Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
Szia,
A legjobb szerintem, hogy nem csak a tv elott lehet jatszani, hanem barhol ahol epp kedved tartja 😊
Emellett sok remek jatek (exclusive-ok is) van ra, amikkel felesegemmel sokat jatszottunk (single ill coop) pl.: Zelda BotW, Mario Odyssey, Luigi's Mansion 3, Skyrim, Borderlands es Lego jatekok.
(Kozel 50 jatekunk van ra, szeretjuk a Nintendot is a Playstation mellett)

Ha nem csak tv-n hasznalnatok, akkor erdemes az oled modelt megvenni.

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

sziasztok. szeretnek vasarolni egy switchet. kerdesem hogy mi fogott meg titeket benne? en csak laza mariokat szeretnek tolni a parommal.

koszi
Botond
Nekem csak nézni sikerült eddig, grafika rendben van, a gyerekek a játékmenettel is elégedettek. 😊
tonyr
Szerintem nagyon jo a Kirby, par orat mar jatszottam vele.
A masodik teruleten vagyok, eddig kb mindent megcsinaltam (kihivasok idore, mellekkuldetesek, gyujtheto targyaknal 70/79 megvan), es azt irja, hogy 12%-on allok 😄

Ha valakit erdekel, youtube-csatornamon jovo hettol kerul ki a vegigjatszas (:

Botond
Én szerintem nem fogok vele játszani. Szüleimhez rendeltem, holnap még suli az aprónépnek, ebéd után megyünk hozzájuk, akkor kapják meg a gyerekek, szóval vasárnapig nem fog ez kiderülni.
De demó alapján nagyon lelkesek.
Rage47
Majd írd meg, milyen.
Botond
8:30-11:30 között hozza a futár!
Rage47
Holnap jön a Kirby.
tonyr
Nyereményjáték (:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sziasztok 😊

Egy nyereményjátékot hirdetek meg, ahol egy "nagyszerű" ajándék talál gazdára.
Nincs kötelezettség sem feliratkozni, sem a videókat nézni a csatornámon, nem erről szól ez az ötlet.
Aki a következő 4+1 kérdésre elküldi a helyes válaszokat a "[email protected]" e-mail címre "nyereményjáték" tárggyal,
részt vesz a sorsoláson.

Beküldési határidő: 2022.03.11.
Sorsolásra az ezt követő hétvégén kerül sor, egy extra videóban.
Ezután a nyertessel felveszem a kapcsolatot az adataiért.

Kérdések:
1. Hogy hívják a főhősét annak a Nintendo exclusive franchise-nak, amiből a legtöbb játékkal (5db) játszottunk?
2. Mi a címe a kedvenc rouglike játékomnak? (ezzel játszottam a legtöbbet ebben a kategóriában)
3. Hogy hívják a kedvenc FPS játékunk bolondos robot karakterét? (coop-ban játszottuk)
4. Melyik játékkal indult el a Playstation-ös csatornám?
+1. Melyik játékot/platformra szeretnéd megnyerni (alap kiadás, nem limitált, gyűjtői stb)?

FONTOS!
Remélem, hogy megértitek, hogy azért alap kiadást ajánlok fel a nyertesnek, mert ez saját zsebből megy 😊

A csatornák, ahol körbenézhettek a válaszokért:
Nin10doFUN
Pl4y5tationFUN

Sok sikert!
Csak vidáman (:

tonyr
Holnap estefele indul a moka, ide is beirok majd minden reszletet (:

TBTPumpa
Jöhet! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tonyr
Mit szolnatok egy nyeremenyjatekhoz? (:
Roviden arrol lenne szo, hogy par kerdesre kell helyesen valaszolni, es a szerencses nyertes kapna tolem egy altala kivalasztott jatekot (alap, nem limitalt, stb kiadast).
Nincs kotelezettseg sem feliratkozni, sem a videokat nezni a csatornamon, nem errol szolna a dolog.

