Nyakig ül Fukusima a radioaktív vízben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te pedig a trollok királya ráadásul brutálisan egysíkú beszûkült gondolkozásmóddal. Sajna nagyon sok értelmes hozzászóló menekül ha olvassa pár hozzászólásod. Mindenhol ott vagy a színvonalat rontó trollkodásoddal. Kár hogy az SG fórumon ezt eltûrik. :(
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amirõl hisszük hogy igaz de mégsem az.”
Fordította: Morva Judit"
Alison Katz azert eleg komoly nev, ha nem hiszed nezz utana.
A szuleim nem ketfejuek, viszont olvasd el a cikket. ;)
Talan megelozhetok bizonyos betegsegek, de a kello tajekoztatas sincs meg az adott teruleten, adott idoben.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A lentebbi vitahoz: link.
A 2000 km egyaltalan nem tulzo, raadasul szeljarastol fugg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hugo Chavez nekem szimpatikusabb mint Te, szoval en teged kuldenelek urutazasra, retur nelkul.
Bar nem olvastam el minden hozzaszolast, Hugoval ertek egyet sok esetben es nagyobb tudas sejlik a nickje mogott, mint a tied mogott.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A "nem örülne", meg az "aggódna" között van pár árnyalat különbség.<#falbav>#falbav>
Annyit mondtam, hogy senki nem örülne ha 2000 km-es körzetben eldurranna egy atomerõmû.
Na jó lehet, hogy te örülnél, mert az usából írogatsz.
A linkelt térkép meg engem erõsít meg, de az információ elemzése meghaladja szottyadt agyad teljesítményét.
Csernobilban te idióta a szél fújta az szálló grafitport ezért olyan a terjedés, amilyen. Fukushimában ilyen nem volt...
Csernobiltól hány kilométerre is hullott lejelentõs mennyiségû radioaktív por?
Egész Európát megszórta. A videot régebben láttam, mára eltûnt:
"^ (French) Map of radioactive cloud with flash animation, French IRSN (official Institut de Radioprotection et de Sûreté Nucléaire — Institute of Radioprotection and Nuclear Safety) "Les leçons de Tchernobyl". IRSN. Retrieved 2006-12-16.
A másik okostóni meg nézze meg ezt a térképet, hogy mi van Kijevben.
egyszerûen csak szerencséjük volt.
Nagy arcotok az van, tudásotok meg, mint a rosta.
Létrehozhatnánk egy zöld áramszolgáltatót aki környezetbarát forrásból állítja elõ az energiát (+vesz mástól ha épp szélcsend van). Az emberek pedig szabadon dönthetnek hogy vele kötnek szerzõdést vagy maradnak a hagyományosnál. Állami támogatást sem erõmû építésre sem KÁT-ra nem adnék, a realizálható profitszintet szabályoznám.
Mindig is bírtam az ilyen "magvas gondolatokat".
Ilyenkor szoktam csodálkozni azon, hogy ennyi hülye ember hol bújik meg nap mint nap...
A Budapest-Csernobil távolság légvonalban kevesebb, mint 1 000 km.
Sõt, a Kijev is csak kb 100 km-re van Csernobiltól, ennek ellenére egy 3 milliós népességû, viszonylag fejlett város.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
<#hawaii>#hawaii>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Hol a sarkítás ebben? Egy tollal is lehet ölni, de lehet vele könyvet is írni.
Azért ennyire ne sarkíts. A robbanó töltet volt atom.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nem mellesleg, a japánok az ötvenes években Geiger-számlálóval jártak a halpiacra, az amerikai, meg francia atomfegyver-kísérletek miatt.
Egyébként rohadtul nem értem ezt a fajta gondolkozást. Atombombát dobtak rájuk és nem atomerõmvûet. Ennyi erõvel ne építjezzenek acélból, mert acéltestû bombákat dobtak le rájuk.
Az atomerõmû-építkezések náluk mindig heves ellenkezést váltottak ki, amit a helyi politikusok ki is használtak. Pedig Japán nagyon szegény energia-forrásokban, szinte mindenbõl behozatalra szorul.
Háttal áll és le van csukva a szeme.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Miért gondolod, hogy a jelenlegi helyzet kialakulásáról alapvetõen a sötétzöldek tehetnek, és nem-e inkább az volt, hogy a zöldhullám kapóra jött a nagypolitikának, akik aztán gyakorlatilag az aktuális recesszió okán nem csinálták meg a modernizálást. Nekem ez tûnik valószerûbbnek.
Japánban kb 50 éve gyak egypárt rendszer van, a Liberális demokrata Pártnak vajon mekkora kihívást jelentett a 80-as 90-es években némi kis zöldség? Szusit csináltak volna belõle, hogy képszerû legyek.
Azt elnéztem összekevertem a Ci-vel.
"abból lehet vmire következtetni ebben a szakmában."
Lehet viszont az emberek a grammból többet értenek, ez meg nem szakma belieknek szóló jelentés elsõsorban.
a bomlás/másodperc, mint sugárzásérték (Bequerel) az SI mértékegység, abból lehet vmire következtetni ebben a szakmában.
Inside job <#eljen>#eljen>
Lásd még: "minden jelenleg érvényben lévõ szabályozásnak megfelel". <#ravasz1>#ravasz1> Ó, igen? Az hogy lehet? <#bohoc>#bohoc> A bankrendszer is "megfelelt minden szabályozásnak", mégis jéghegynek ütközött. És azt még csak nem is lehet a cunamira fogni. Meg a meteorokra. Meg a zûrlényekre.
Folyamatosan próbálom emlékeztetni az embereket, hogy a korlátozott felelõsségû társaságok korát éljük (például: KFT). Ez több száz éve így van. "The hallmark of the corporation is limited liability." Nem értem miért nem esik le itt senkinek (tisztelet a kivételnek), hogy ez mit jelent...
Nem kell messzire menni, itt van nekünk Devecser Kolontár... Az emberi mohóság + egy kicsivel több esõ és lám itt a baj. Azóta mi is történt a felelõtlen vezetõkkel lefizetett szakértõkkel?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"