Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A specializációt hányas szinttől tudok kitanulni? vagy mitől függ?
Köszi a tippet szerintem fejleszetem a potis rugót
Modolással van valakinek tapasztalata?
Modolással van valakinek tapasztalata?
Knight-Enchanter vagy Rift mage.
Tempest íjjász.
Közelharca 2H warri (reaver vagy templar), tempest rugó.
Tempest íjjász.
Közelharca 2H warri (reaver vagy templar), tempest rugó.
Olvasd el a karakterfát, van sabotage és kamuflág is. Szóval tapasztald ki. Gagyinak gagyi de van azért 😊
Hát igazság szerint csapdaállítós lopakodós buffer debuffer suport summonert de a jelen esetben azt hiszem meg kell elégednem a kézzel-lábbal hadonászós csillivilli csiribiri csóka és szedett vedett bandájával
Azaz
Amikor az egyetlen dolgod a játékban, hogy lemészárolj mindent ami mozok. Jó meg minden de meg lehet unni elég könyen. Szerencsére ezt is megoldották a frisitési metódusokkal
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.03.07. 20:31:19
Amikor az egyetlen dolgod a játékban, hogy lemészárolj mindent ami mozok. Jó meg minden de meg lehet unni elég könyen. Szerencsére ezt is megoldották a frisitési metódusokkal
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.03.07. 20:31:19
Függ attól mit preferálsz távolsági, tank, healer pozíció.
Viccelsz ugye 😄 A hack&slash meg a POE az két külön fogalom.
ÁÁÁ azért vannak ma is jó dolgok. Csak időssebb lettem és más igényekkel ülök le játszani mint 18 éves koromban. A baj az, hogy gyerekeknek csinálják a játékokat (14-18) amikor a fizetőképesebb kemény mag kb 24-30. De ajánlom a TESO-t vagy ha hek end szles re vágytok a POE-t
Szerintetek melyik a legopébb kaszt? Mire érdemes húzni a karaktert? Másodszorra kezdeném el a játékot és szeretnék valami jó erős karit.
Akkor ez könnyen fog menni de ne keresd benne a régit. ismerd ki és nyomd végig egyszer aztán elfelejtheted mint mindent amit a mai ipar csinál.
Edit :kizárólag a történet és a karakterek maradtak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:19:11
Edit :kizárólag a történet és a karakterek maradtak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:19:11
az első nagyon jó volt a kettes szánalom ez meg jó lehetne ha némi egyéniséget tettek volna a karakteralkotásba
De amúgy írtam privátba
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.03.07. 20:18:23
De amúgy írtam privátba
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.03.07. 20:18:23
igen, nem hiszem lehet auto attack de rég nyomtam lehet a tresspassert lenyomom majd. Mert az nincs meg. Neked nem volt meg a DA😮 vagy a DA2 ugye?
A specializáció azt takarja, hogy a 3 közül csak egyet választhatok?
Várjunk csak találtam valamit. Kifarmolom a Knight Enchanter és ott van a spirit blade. Az alkalmas auto atak nak?
A magenek vannak specializationjai.
Specialization
De ez később lesz.
Edit: Taktikai nézetben tudsz pauseolni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:06:49
Specialization
De ez később lesz.
Edit: Taktikai nézetben tudsz pauseolni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:06:49
a rouge íjat és double weapont. lehet két kés is az alapok megmaradtak csak a mélység csökkent a DA😮-hoz képest illetve a fejlesztési fa az ami szerintem szánalmasan szar. De egy akciójáték motortól mit várjon az ember. Meg ha ez a szándék nem 😊
Edit: tudod váltogatni őket és persze a fákat nézd végig mire fejlesztesz.
Ami van az, mozogni kell, van néhány epic ellenfél aminél szívtam a fogam.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:04:34
Edit: tudod váltogatni őket és persze a fákat nézd végig mire fejlesztesz.
Ami van az, mozogni kell, van néhány epic ellenfél aminél szívtam a fogam.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:04:34
Az nem para ha egyszerű.
Kb a star wars online hez hasonlítanám: Mindegyik kaszt ban van valami áthidalhatatlan zavaró tényező. Legalábbis egyenlőre úgy néz ki. A mage lenne a leg optimálisabb. De ez a staffal hadonászás közbeni lődözés... Ennyi hadonászásban miért nem tudok vele ütni? A lődözéshez meg minek annyit hadonászni? És persze minden varázslónál staf van mint a Heripotterben de ezen még túl is lépnék ha nekem ne lenne.
Kb a star wars online hez hasonlítanám: Mindegyik kaszt ban van valami áthidalhatatlan zavaró tényező. Legalábbis egyenlőre úgy néz ki. A mage lenne a leg optimálisabb. De ez a staffal hadonászás közbeni lődözés... Ennyi hadonászásban miért nem tudok vele ütni? A lődözéshez meg minek annyit hadonászni? És persze minden varázslónál staf van mint a Heripotterben de ezen még túl is lépnék ha nekem ne lenne.
