World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két küldi van, ha mind a kettő teljesül, akkor megadja az A-26-t. Nekem már megvan, de a +100 token mondjuk elég jól jönne. Meg a legendary modulok is. Az első küldi 100.000 personal pont. Nekem a felét most hétvégén sikerült is összebugáznom kb 15 meccsből. És itt átlag 6-7 perc egy csata. A második küldi már kicsit neccesebb, 350 szektor foglalás. Ezzel nem állok jól, de a fennmaradó 14 napban simán meg lehet csinálni. Am az ismerőslistámról szinte minden nap van fenn valaki (magyarok), szóval nem is én vagyok az egyetlen a fórumról se.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A fő probléma most a játékkal az, hogy a nyakadba zúdit egy csomó infót, de pl nem derül ki, hogy mire kapsz foglalási pontot, hogy sikerül befoglalni egy pontot, hogy az AA miért lő engem állandóan, az ellenfeleket viszont nem, illetve hogy az új modoknak hála olyan szinten kiegyensúlyozatlanná vált a játék, amilyet a Wargaying eddig még nem tudott produkálni. Erről eszembe jut, mikor még a rework előtt mentem egy I-15 vs I-15 meccset, az én gépembe 2 skilles pilóta ült, moddolva volt és pár ezer csatányi tapasztalatom is volt már, a 10 csatás ellenfelem meg "simán" lefordult. WTF? Most ilyen nincsen, mert a maxos legendary equipmentek olyan brutál táposak, hogy kb semmi esélyed ellenük.
Ami hoz 3 új típusú equipment-et, egy szülinapi eventet és egy 4 szakaszos eventet(bár ennyi idő után igazán hozhattak volna be új ágat vagy valamit).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
mrtboy néven megtaláltok
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Próbálkoztam ezzel a mostani eventtel... hát borzalom. 😞 Egyre rosszabb tapasztalataim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban (is).
Az új kedvencem egyébként az a bug volt, ahol úgy indultam a bombázóval a csatába, hogy konkrétan az ellenfél spawnpontjára rakott be. Sejthetitek, milyen hosszú életű voltam.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Rég nem használtam a gémet, súgjatok lécci, hajós, repülös, tankos ágakat egyesével kell telepíteni vagy a WT-hez hasonlóan accon belülről lehet ugrálni hajós, repülős, tankos játékmodok közt? Köszi.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

"You will receive 5 supply crates and 50% discount on your next purchase in the “Aircraft” section of the Premium Shop as compensation!"
Azt hiszem RB17-nek most jött el az ideje.
Ha jól emlékszem, régen semennyire nem volt dinamikus a gépek statisztikája. Tehát modult raktál fel, azt sem mutatta, hogy az mennyit javit az értékeken. Most már legalább azt lehet látni. A pilóta skill viszont nekem is feltűnt. Van női legénységem (most meg lehet venni őket bundliba, de régen "ajándékba" kaptuk őket, persze miután megcsináltuk hozzá a küldiket) az oroszoknál attacker pilóta volt. Két speckó skillje van, az egyik a bombák hatékonyságát javitja jelentősen, a másik azt tudja, hogy ha földbe csapódsz, akkor a gép felrobban és az életed arányában okoz sebzést a robbanás közelében. Ehhez képest a bombáim nem képesek egy földi állomást elpusztitatni illetve ha valaki üldöz és lezuhanok, simán nem sebződik. Viszont van neki egy olyan skillje is, hogy nem páncélozott célokat ki tud gyújtani. Ez viszont működik, bár jelenleg semmi értelme nincs (a pilótanőt átképeztem IL-40P-re), mivel a nem páncélozott célpontokat igy is 1 sec alatt kiszedem.
Bár a német ág valahogy stilusában annyira nem feküdt soha és magasabb tierben ez csak romlott, csütrtökön szinte minden fontos német gépet sikerült elsőre leszorzóznom, meglepően jó teljesitményekkel. Voltak vicces helyzetek, pl mikor Ta 152-vel, sérült szárnnyal lefordultam a japó vadászt. A német 20 milis fegyverek egyébként meglepően szarok, alig sebeznek, sztem többet lövöm velük az ellenfelet, mint az amcsi .50-el, cserébe baromi gyorsan túlmelegednek. A 30 milisen meg az a szórás... A Me 262-vel egy bombázót nem vagyok képes lelőni, mert a fegyverek nem találják el. Az is érdekes, hogy egyik nap lerakétáztam egy ellenfelet, megkaptam rá a kis acsimat, de a küldibe meg nem számolta bele. :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nálunk a csata számok, és győzelmi arányok:
415 - 47%
491 - 38%
458 - 36%
231 - 40%
162 - 40%
Odaát ugyanez:
14161 - 66%
2035 - 50%
12213 - 52%
3655 - 53%
71 - 38%
Ez ebben a formában nem szól másról, mint szívassuk a kezdőket vagy átlag játékosokat, és tartsunk agyaggalamb lövészetet a menőknek. <#shakehead>#shakehead>
A német spitit ennek ellenére érdemes szerintem beszerezni, nagyon jó kis gép. Nálam saját pilótája van.
Én lassan csak kizárólag a Jak-7-tel, és Jak-9-cel megyek, azokkal akkor is vicces, ha veszítünk.