Rage47
mindegyik jónak tűnik<#eljen>
Botond
Kirby és Triangle preorder leadva, jó lesz a március (egyik negyedikén, másik huszonötödikén jön).
tonyr
Nekem csak a Kirby jott be igazan, amit elo is rendelek 😊
A Live Alive teszik, csak ha jol lattom, korokreosztott a harc, amit nem komalok (:

Seth
A Chrono Cross csak a szokásos -no effort- remaster , nem remake

PSN ID.: Beegabor

Maala
Szip szipp, Fire Emblem Warriors: Three Hope, Chrono Cross remake, két Live Alive, Triangle Strategy, és a végére a hatalmas Xenoblade Chronicles 3 bejelentés. Tegnap pont a kezdete előtt mentem el aludni - én valahogy rohadtul nem hallottam erről a Directről semmilyen formában, pedig január végén néztem utána, lesz-e -, de még most is megkönnyeztem ezt a felhozatalt. T_T

Persze, csak miután a Splatoon 3 trailer háttérzenéjén epilepsziás rohamban elhaláloztam. Szörnyű. Meg aki jóváhagyta ezt így, az is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Botond

Nintendo üzletpolitika azért eléggé eltér a két másik gyártóétól. 😄
https://www.reddit.com/r/metroidvania/comments/qxar7a/metroid_dread_50_off_in_hungarian_online_store/

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Botond
Ma egy kék-pirosra sikerült rányúlni az alzában. Migrálni csak hétvégén lesz időm, csak kibontottam és megnéztem a képernyő ragasztást, az rendben van.
nem tudom, a tippem az lenne hogy nem
elvégre necces megoldani

de egy Fusion Remaster meg egy Samus Returns port jöhetne

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2021.10.16. 00:15:08

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Rage47
az egesz jo. lesz dlc szted?
12.30 lett az első végigjátszásom, itemek 78%a lett meg
nemtom mikor állok neki a kövinek

Rage47
jaja
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2021.10.15. 22:34:40
kibeb@sz0tt jó lett a Metroid Dread 😄

Bayonetta 3 végre! :')

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.09.24. 00:48:36

tonyr
Nincs ujabb cpu/gpu, se 4k, ez csak pletyka volt...

TBTPumpa
"This new model uses an upgraded chip from Nvidia, allowing the handheld to output at 4K when connected to a TV."

De lesz 4K upscaling.<#idiota>

n000rbi
Ugyanazzal a fos hardverrel. A Nintendo az Nintendo marad mindig…

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TBTPumpa
Október 8-án érkezik a frissített Nintendo Switch
(Nintendo Switch (OLED model) will be available in White or Neon Red/Neon Blue when it launches 08/10.)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.07.06. 15:12:03

AnuluWork
Sziasztok!

A srácaim anno egy switch lite vásárlásakor egy animal crossingos változatot kaptak (ez volt akciós). Az ACt a fiam regelte a saját accjához, de valahogy a lányom is saját accounttal hozzá tudott férni a verzióhoz azon a konzolon. Viszont, most összeadták a manijukat amit spóroltak, és vettek maguknak egy normál switchet is. De itt bár a fiam fel tudta rakni az accjával az ACt, a lányom most nem fér hozzá. Az oké, hogy az adatokat át kell vinni egyik konzolról a másikra, de a lányom most nem éri el a játékot, csak ha ő is megveszi (ahogy ismerem meg fogja). De mit állíthattak be, hogy a liteon hozzáfértek mindketten, a normálison meg nem?

Részemről a Nintendo csak a liteal került képbe, nem értek hozzá, de mi az, ami más lett, hogy az egyiken elérik egymást szigetét, a másikon meg még csatlakozni se tud egyik a másikra?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

én most várom a következő patch-t de sztem rise-ban Lance lesz végig

bár leeht nem fogom kibírni és előszedem a dual blade-t

a HH-kat néztem hogy a rampage elég jónak tűnik

Maala
De ami megvan annyi, azt fel lehet pakolni a max 128 GB-s sd kártyára, amivel bővíteni tudsz. 😉

Riseban kb késő éjjel szokott csak laggolni, az is annyiban nyilvánul meg, hogy pl. rampage quest elején laggal szeded fel a cuccokat a ládából.

Tolod Lancen kívül még valamivel? Én tegnap fejeztem be szinte teljesen a Hunting Horn buildjeimet, (még 4 high quality pelt kell a Wild grunt I upgradehez) most sztem gunlance fog jönni, az mindig fun. 😉 Főleg most a rakétameghajtással. Amit egymás után 3x tudsz eltolni. Röhejesen funnak néz ki.