Nem para egyszer végig viszem csak 3 nap alatt csináltam 10 karaktert, mindegyikkel eljutottam az első drift bezárásáig...
Pár kérdés:
A mage csak és kizárólag stafot tud e használni?
A Rogue baltát?
A kinézetemet tudom később változtatni?
Módolással van valakinek tapasztalata? Csak mert láttam Nexus on mod okat azonban mivel a mod menedzser től független még nem jöttem rá
Pár kérdés:
A mage csak és kizárólag stafot tud e használni?
A Rogue baltát?
A kinézetemet tudom később változtatni?
Módolással van valakinek tapasztalata? Csak mert láttam Nexus on mod okat azonban mivel a mod menedzser től független még nem jöttem rá
Töröltem, mert lehet tévedtem. Szóval nem a tank lehet kétkezes és pajzsos, a mage healer és dps, a rugó az szintén lesznek majd speciális fejlesztések mint a DA😮-ban is csak sokkal gagyibbak. Minden sokkal gagyibb igen. Lép túl rajta. Egyszer nyomd végfig mert megéri!
Ha még csak most kezdted az eleje az intro egész addig míg el nem éred a kastélyt. utána kinyílik a sztori. A harcrendszer számomra szánalom, de lehet neked bejön majd 😊 A történet és a karakterek ami lenyűgöző. Még mindig. Ne ad fel egyszer érdemes végigvinni.
Ha kiértél a intro történetből onnantól csapatmunka kell egyedül halott vagy. Ennyiből taktikai 😊
Edit: Ja igen akkor benézted, ez taktikai nem MASS EFFECT. Tehát 4 fővel kell operálnod jól legalábbis hard szinten alsó szinten nem tudom milyen, nem is érdekel. A régi rpg azok ilyenek voltak nem szuperhős feeling.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 19:37:33
Ha kiértél a intro történetből onnantól csapatmunka kell egyedül halott vagy. Ennyiből taktikai 😊
Edit: Ja igen akkor benézted, ez taktikai nem MASS EFFECT. Tehát 4 fővel kell operálnod jól legalábbis hard szinten alsó szinten nem tudom milyen, nem is érdekel. A régi rpg azok ilyenek voltak nem szuperhős feeling.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 19:37:33
Nehogy már: MOst vettem a játékot egy két jó kritika után és 3 nap és 10 karakter után megrekedtem:
A varázsló csak stafot tud használni? ahogy a rogue csak tőrt? Csak pajzzsal lehet tankolni? Istenem de közhelyes. Igazából csak egy karakter kellene ami tetszik aztán végigtolnám mert a játék jó. De az tuti, hogy akik csinálták azoknak köze sincsen semmihez. Sem a rol plaing (szerepjáték) sem a játékokhoz. Pl kezdtem egy törpe rugót de sehol nem találtam fejszét hozzá. Tényleg ennyire egyenkaraktergyáros a játék? vagy csak az elején? Kérlek mondjatok pár ösztönző szót.
A varázsló csak stafot tud használni? ahogy a rogue csak tőrt? Csak pajzzsal lehet tankolni? Istenem de közhelyes. Igazából csak egy karakter kellene ami tetszik aztán végigtolnám mert a játék jó. De az tuti, hogy akik csinálták azoknak köze sincsen semmihez. Sem a rol plaing (szerepjáték) sem a játékokhoz. Pl kezdtem egy törpe rugót de sehol nem találtam fejszét hozzá. Tényleg ennyire egyenkaraktergyáros a játék? vagy csak az elején? Kérlek mondjatok pár ösztönző szót.
Bár nekem még mindig az Origin a top DA játék 😊
Sztori tényleg nem volt rossz, főleg a Trespasser dlc-vel, meg a visszatérő karaktereknek hála.
én 2-szer is megvettem de még egyszer sem játszottam végig. 1.-re dobozos alap verzió nem sokkal a megjelenés után. 2.-szor 1 évre rá mikor megjelent a goty és rá kellet jönnöm, hogy azt a sok tartalmat máshogy nem adják oda ezért originen megvettem goty-t (fele annyiba került mintha a már beregisztrált alapra megvettem volna a dlc-ket) kb.:30-e ft-ban van nekem a játék. a goty-ért nem sajnáltam azt a kb 15e-t csak a végösszeg bánt. Ha tudom hogy így tálalják a dlc-ket akkor evidens hogy megvárom a goty-t
Igazából ez volt a trailer ahol tudtam meg fogom venni. Hiba volt. Igen de a sztori elfeledtette.
Zenéje első osztályú. A karakterek is. Látom a gyalázkodást ami az ME oldalon megy. Nekem Sera volt a kedvencem. Persze mindegyik jó volt. a grey warden szintén kedvenc volt. Morrigan meg alap 😊 És..
Válagotaás egy kis zenére.
Ez tömör volt 😄 Mondjuk tény, hogy egyik se szent bárány.
