Buborékos a Naprendszer pereme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Fogalmuk sincs mi veszi körbe valójában akár csak a Naprendszert önmagában, csak találgatnak,kártyavárakat építenek. A Föld nincs veszélyben, mint ahogyan más sem a Naprendszerben:) Valószínûleg teljesen átlagos ez a buborékosodás, csak ugye ennek önmagában nem nagy hírértéke lenne, kell a szenzáció:)
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
nem hiszem, hogy az illetékes elvtárs ilyen marhaságot mondott volna.
mert, mi van akkor, ha nem jó?
visszamenõleg eltûnik a földön az élet?
(sztem egyszerûen az sg- tõl már olyannyira megszokott pongyolaságról van szó.
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.
Az itteni hangvételtõl szokatlan módon nem kötekedni akarok, viszont érdekelne a dolog.
iSS!
Ja, és persze errõl is a Gyurcsány tehet. :( De majd a Viki megoldja!!!!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Nekiállhatsz, mert ez már középiskolában is eléggé alap dolog volt! :D
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Te gyakorlatilag ezt mondtad: a veréb pont olyan mint az elefánt csak sokkal kisebb, barna és nincs nagy ormánya de tud repülni és ebbõl már egy 6 éves gyerek is ki tudja találni hogy a veréb hányat lép egy évben...
Kb ennyi értelme volt az okoskodásodnak.
Ha netán tévedek és gugli-wiki nélkül fejbõl le tudod vezetni a mágneses indukció képletét n menetû tekercsre, persze részegen, fejenállva és közben sakkfeladáványokat oldva, akkor én kérek elnézést!
De imádom ami itt megy, van egy pár ember aki a világon mindenkinél okosabb, de fõleg azoknál a tudósoknál akik egy témának szentelték az egész életüket, de annyit se tudnak mint egy hat éves gyerek, nemhogy egy olyan világhírû zseni, aki nem a Life-ban vagy a Nature-ben hanem az Sg.hu kommentjei közt teszi közzé világrengetõ felfedezéseit...
Szánalom a köbön.
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.
állítólag nem is a titanic süllyedt el hanem a testvérhajója, a titanic svindli pedig egy biztosítási csalás _D
Amugy kiváncsi lennék h téll ez jó vagy nem és monyuk hány csillió billió év mulva kanyec a galaxisnak...kitudja lehet h már 2012 kipukkad a buborékXD
Thank you, captain obvious!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
1. Idelent van gravitáció, ami nagyon komoly befolyásoló tényezõ.
2. Felületi feszültség komolyan torzít.
3. A buborékban levõ határréteg áramlás minden, csak nem súrlódásmentes.
Amennyire nekem lejön õk hullámosodást vártek, de ehhez képest gyakorlatilag olyat látnak, mint valami leváló örvényeket egy áramlásban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mi van ha kiderül, hogy nem jó, akkor mind meghalunk hirtelen vagy mi?
Amúgy semmi meglepõ nincs abban, hogy a valóság mást mutat, mint ahogy azt móricka eképzeli..
iSS!
Össze fog omlani! Minmeghalunk!<#wilting>#wilting>
jaaj! :o)