Silent Hill Downpour
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
`Take a look to the sky just before you die`
Szeretem a cicákat
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Szeretem a cicákat
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PSN ID.: Beegabor
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
köszi a választ
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Thrash \'Till Death
Most akkor eltolták a megjelenést novemberrõl?
pelenkákat lehet elõkészíteni :)
Azért durva lesz ez az év vége Silent Hill:Downpour, Assasins Creed Revelations, és COD Modern Warfare 3, na nem beszélve az 1év múlva megjelenõ új Tomb Raiderrõl ,ami szerintem messze a legjobb lesz az összes közül.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Next PC upgrade: 2022
Még nézni is brutál idegesítõ, hogy 100x megüti azt a valamit, amit nem nagyon látni a sötétben, de nem történik semmi. Csak üti, üti. Miért kell 600x megütni, hogy meghaljon? Bár legalább 2 kapott ütéstõl nem fekszik ki, az is valami.
A másik, hogy olyan a szereplõ mozgása, mintha úszna a levegõben.
Szeretem a cicákat
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Itt a hangulat a lényeg, és azt a képek alapján szerintem eltalálták, bár tény, hogy mozgásban kell látni a cuccot.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Hasonlításkép egy a HD kollekcióból, a 10!!! évvel ezelõtti részbõl..
Meveszi valaki és megjár 1-2-3 embert.
Feltöltik torrentre rácsap 2000 ember.
Na most melyik a károsabb?
A játék legyen a téma, vagy próbáljatok a Vatra Games lelkére hatni, h adják ki PC-re...de ne itt vitázzunk már.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Thrash \'Till Death
@
Eddig 3 "csak konzolos" Silent Hill volt, egy PS2-n tudsz játszani mindhárommal, és egy PS2 + 3 exkluzív Silent Hill kb. 40e-bõl megvan (mert feltételezem, nem akarsz warezolni, és ha kidobnák pöcére, akkor is eredetiben vennéd meg, nem gyarapítanád azoknak a számát, akik miatt nem készül el pöcére... ;)
Remélem E3on lesznek jó kis gémpléjek.
Tuscoék már 45-ért adnak vadonatúj X360 slim arcade-ot
ettõl függetlenül tõlem aztán jöhet PC-re is :)
a witcher2-t
na, azt kéne már kinyomniuk multiplatformra :)
Just do it :)
Thrash \'Till Death
Különben se megy nagyon lefelé az ára egyiknek sem.
Btw. jonak tunik
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Valamint tudom, hogy ez a konzolos topik, de páran igazán kommentelgethetnének a Vatra Games üzenõfalára a Facebookon, mert tartok attól, h nem adják ki PC-re.
Így se biztos, de azért hatni kellene egy kicsit rájuk...
Ha már az eddigi részeket kiadták, akkor igazán jöhetne az új is, mert nem akarok konzolt venni azért, h az egyik kedvenc sorozatom új részével csak konzollal tudjak játszani.
Kösz az esetleges segítséget.