Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb szerintem, hogy nem csak a tv elott lehet jatszani, hanem barhol ahol epp kedved tartja 😊
Emellett sok remek jatek (exclusive-ok is) van ra, amikkel felesegemmel sokat jatszottunk (single ill coop) pl.: Zelda BotW, Mario Odyssey, Luigi's Mansion 3, Skyrim, Borderlands es Lego jatekok.
(Kozel 50 jatekunk van ra, szeretjuk a Nintendot is a Playstation mellett)
Ha nem csak tv-n hasznalnatok, akkor erdemes az oled modelt megvenni.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
koszi
A masodik teruleten vagyok, eddig kb mindent megcsinaltam (kihivasok idore, mellekkuldetesek, gyujtheto targyaknal 70/79 megvan), es azt irja, hogy 12%-on allok 😄
Ha valakit erdekel, youtube-csatornamon jovo hettol kerul ki a vegigjatszas (:
De demó alapján nagyon lelkesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok 😊
Egy nyereményjátékot hirdetek meg, ahol egy "nagyszerű" ajándék talál gazdára.
Nincs kötelezettség sem feliratkozni, sem a videókat nézni a csatornámon, nem erről szól ez az ötlet.
Aki a következő 4+1 kérdésre elküldi a helyes válaszokat a "[email protected]" e-mail címre "nyereményjáték" tárggyal,
részt vesz a sorsoláson.
Beküldési határidő: 2022.03.11.
Sorsolásra az ezt követő hétvégén kerül sor, egy extra videóban.
Ezután a nyertessel felveszem a kapcsolatot az adataiért.
Kérdések:
1. Hogy hívják a főhősét annak a Nintendo exclusive franchise-nak, amiből a legtöbb játékkal (5db) játszottunk?
2. Mi a címe a kedvenc rouglike játékomnak? (ezzel játszottam a legtöbbet ebben a kategóriában)
3. Hogy hívják a kedvenc FPS játékunk bolondos robot karakterét? (coop-ban játszottuk)
4. Melyik játékkal indult el a Playstation-ös csatornám?
+1. Melyik játékot/platformra szeretnéd megnyerni (alap kiadás, nem limitált, gyűjtői stb)?
FONTOS!
Remélem, hogy megértitek, hogy azért alap kiadást ajánlok fel a nyertesnek, mert ez saját zsebből megy 😊
A csatornák, ahol körbenézhettek a válaszokért:
Nin10doFUN
Pl4y5tationFUN
Sok sikert!
Csak vidáman (:
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Roviden arrol lenne szo, hogy par kerdesre kell helyesen valaszolni, es a szerencses nyertes kapna tolem egy altala kivalasztott jatekot (alap, nem limitalt, stb kiadast).
Nincs kotelezettseg sem feliratkozni, sem a videokat nezni a csatornamon, nem errol szolna a dolog.
A Live Alive teszik, csak ha jol lattom, korokreosztott a harc, amit nem komalok (:
Persze, csak miután a Splatoon 3 trailer háttérzenéjén epilepsziás rohamban elhaláloztam. Szörnyű. Meg aki jóváhagyta ezt így, az is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
elvégre necces megoldani
de egy Fusion Remaster meg egy Samus Returns port jöhetne
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2021.10.16. 00:15:08
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nemtom mikor állok neki a kövinek
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.09.24. 00:48:36
De lesz 4K upscaling.<#idiota>#idiota>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
(Nintendo Switch (OLED model) will be available in White or Neon Red/Neon Blue when it launches 08/10.)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.07.06. 15:12:03
A srácaim anno egy switch lite vásárlásakor egy animal crossingos változatot kaptak (ez volt akciós). Az ACt a fiam regelte a saját accjához, de valahogy a lányom is saját accounttal hozzá tudott férni a verzióhoz azon a konzolon. Viszont, most összeadták a manijukat amit spóroltak, és vettek maguknak egy normál switchet is. De itt bár a fiam fel tudta rakni az accjával az ACt, a lányom most nem fér hozzá. Az oké, hogy az adatokat át kell vinni egyik konzolról a másikra, de a lányom most nem éri el a játékot, csak ha ő is megveszi (ahogy ismerem meg fogja). De mit állíthattak be, hogy a liteon hozzáfértek mindketten, a normálison meg nem?
Részemről a Nintendo csak a liteal került képbe, nem értek hozzá, de mi az, ami más lett, hogy az egyiken elérik egymást szigetét, a másikon meg még csatlakozni se tud egyik a másikra?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
bár leeht nem fogom kibírni és előszedem a dual blade-t
a HH-kat néztem hogy a rampage elég jónak tűnik
Riseban kb késő éjjel szokott csak laggolni, az is annyiban nyilvánul meg, hogy pl. rampage quest elején laggal szeded fel a cuccokat a ládából.
Tolod Lancen kívül még valamivel? Én tegnap fejeztem be szinte teljesen a Hunting Horn buildjeimet, (még 4 high quality pelt kell a Wild grunt I upgradehez) most sztem gunlance fog jönni, az mindig fun. 😉 Főleg most a rakétameghajtással. Amit egymás után 3x tudsz eltolni. Röhejesen funnak néz ki.
#saynotolongsword
U.i.: online amúgy nem a töltési sebesség szamit, hanem a packet loss és a ping. 1MBittel is lehet jobb játékélményed egy instabil 1000MBitesnél...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Oké ilyen 30 gigás letöltésre többet kell várni de más hátránya nincs az 50megabitnek az 1000megbithez képest.
A
de tetris 99 közben sem
ha gond lenne belőle, akkor sztem Fortnite meg hasonlóknál kijött volna
a Nintendo saját címei tuti hogy úgy vannak optimalizálva hogy ez az 50Mbps elég legyen
Az viszont megnyugtató, hogy nem az újonnan vett routerem a hibás. :-D
Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.04.08. 10:31:08
Utoljára szerkesztette: csgj, 2021.04.08. 10:27:14
Fogd fel featurénak, így a konzol segít rászokni, hogy jobban megtervezd az életed, tudd előre, hogy éjszaka mit akarsz letölteni a honlapi játékhoz. 😉
5Ghz szintén
és egy Netgear R6220
Neked milyen gyors neted van, hogy 60/36 lett?
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/7dv1bu/switch_slow_wifi_fix/
meg itt is, valszeg a wifi module ennyit tud
Jó ideje megvan a Switch-em, igazán nem volt gond a netsebességgel rajta, de tegnap routert cseréltem, és lefuttattam egy-két tesztet: A netem jelenleg csak 100 mbps, de májustól 200 mbps lesz. A Switch viszont nem tud többet produkálni 30-40 mbps-nál. (Hozzáteszem, TP-link Archer A8 routert vettem, és a mobilomom, a laptopomom és a PS5-ön is simán megvan a 100 mbps 5 Ghz-en.)
Ez a gyenge wifi tipikus jellemzője a Switch-nek?