Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De majd később, most Astral Chain. Eléggé addiktív a cucc.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.09.05. 12:14:11
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
de switchen is tuti kifogom
sajnos nem sajnos engem a sztori és a karakterek abban jobban megfogtak, a 2-t még be se fejeztem 😞
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- nincs extra felár, NSO mellé járnak
- bővítik ezt is rendszeresen
BRAWL BROTHERS
Breath of Fire
Demon's Crest
F-ZERO
Joe & Mac 2: List in the Tropics
Kirby's Dream Course
Kirby's Dream Land 3
Pilotwings
Star Fox
Stunt Race FX
Super E.D.F. EARTH DEFENSE FORCE
Super Ghouls'n Ghosts
Super Mario Kart
Super Mario World
Super Mario World 2: Yoshi's Island
Super Metroid
Super Puyo Puyo 2
Super Soccer
Super Tennis
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Super Kirby Clash - ma
Smash, Banjo & Kazooie - ma
Deadly Premonition Origins - ma
Divinity: Original Sin 2 - ma (Steam cross-save)
SNES játékok az online-hoz, wireless SNES kontroller - holnap
Tetris 99 2.0 - holnap
NBA 2K20 - szeptember 6.
Daemon X Machina - szeptember 13. (demó mától, átvihető progress)
Devil May Cry 2 - szeptember 19.
GRID Autosport - szeptember 19.
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch - szeptember 20.
The Legend of Zelda: Link's Awakening - szeptember 20.
Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast - szeptember 24.
Dragon Quest XI S - szeptember 27.
Call of Cthulhu - október 8.
Overwatch - október 15.
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition - október 15.
Little Town Hero - október 16. (Toby Fox zenéjével)
Vampyr - október 29.
Luigi's Mansion 3 - október 31.
Return of the Obra Dinn - ősz
Just Dance 2020 - november 5.
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - november 5.
Pokémon Sword & Shield - november 15.
Doom 64 - november 22.
Smash, Terry Bogard - november
Farming Simulator 20 - december 3.
Assassin's Creed: Rebel Collection (Black Flag + Rogue) - december 6.
Dauntless - 2019
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore - január 17.
Animal Crossing New Horizons - március 20.
Trials of Mana - április 24.
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise - 2020
Xenoblade Chronicles Definitive Edition - 2020
Rogue Company - 2020
The Outer Worlds - coming soon
Today is a good day. Nem mondom, hogy nem könnyeztem be az örömtől.
Trials of Mana, Little Town Hero, ami még felkeltette az érdeklődésemet, nyilván a jövő heti Daemon X Machina és DQ 11 S mellett.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.09.05. 00:41:39
de Xeno-1/X remasternek örülnék
vagy egy Saga/Gears remake/remeaster 😄
Ettől még előbb-utóbb tuti be is fog jönni, reméljük, hogy már ma... 😊
Annak a megmondására, hogy ez vagy a Fire Emblem tetszik-e jobban nem vállalkozok, mindkettő más és a maga nemében mindkettő zseniális.
Egy kis cover muzsika 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2019.09.01. 17:30:25
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Decay of Logos harrendszer pedig clunky 😞
nekem tényleg kényelmi szempont ez mert a futárnál ált nem lehet kártyával fizetni (tudom hogy mostanában már igen) és a westend vjb útba esik
hétfőn is útba fog 😄
Olyan eset is volt, hogy egy másik bolttól (nem akarok senkit besározni, mert lehet, hogy egyedi eset volt) előrendeltem valamit hetekkel előre. Ez is pénteki megjelenés volt és külön meg is írtam nekik, hogy nagyon fontos, hogy pénteken meglegyen, mert hétvégén ajándéknak szánom, szóval ha csak egy picit is esély van arra, hogy csússzon szóljanak legyenek szívesek. Nem jeleztek vissza semmit, ezért gondoltam minden oké, de csütörtök délután kezdtem aggódni, ezért felhívtam őket, mire unottan közölték, hogy ja, hát az nem fog beérkezni... O_o
Na és akkor vésztervként felhívtam a Gameparkot, elmondtam a helyzetet, erre mondták, hogy egy percet se aggódjak, már leadták az aznapi fuvart, de megoldják, hogy valahogy útba essen még egyszer és meglegyen az ajándék. Még abba is belementek, hogy utalom a pénzt (ami nyilván nem ért át aznap) és a banki eseménynapló screenshotját elküldöm nekik. Másnap itt volt a futár a cuccal és kaptam mellé ajándékba kifestős füzetet, matricákat (mondtam, hogy gyereknek lesz az ajándék) és nintendos ajándékcsomagoló papírt.
Én azóta mindent onnan rendelek, igaz ez nem sok dolgot jelent a digital-only hozzáállásom miatt, de azért 1-2 kiegészítő, labo set és amiibo jött már onnan, sose volt velük gond. Azt elismerem, a honlapjuk nem a legprofibb design, de ha szeretnétek, hogy launch day megérkezzen valami nintendo cucc, akkor szerintem náluk ezzel nem igazán szokott gond lenni.
jó tudni ezt is amúgy 😄
pár céget már megevett a KSZ 😄
egy cég. ugyanaz a fb oldaluk, illetve ma valamiért már a ksz oldalt dobja be a vjb oldala.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.30. 15:13:53
Adversus solem ne loquitor
általában szoktak szólni hogy ha van van valami
ha átvehető akkor is meg ha csúszik akkor is
rájuk írtam facebookon hátha 😄
üzletben van esély hogy ma meglesz, kiszállítás hétfő
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2019.08.30. 13:36:33
De nem tudom, hogy fogom kibírni jövő hétig. :-| Nagyon rákészültem a holnapra.
Páran tolják már. Nagyon jókat írnak róla.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.29. 20:36:35
Astral Chain hazai forgalmazó miatt jövő hét elejére csúszik... szóval jobban jártál, mintha CE-t vettél volna. 😞