Családi autó
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
topiknyitási kényszer...
Egy igazán magasan kvalifikált, önmagára csak Fresh Duke nevet használó fórumozó szavait idézve: "Topiknyitási kényszer!"
(Csak az a ciki, hogy õ mindig ezt nyögi be, általában elsõ hozzászólásként. <#nevetes1>#nevetes1>)
(Csak az a ciki, hogy õ mindig ezt nyögi be, általában elsõ hozzászólásként. <#nevetes1>#nevetes1>)
Lájk.
Háát, öt évre elõre tervezed, elképzelhetõ, h akkor már lesz lehetõséged egy vadiújra... Ellenben érdekel, h milyen tippek jönnek! +fav
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan, mintha ezt mondanád:
5 év múlva akarok elvenni egy 18 éves lányt, szóval küldjetek 13 éves lányok képeit!
5 év múlva akarok elvenni egy 18 éves lányt, szóval küldjetek 13 éves lányok képeit!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
jóak a képek 😊) nah, majd este talán felrakok én is képeket vagy holnap
addig is flame ON 😄DD
addig is flame ON 😄DD
"szóval pl. a hibákról híres német autók is jobbak lehetnek mint pl. a franciák ha jól karban van tartva"
Ezt ugye csak elírtad, vagy ironikusan szántad!? 😊))
Ezt ugye csak elírtad, vagy ironikusan szántad!? 😊))
az r betû a t mellett van
Teljesen mind1 mit veszel használtan,csak az számít mennyire tartották karban és mennyire törõdtek vele.(szóval pl. a hibákról híres német autók is jobbak lehetnek mint pl. a franciák ha jól karban van tartva)
nekem a következõ autóm egy subaru impreza wtx lesz,a dirt 3-ban fogom kipróbálni,nem tervezek vele hosszútávra,max 10-15 percre. tapasztalatokat,véleményeket várnék.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
😄DDDD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sziasztok!
Következõ autóm egy családi kivitel lesz, kábé 5 év múlva szeretnék venni egy kábé 5 éveset. 😊 Szóval olyat ami manapság kerül legyártásra.
Ezért elkezdtem gyûjteni az infókat, hogy akkor már tutira tudjam mit is keresek.
Jöhetnek képek, videók, száraz adatok, tapasztalatok, tesztek, bármi.
+fav jó kis topik lesz 😊)
Következõ autóm egy családi kivitel lesz, kábé 5 év múlva szeretnék venni egy kábé 5 éveset. 😊 Szóval olyat ami manapság kerül legyártásra.
Ezért elkezdtem gyûjteni az infókat, hogy akkor már tutira tudjam mit is keresek.
Jöhetnek képek, videók, száraz adatok, tapasztalatok, tesztek, bármi.
+fav jó kis topik lesz 😊)
← ElőzőOldal 2 / 2