The Witcher 2: Assassins of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak most kezdtem játszani. Egy kicsit zavar, hogy nem tudok kipakolni (nincs raktár). Nem tudom, hogy mit adjak el és mit cipeljek magammal. Ti, hogyan oldottátok meg?
Az elsõ résznél csináltam magamnak egy csomó képlopást, amit most nem tudok.Tudja valaki, hogyan (milyen progival) lehet képet menteni?
A válaszokat elõre is köszi.
Ki kell hogy játszam a Witcher 1-et hogy értsem ennek a storyját?
\"fingjál bele a rencerbe\"
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Pedig azért választottam a legkönyebb fokozatot, hogy a storyt végigvigyem... :(
A képesség 2x használata meg nem elég ha 5-6 ellenfél van. Pl elsõ város alatti barlang. 10-en körbeállnak. Ötletem sincs hogy lehet õket lekaszabolni. :P
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
akkor ez csak olyan felfújt dolog mint annó GTA esetén
...
A négy csillaggal jelezni szeretném, hogy van, ami úgy jó, ahogy eredetileg született!"
Es ezt igy hogy?
Azért na; tudom mindenki el van ájulva tõle, de halkan suttogok: Skyrim...
2) Igazad van, de nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy míg (játékoknál) az eredeti hang vagy jó, vagy kevésbé, a magyar mindig röhejes. Van persze utóbbira is ellenpélda, de mint ismeretes, a kivétel a szabályt erõsíti csak :(
A
Olyan sok nem is volt benne. Most sacc/kábé 4-re emlékszem, ezek összesen úgy 3 percet tesznek ki.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
”Játszhatóság: Talán mondanom sem kell, hogy rendkívül hosszú, napokat, sõt heteket igénylõ játékidõvel bír a The Witcher 2." többszöri végigjátszásnál heteket, vagy elsõre nem mindegy, lehet érdemes lesz megvenni...
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Játékoknál nyilván jobb a helyzet.
Amúgy meg nagyon igaz amit írsz, valahol el kell kezdeni...de akkor mindig jön egy lusta, aki elvárja, hogy mindenhez legyen neki konyhakész magyar szinkron. Az eszébe sem jut, hogy mekkora szívességet tenne magának azzal, ha megbarátkozna az angollal.
Tényleg jó lenne, ha nem lenne szinkron... :) Egy fokkal jobb, mint az alámondás, amin anno halálra röhögtem magamat, amikor az egyik Rambo filmet úgy néztük meg... :D
Én a fél karom odaadnám érte, ha a moziban és a játékoknál is betiltanák a magyar szinkront a f*szba, akkora horror.
Na, lehet osztani :)
Leírva már neccesebb, de fõleg úgy, ahogy te írtad, vesszõvel (a nemlétezõ hogy elõtt).
Na, mind1 :)
Prezentálom:
Lehet, odaárek ötre, de nem biztos.
A vesszõ elhagyását már fel sem veszem. De az dühít, hogy már beszédben is elhagyják a "lehet" után a "hogy"-ot. OK, grammar náci vagyok, de akkor is zavar.
Na, OFF OFF
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
hdo: Hat nem lennek ra buszke..Ugy tudtam van meg iskolai oktatas, de neha erosen az az erzesem, hogy csak almodom...(most komolyan..idonyeres celjabol hagyjak ki az irasjeleket? Mennyit lehet igy nyerni? 2 masodpercet 1000 karakteren? Vagy valami mas ok?)