#saynotolongsword

U.i.: online amúgy nem a töltési sebesség szamit, hanem a packet loss és a ping. 1MBittel is lehet jobb játékélményed egy instabil 1000MBitesnél...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

mondjuk hálisten a switchen nincs túl sok 30 gigás játék 😄

zola2000
Még 4K streamhez is 25megabites sebességet ajánl a Netflix szóval bőven elég az 50megabit mindenre is, multiban inkább a ping számít nem a megabit.

Oké ilyen 30 gigás letöltésre többet kell várni de más hátránya nincs az 50megabitnek az 1000megbithez képest.

A

Akkor jól van, talán lesz is ma online Smash Bros. :-D Köszi a választ mindkettőtöknek!
nekem MH Rise közben nem volt eddig problémám
de tetris 99 közben sem

ha gond lenne belőle, akkor sztem Fortnite meg hasonlóknál kijött volna
a Nintendo saját címei tuti hogy úgy vannak optimalizálva hogy ez az 50Mbps elég legyen

Botond
Nem streameled a képet 4k-ban, szóval neten játszani bőven sok az. 😉 Minecraftozni szoktak nekem a gyerekek, sose volt még sebesség miatti lag, pedig nálam még lassabb a net.
Nem is probléma az. Nem olyan nagy méretűek azok a játékok. 😊 Igazából csak a multis cuccok miatt aggódok picit. (Smash Bros. és Mario Kart esetében például.) De lehet, azokhoz elég is az 50 mbps. Stabilnak stabil, csak kicsit alacsony sebesség.
Az viszont megnyugtató, hogy nem az újonnan vett routerem a hibás. :-D
Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.04.08. 10:31:08
Ó, az komoly! :-D Sajnos én olyan helyen lakom, ahol elérhetetlen az 1000-es net, és még az 500-as is túlárazott. (A DIGI nem húzta ki ide az optikait, túl gettós helyen kaptam szolgálati lakást.)
Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.04.08. 10:27:14
Botond
Ez a ráérős emberek konzolja, vagy azoké akik még megmaradtak a fizikai vásárlásoknál és max pár megás patcheket akarnak letölteni. 😊
Fogd fel featurénak, így a konzol segít rászokni, hogy jobban megtervezd az életed, tudd előre, hogy éjszaka mit akarsz letölteni a honlapi játékhoz. 😉
1000es netem van 😊
5Ghz szintén
és egy Netgear R6220

Hm... Az MTU átállítása 1500-ra nem segít semmit. Akkor is kb. 48 és 51 mbps között adja a letöltést. Szóval marad az MTU 1400, nem bütykölöm a beállításokat. Viszont 5 Ghz-et választottam eddig is.
Neked milyen gyors neted van, hogy 60/36 lett?
nekem is 60/36

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/7dv1bu/switch_slow_wifi_fix/

meg itt is, valszeg a wifi module ennyit tud

*Most reggel még tesztelgettem, és minden alkalommal 48-51 mbps között mozgott. (Lehet, tegnap frissített valamit tesztelés közben. De azér az 50 mbps is csak a fele a teljes netsebességemnek.)
Sziasztok!

Jó ideje megvan a Switch-em, igazán nem volt gond a netsebességgel rajta, de tegnap routert cseréltem, és lefuttattam egy-két tesztet: A netem jelenleg csak 100 mbps, de májustól 200 mbps lesz. A Switch viszont nem tud többet produkálni 30-40 mbps-nál. (Hozzáteszem, TP-link Archer A8 routert vettem, és a mobilomom, a laptopomom és a PS5-ön is simán megvan a 100 mbps 5 Ghz-en.)
Ez a gyenge wifi tipikus jellemzője a Switch-nek?
imádom a Rise-t

Botond
Még nem volt időm belenézni sajna. Tavalyi karantén végefelé vettem, de beköszöntött a jó idő, inkább kertben voltunk már a gyerekekkel, aztán meg vége is lett, elfelejtődött.
zorrobomber
Neverwinter Nights irányítása milyen? Én főleg a BG pakkon gondolkozok, anno sose lett kitolva 😊