Mi a legnagyobb probléma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Az egyetlen megoldás az lenne, ha rajtam és 365 jócsajon kívül mindenki kipusztulna errõl a bolygóról. Akkor tudnék egy új, normális civilizációt alapítani.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
kicsit tanulmányozd ezt
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
oké, a technikai fejlõdést kárvolt a kõkori hasonlattal felhozni,de akkor lássuk máshogy: ha már lenne a ráknak ellenszere, lenne mindenkinek elegendõ étel, akkor szerinted ma mekkora lenne a népesség a földön? vannak korlátai is a létezésünknek.
ha igényed van rá megteszem, de magamtól inkább csak egyet emelnék ki:
"ennyi erõvel maradhattunk volna kõkori szinten is", "minek földmûvelés",
Te, én ezt hol írtam? Most komolyan, írtam már ûrkutatásról, pcjáték fejleszetésrõl, de ez pont az ellentetje! Pont azt írom hogy az éhínséget kéne megszüntetni! És szerinted a mezõgazdaságot akarom megfékezni? Írtam én arról hogy a gazdagok adományozzanak? Nem! És épp arról pofázok, hogy azt a jó életszínvonalt kéne bevinni a harmadik világba ami a fejlettebb országokba van. Meg te írod le a paradoxonokat: Elõször azt írod hogy pont "annyi fizetést kapsz hogy kb. ne halj éhen", aztán meg hogy örüljek hogy ilyen jól élek.
szóval megkérem azon embereket, akik reagálnak rám, hogy ne ilyen negatívan álljanak ahhoz amit írok. Ide jöttem, írtam valamit, és azóta mindenki engem szíd. hogy milyen "naív fasszágokat" írok...akkor tényleg inkább topic close
Az miért van hogy egyszer sirnak az emberek hogy kevés gyereket válalnak, máskor meg a tul népesedés miatt?
On:
Lehet hogy a kinai melos napi 20 órát dolgozik annyi pénzért hogy épp hogy tud kaját venni, de ha ök nem dolgoznának minden drágább lenne.
Pl. Szerintem usaban és nyugat europábam a minimál bér (gondolom annyit kapnak akik a gyárbana futoszalag mellett dolgoznak) kapnak havonta több ezer dollárt, eurot. Mig a kinai kb 100-200 dollárt.
Hogyha ök nem szenvednének, akkor mi élnénk sokkal rosszabul, mert a multik biztos ránk terhelnék a nyugati melosok plusz pénzét.
Nem azt mondom hogy helyes amit tesznek a multik, de szükséges rossz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
tudod, a világ egyik fele azért él szarul hogy a másik fele jól éljen.
mi még elég jól állunk azért (mondjuk a harmadik világhoz képest)
gondolj bele akik anno háborúkat nyertek (pl. a gyõztesek a 2. vh óta) azok alig dolgoznak és kurvajó életszínvonalon élnek, errõl szóltak mindig is a háborúk.
mais azvan mint az ókorban, csak nem közvetlen rabszolgaság van. pont annyi fizetést kapsz hogy kb. ne halj éhen, pont annyi információt kapsz hogy ne lázadj a mostani rendszer ellen, és beletörõdj abba hogy egyre kevesebb pénzed lesz és egyre többet kell ugyanannyiért dolgoznod
(benzinár pl???)
és örülj hogy tényleg nem a harmadik világba születtél, mondom, még elég jól tartott rabszolgák vagyunk. internet, szennyvíz, kórházi ellátás...
ha nem lett volna spanyolnátha, pestis, akkor ma már rég túlnépesedett volna a föld, kajánk sem lenne.
komolyan, annyira agymosottak az emberek mint a lemmingek. azok az állatok olyanok hogy túlszaporodnak egy helyen, megesznek minden növényt és a populáció megtizedelõdik élelemhiány miatt. aztán kezdõdik elõrõl.
de nagy a szimpátiád, látom bevetted a maszlagot. csak tenni is kéne valamit, papíron jó dolog játszani a szentet. meg ezt a "gazdagok adjanak pénzt" szöveget se értettem sohasem. valakihez képest miis gecijól élünk. ne fejlõdjünk? ennyi erõvel maradhattunk volna kõkori szinten is. minek földmûvelés, ugyan úgy terem minden a természetben, stb... ez is hülye érv
az hogy itt pofáztok össze vissza mindenféle fasságot ahelyett hogy valami értelmeset csinálnátok . <#eplus2>#eplus2>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"szóval, ott tartunk hogy azért vagyok buta , mert a számítógépes játékok fejlesztésétõl elvenném a pénzt, és kaját vennék az éhezõknek"
Te nem ezt írtad, hanem ezt: "Tegyük fel, 10 évig nem kutatnánk az ûrben,nem a technika fejlõdésébe fektetnénk milliárdokat"
Én erre a kijelentésedre reagáltam. Az ûrkutatás és a technika pedig fontos része a tudománynak.
És mi van, ha az önzetlen faj magasabb szinten van, mint az önzõ? Vagy az önzetlenség szerinted egyenlõ a megadással/gyávasággal? Nem az önzetlenség azt jelenti, hogy adott esetben képes valaki feláldozni akár az életét, ha azt a helyzet megkívánja. Emberek is képesek lehetnek erre, csak nem ez a jellemzõ.
