stílusos lenne, az tény! :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

clio1616v
*nevelt ;)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nearo
Elmúltam már régen hatvan,
Mégsem evett meg a batman.

btw, a legnagyobb gondom most az, hogy vajon mennyire bassza szét a lábam a cipõm mire hazaérek :(

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

dronkZero
Te most komolyan nem vetted észre, hogy én is? :)
Õ hülyének tetteti magát, én meg csak beszálltam a játékba, és pont olyan hülyének is nézem. Ezt akarta, nem?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

bakvarnyu
Te most komolyan nem vetted észre hogy csak hülyéskedik?

dronkZero
"Én magán a lehetõségen, hogy van ilyen lehetõség, mert nem hiszem hogy ezt a magánemberek találták ki,hogy -"á pont 25millió dollár kell ahhoz hogy én föl menjek az ûrbe." "

Na még ehhez:
Itt jön be az, hogy totál nem is érted, hogy mirõl van szó.
Van Béla, aki fel akar menni az ûrbe.
Meg van Jocó, akinek van rakétája és ûrjármûve.
Béla megkérdezi Jocót, hogy "ugyan haver, mennyiért viszel ki az ûrbe?"
Jocó meg kiszámolja, hogy neki egy rakétát legyártani $xM, a jármûvet rendbe rakni visszatérés után $yM, stb, stb, és közli, hogy "hát, Bélám, ez $25M lesz".

És igen, egy magánember találta ki, hogy az annyiba fog kerülni.

dronkZero
Uh, bakker, ennyire ne legyél életképtelen azért... Megfogod a pulóvert a kis kezedbe, és viszed. Ha hideg lesz, akkor applikálod a testedre. Ha nem lesz hideg, akkor szépen hazaviszed kézben.

Szívesen.

dronkZero
"Mert te úgy gondolod hogy én ezt hiszem. ...de hogy miért..."

Azért, mert el akarod venni tõlük a lehetõséget, hogy ezt csinálják, holott neked aztán attól nem lesz jobb, ha õk nem mennek az ûrbe. Ha egy ország ûrprogramját megszünteted, attól akár lehet olcsóbb a túrós batyu, de ha egy magánemberét, akkor legfeljebb megveszi magának azt a 80. Ferrari-t, de te egy fillért nem fogsz belõle látni akkor sem.

Másik fele a dolognak, hogy AZ EMBERISÉGNEK van szüksége olcsó, tömegesen alkalmazható ûrbe juttató eszközre.

bakkerman
most itt jelenleg nyiregyen 19 fok van,lassan menni kéne melózni,de este 10kor jövök haza,így nem tudom eldönteni,hogy mit vegyek fel a bermudához,rövid újju pólót,vagy pulcsit? este lehet hideg lesz,de viszont nem akarom hogy most rám rohadjon a pulcsi...most ez a legnagyobb problémám.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dronkZero
Azon azért ne lepõdj meg, hogy fiatalon még erõs a szervezeted. Nem most lesz gondod az egészségtelen életmódodból. Inkább arról szól a dolog, hogy elélsz-e 85 éves korodig, vagy megmurdelsz 55-nél.