Keressük a legjobb weblapokat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Top 50 sites in Hungary for all categories
http://www.similarweb.com/country/hungary
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
És a régi oldaluk ami szerintem még jobb: Prophecy design
Érdemes megnézni a referenciákat, olyan cégeknek dolgoztak már mint az Activision, a Capcom vagy a Nintendo.
PSN: s3ctorHU
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szerintem jók az ilyen kezdeményezések, még ha ez se tökéletes, távolról sem
robotok elég sûrûn mellényúlnak google-n vagy youtube-n is
persze a látogatottság stb. is elárulhat ezt-azt
igazából én szeretem amikor leírják melyik hasonló honlapnak mi az erõssége, mi a gyengéje
szerintem az élet minden területén szelektál az ember, interneten pedig jobban benyaljuk amit kidob a keresõ, erre szoktattak minket
persze az emberi adatbázisok is lehetnek gyengék, ezt belátom, példa: lap.hu
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az oldal kByte-ban mért mérete szerint? Vagy hogy mennyire csicsás? Hány látogatója van? Mennyire releváns az adott téma szempontjából a rajta szereplõ tartalom? Mennyire tartja be a webes szabványokat? Vagy hogy a weboldal gazdája felregisztrálta magát rá? Vagy hogy mennyi rajongója van az adott honlap témájának?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amúgy direkt nem is írtam linkeket elsõ hszba, nehogy "reklám" legyen
de ha nem érdekel a téma, akkor bye
Millió site review oldal létezik, ahol toplisták vannak, hogy melyek a legjobb websiteok adott témában.
Szoktatok ilyeneket használni? Pontozni az oldalakat? Esetleg ajánlót írni? Kommentet?
Szerintem nagyon hasznosak, mert amikor keres az ember valamit akkor sokszor "szopnzorált" oldalak jönnek be a keresõn a lényeg meg nem.
Szóval jobban ki akarom tárni a szememet az internetre. És ha Ti is így vagytok ezzel, akkor keressük együtt a legjobb weblapokat bármilyen témában.
Vannak oldalak amik ha beírsz egy szimpatikus weboldal címet, akkor hasonlókat kiad.
De mi a legjobb eszközök a legjobb honlapok felkutatására?