Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Will there be wipes during Early Access? No, there will not be a wipe. We will do new leagues but none of your characters will be wiped, they will just go to a league called Early Access (so they will never be in Standard)."
Az oldalukon a FAQ szerint legalábbis. De ahogy ismerem őket, akkor is megérné a játék most, ha lenne wipe, mert mire ebből 1.0 release lesz, addigra eltelik még jó pár hónap, akár egy év is legalább.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.12.09. 12:35:54
[merlinw.org]
Kontrollereseknek egy plusz infó: bugos a karaktergenerálás, ezért ha nem egér+bill a kiválasztott irányítás (amit csak a főmenüben lehet átrakni!), akkor nem lehet kiválasztani a self fund karaktert, csak standard és hc van, mint opció. Egérrel már elérhető a legördülő menü is. Ezt gondolom gyorsan patchelik majd, de jelenleg ez a helyzet.
Hat, az elso par oraban en azt csinaltam, PoE is csak az elso 2-3 szinten nehez, aztan faceroll. Na itt felvettem ezzel a felfogassal a szopoalarcot, kellett nekem nagy pofaval nekiindulni a vadonnak. Mint a keljfeljancsi, kb ugy haladtam, es nem ertettem, hogy miert. Oke, hogy neheznek terveztek, de ennyire?
Ha igen, ennyire :) Aztan ujratervezes, elkezdtem lassitani, eszt is hasznalni, mozogni, dodgeolni lett is sikerelmeny. Amiota pedig WASD-re valtottam, azota nincs gond.
Ez most tenyleg egy Path of Souls es nem Exile, de ez is volt a cel, lecsokkenteni a haladasi sebesseget es a fel kepernyot egy gombnyomasra kinyiro skilleket, mint a poe vagy diablo eseteben - legalabbis a fejlesztok ezt celoztak meg. Mas kerdes, hogy igy is vannak/lesz olyan buildek, amik a vegen mint kes a vajon mennek vegig mindenen, de addig meg nehez par tiz ora var rajuk.
Apropo nehezseg, allitasd at WASD-ra az iranyitast, rengeteg idegessegtol megkimel, foleg boss harcok alatt. Nehez megszokni, de maszthev (vagy kontroller).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.09. 10:12:54
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Egyébként mit gondoltok, melyik a jobb, frozen sorci vagy minion witch?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
poison skillek faszák, könnyen lehet velük haladni, geart folyamatosan fejleszteni kell, minden consumablet és goldot érdemes elhasználni.
btw, eddig a performance superb, mindezt úgy,hogy linuxról játszom.
How much can you take,before you snap?
Amiota az eszem tudom en ugy iranyitom az arpgket, hogy nem egerrel kattintok a teruleten/terkepen, hogy mozogjon a karakter, hanem a jobb gomb helyett a W gombra mozdul meg az egermutato iranyaba. A Q meg a "stand still" gomb, igy azt hirtelen lenyomva a karakter megall es lehet nyomni mindent, ami a csovon kifer. PoE 1-ben is tokeletesen mukodott, itt is, csak neha a ketto osszeakad es akkor nem erzekeli a tamadasokat, mozogni kell par masodpercig, majd utana.
Mas gondom nincs, ahogy ebredezik amerika, ugy no a terheles es most 20-30 perc alatt 2 dc is volt, de ez ilyen lesz meg par napig, aztan normalizalodik a helyzet.
Kb act1 közepén járok, eddig nagyon bejön a játék, sokkal másabb maga gameplay, mint a poe1, de ez egyáltalán nem gond.
Hangulatra nekem is d2 eddig, főleg a zenék!
Rangert kezdtem, mert minden liga elejen azzal kezdek SSF-ben, viszont neha van, hogy a tamadasokat nem egybol erzekelte, nem tudom, hogy bug e vagy a tegnap esti tulterheltseg miatt. Ezt leszamitva tenyleg semmi hibat nem talaltam eddig. Szokni kell az uj gemes rendszert, az biztos.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.06. 10:10:33
Hiába a sok tesztelés, meg felmérés, hogy mennyien lehetnek, szerintem kizárt,hogy bírják a szerverek és a hálózat a full cross platform playerbase-t első napon.
Ráadásul,ha bírják is, biztos eszméletlen nagy queue lesz, 30-60 perc várakozással.
Your account will be allowed to log in and play during Path of Exile 2 Early Access."
Kene, mas kerdes, hogy tudok e :) (sorban allas az tuti lesz, azzal szamolok is - minden liganal van a start pillanataban -, csak a szerverek is birjak)
Valaki bétázik holnaptól?
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2024.12.05. 09:59:13
https://www.twitch.tv/empyriangaming/videos
Köszi a felvilágosítást , na mindig tanul az ember vmit.
néha olvasd el mire szoktál rákattintani.
A mapok 90 % nál ez van, bosst alig tudom megölni + rengeteg halál miatta már vagy level 100 lennék ha ez nincs.
Közben gyujtogettem infokat amit meg is osztanek.
Szóval láttam SSF-be mit csinálnak életben maradásért, alábbiak mellé bónusz ami működik most is mert nem nyúlnak "balancehoz" :
90% less dmg taken from crits. Na ezt én már berajzoltam PoB-ba mert kb kötelező kör.
1x defiance banner 30%
1x critcal mastery 30%
1x devotion alatti passzív nemjuteszembe a neve 30%
Pantheonban van phys csökkentő az is kötelező.
Animate weapon chains of commandal farmolok red mapot aztán csinalok dorys boss killert.
Ja meg, enduring composure. Ez olyan mint az egyik class ascendje (jug?) hogy ha megütnek akkor mp-nkent kapsz egy end charget 5mp-ig.
És most gauntlet en ezen esett ki vki hogy hiaba volt ascendje nem volt end charge időben. Szóval ezzel is kell ugyeskedni hogy el se tűnjön meg kelwtkezzen is
Jo nagy gecik :DDDD
Taste of hate még létezik az elég OP. PoB ból kell kinezni hogy mennyi az effektív ehp vs phys.Az elemt mindig több lesz mert az könnyen flat de a phys nem. Azert állt rá a GGG hogy azzal szopatnak meg DoTal. Ezért az a hülye helyzet állt elő hogy a basalt jobb volt mint a ToH unique így megszunt a régi formában létezni.
Taste of hate még létezik az elég OP.
[merlinw.org]
Armour az nem flat reduction hanem ahogy nő úgy tolja kifelé a maximum találatot amin még hat. Ha nagy az ütés akkor olyan mintha ott sem lenne. És ezek emiatt 30 meg 60ezer armour-al szaladgálnak és ez azóta éri meg mióta belenyúlt a GGG és 2x jobb lett ezért a jelenlegi 60ezer az olyan mint a régi 120k.
Ezért (mert az armour nem flat) szépen beszednek mindenféle flat-et amiből csak lehet. Ez fortify ( ezért lett nerf), meg endurance charge ( enduring composure jewel), meg taste of hate flaska. Basalt flask is ezért szűnt meg.

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2022.04.03. 18:31:32
ezt úgy találtam hogy nekiálltam keresni armour stacking vidit hogy szörnyülködjek, de röhögésbe fulladt
Determination
73%
Molten Shell
67%
Enlighten Support
63%
Defiance Banner
60%
<- gigalol
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2022.03.27. 12:38:52

]Kép1
]Kép2