"Lófaszt valószínû, hogy nem itt alakult ki. Idióta pánspermia-elmélet, SEMMI értelme a világon."
Természetesen elfogadom ezt az állítást, ha bebizonyítod, hogy hamis az én verzióm.
Egyébként, ha nem is igaz ez az elmélet, élet akkor is lehet és nagy valószínûséggel van is más bolygókon. Vagy úgy gondolod, hogy kizárólag a földön van élet?
"önzõ, lusta és nagy tömegekben buta (úgy látszik te az átlagon is túlteszel, mert a tudománytól vennéd el a pénzt"
Ha ezt gondolod rólam, hát ez van. De ez esetben had tudassam veled, hogy néked biz több szövegértési problémád lehet, mint nekem.
Íme:
A tudománytól venném el a pénzt. Melyik tudománytól? az orvostudománytól? ...nem... szóval, ott tartunk hogy azért vagyok buta , mert a számítógépes játékok fejlesztésétõl elvenném a pénzt, és kaját vennék az éhezõknek. Tehát ezért vagyok buta. Meg ugye azt is írtad hogy önzõ is vagyok...szóval azért vagyok önzõ mert MÁSNAK akarok segíteni? az hogy lusta vagyok, azt elismerem. Ez ellen próbálok tenni, egyelõre kisebb sikerrel...de ez az egy általad felsorolt jelzõbõl volt az, amire nem jöhettél rá az írásaim alapján...vagy ha mégis, írd már le mibõl jöttél rá?!
zárható
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Ha egyszer szar kedved lesz, gondolj arra, hogy valamikor Te voltál a leggyorsabb, legügyesebb, legbátrabb sperma a világon!"
miközben az a problémád, hogy az egyik kis spermád volt a leggyorsabb legügyesebb és legbátrabb a világon... érdekes.
Hiába is a g*cik okozzák a legtöbb problémát a világon.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lófaszt valószínû, hogy nem itt alakult ki. Idióta pánspermia-elmélet, SEMMI értelme a világon.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A sok millió éves fejlõdésrõl meg annyit, hogy úgysem az emberiség fogja "megváltani a világot", a világegyetem óriási, ezer önzetlenebb, értelmesebb faj létezhet, mint az ember, márcsak azért is, mert egyre valószínûbb, hogy aszteroidán érkezett a földi élet és nem itt alakult ki.
Be kéne fejezni a szakdolgozatomat és rengeteg vizsgám lesz...
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha mi nem tudjuk magunkat csökkenteni, akkor a természet fogja
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
kozmopolitizmus
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A legjobb zenéket töltötte fel. 😞
2. Nincs háremem.
3. Több pénzt a kutatásokra. Föleg biologia, orvos tudományokra.
De az ürkutatást se hanyagolják el. 😄 Azt akarom hogy az unokám legyen egy csillagközi csata hajó kapitánya 😄😄
A számok nem a fontosági sorrendetet jelölik.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Igen az interneten diskurálok, és épp azért írtam le amit leírtam, mert emiatt szarul érzem magam. És kibírnám net nélkül, és egyéb kütyü nélkül is.KAJA nélkül már kevésbé. ÉS: hogy miért nem küldöm el a havidíjat? Na szerinted ki fogja nekem azt bebizonyítani, hogy az a pénz Afrikába megy?
Nem tudom miért érzõdik az az írásomból, hogy tájékozatlan vagyok. Nem vagyok e téren az, épp ezért írtam a végére, hogy megoldást én sem tudok... Ettõl függetlenül köszönöm az ajánlásokat.
"Afrikában még mindig nádkunyhóban élnek"
Az nem zavar, tudod miért? mert õket sem! A luxus villa - nádkunyhó arány nem zavar, de a magánrepülõgép-éhínség, az igen! Nem tudom mit akartál írni oknak, amit rasszistának gondoltál. Engem az zavar, hogy a lehetõségek nincsenek meg. És ismétlem nem tudok megoldást. És amit írtál, hogy a többi ország ezeket a problémákat leszarja. Hát igen, épp ezt nem értem, hogy ez miért van, és ez az amire nem is várok választ,ezért is nem az lett a topik címe,hogy: miért van éhínség Afrikában, csak ez volt a kezdõhozzászólásom...
A világon a legnagyobb probléma, hogy sokat rinyál a paraszt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
fotográfik kolomp edisön :D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
miért mondana le akárki a magánrepülõjérõl, ha te se mondasz le az internetrõl és küldöd el Afrikába a havidíjadat?
amúgy meg az érzõdik az írásodból, mintha szerinted a fejlett országok errõl a dologról nem tudnának, illetve nem szarnák le elég magasról. igazából nem sok közük van ahhoz, hogy Afrikában még mindig nádkunyhóban élnek (aminek ha az egyik fõ okát leírnám rasszistának hívnának), van épp elég bajuk nekik is
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Szóval ezt nem értem én, annyi nagy problémát megoldottak már elõdjeink,és minden hipergyorsan fejlõdik. Tegyük fel, 10 évig nem kutatnánk az ûrben,nem a technika fejlõdésébe fektetnénk milliárdokat, hanem "rendbe raknánk a Földet".
Nem tudok megoldást, csak jött az ihlet, muszáj volt eztetet leírnom.