Több végigjátszással én mindkettőt megcsináltam, ebből pedig arra jutottam, hogy legjobb lenne a középút. Mindkét félnek igaza van és mégsincs igaza...alapvetően mage párti vagyok, de nem tudnék teljes mellszélességgel melléjük állni.
(Szerintem a mágusok helyzetét a Origins/DA2-ben lehet jól megismerni, a Templarokat pedig az Inquisitionben lehet leginkább megismerni.)
(Szerintem a mágusok helyzetét a Origins/DA2-ben lehet jól megismerni, a Templarokat pedig az Inquisitionben lehet leginkább megismerni.)
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Kiváncsiságból. A trilógia során ti mit választottatok? Templar vagy Mage pártiak voltatok?
Mondták, hogy nem RPG lesz.
Why so serious?
Nagyon meglepne ha az EA mellett ténylegesen valami újjal állnának elő, szerintem beszállnak a 10 millió feletti eladásba, CoD vagy hasonló jobb sztorival esetleg párbeszéd elemekkel biztos nem rpg lesz.
Egy-két éve volt hír róla, az egyik kis csapat a Bioban elkezdett valami új dolgon dolgozni, merőben más mint amik a piacon vannak. De ez régen volt. Nem is gondoltam még fut a projekt. Valami név is volt de már nem emlékszem.
Tudom, DLC-k főleg. 😄
Amúgy elvileg már volt teaser az új IP-hez, kettő is, de ott a legtöbben egy új DA-ra tippeltek.
Remélem nem valami multira kihegyezett lövölde lesz, abból már így is van elég.
Amúgy elvileg már volt teaser az új IP-hez, kettő is, de ott a legtöbben egy új DA-ra tippeltek.
Remélem nem valami multira kihegyezett lövölde lesz, abból már így is van elég.
Ezek még csak találgatások, egyelöre semmi biztosat nem tudni, ami öt év fejlesztés után vagy valami nagyon jót jelent, vagy nem azt...<#hehe>#hehe>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
" action game that features some kind of social or multiplayer component " ....<#wilting>#wilting>
Marhára remélem, hogy nem egy gagyi free-to-play multis shooter lesz.
Marhára remélem, hogy nem egy gagyi free-to-play multis shooter lesz.
Innen de ez a ínfó még pletyka szinten van.
A jó hír az, hogy a projektben a kezdeti szakaszban még benne volt Hudson és Gaider is.
A jó hír az, hogy a projektben a kezdeti szakaszban még benne volt Hudson és Gaider is.
Azt hiszem a Bio mára megadta a témát a gamereknek 😄
Pedig egy Kotor 3 de szép is lenne...
Why so serious?
" new universe full of new characters, stories, and gameplay " ez szerintem kizárja a SW frencsájzt.
2012-ben kezdték el a fejlesztést? érdekes pont akkor vette meg a miki egér a SW frencsájzt...lehet egy új star wars játék lesz.
Anyagilag szerintem se lett bukta, mert azért 2-nél jobb. Inkább a sok kritika miatt tudom elképzelni, hogy kicsit pihentetik és jobban átgondolják.
A Bio tud két játékon dolgozni az biztos, de az ME:A se áll le megjelenéskor. Még javitások, dlc-k, és tuti, hogy folytatást is terveznek.
A Bio tud két játékon dolgozni az biztos, de az ME:A se áll le megjelenéskor. Még javitások, dlc-k, és tuti, hogy folytatást is terveznek.
Tudom, hogy van, de én egy kérdésre reagáltam. Nem hiszem, hogy amiatt érdemes lett volna átugrani oda. 😊
Szinte biztos, hogy az új DA-nál is lesz hiszti, hiszti mindig van. 😄
Egyébként a BioWare egyszerre két dolgon is tud dolgozni (A DAI 2014-ben jött ki, az Andromédát pedig még az előtt el kezdtél csinálni) szóval az új cím nem zárja ki azt, hogy ne dolgozhatnának egy újon, de lehet, hogy tényleg pihentetni fogják egy picit.
Szerintem a DAI nem lett akkora bukás, Xboxra és PS-re kb 75 körüli pontot kapott Metacriticen, a PC-sek húzták le nagyon.
Szinte biztos, hogy az új DA-nál is lesz hiszti, hiszti mindig van. 😄
Egyébként a BioWare egyszerre két dolgon is tud dolgozni (A DAI 2014-ben jött ki, az Andromédát pedig még az előtt el kezdtél csinálni) szóval az új cím nem zárja ki azt, hogy ne dolgozhatnának egy újon, de lehet, hogy tényleg pihentetni fogják egy picit.
Szerintem a DAI nem lett akkora bukás, Xboxra és PS-re kb 75 körüli pontot kapott Metacriticen, a PC-sek húzták le nagyon.
WTB szerk. gomb mobilra.
Van egy olyan tippem, hogy Gaider és még pár vezető lelépése akkor jobban megfogta a céget.
Van egy olyan tippem, hogy Gaider és még pár vezető lelépése akkor jobban megfogta a céget.