FK Anzsi Mahacskala
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de nem tudom el képzelni idén(meg úgy általában semmikor) hogy ez a macskahal az elsõ 4be kerüljön
szerintem egy cszka,zenitet,rubint,dinamo m,lokomitiv m,szpartak moszkvát katbármikor is megelõzzön........sansztalan
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem tartom valószínûnek, hogy pont itt olvasta <#vigyor3>#vigyor3>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
😊
A medve nem játék.
Én nem féltem Dzsudzsákot ott, csak szerintem innen már komolyabb csapatban nem látjuk.
http://www.twitch.tv/hegii
Hajnal pl átigazolt a Stuttgartba rögtön betették, Vadócz is a legutóbbi idõben már nagy nehezen bekerült, de õ is sokat padozott és volt amikor egy noname játékos játszott helyett inkább.
Az eppen eleg szenvedes volt, hogy az angol bajnoki merkozesek helyett a hollandot mutattak.
Másfél hete ez még nem lett volna hír, ma meg mindenütt fent van. Na majd Dzsu repíti õket felfelé. Bár valószínûbb hogy nem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
No mindegy felesleges vitazni,megtettem mar sokszor,nem a mi dolgunk.
Szurkoljunk neki hogy ne seruljon meg es ne tunjon el teljesen.
lehetõségeihez képest jól választott.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nagy fizetést a zsebre teszi és egy épülõ orosz csapatban állandó játéklehetõséget kap mi ebben a rossz? miért kéne padoznia a Barcában? vagy mondjuk mi értelme lenne annak, hogy 38 meccsbõl maximum 5x játszik csereként egy szezonban? még a válogatottból is kikerülne, ez a személyes meglátásom. Husztival is nem az a baj, hogy Zenitbe igazolt, hanem, hogy NEM JÁTSZIK, õ is csak pados Szentpétervárott, de õ elégedett is a sorsával. Balázs nyilván nem úgy számol, hogy a Mahacskalánál padozni fog elvégre nem ezért igazolták le drága pénzért...
Zimán Linda hmmm, sajnos nem sajnos az õ magánügyük milyen Porschét és ékszereket választ az asszonyság magának, én nem bírom azt a csajt, de az más kérdés:S képembe röhögne a ribanc, hogy mennyire jól él és csillog egy focista oldalán...
Melyik jelent nagyobb kihivast,szakmai elorelepest?Melyik csapatban kell harcolnia azert hogy bekeruljon,ezaltal meg magasabb szintu teljesitmenyt nyujtania?
Nagy csalodas ez az egesz dagesztani dagonya.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem amúgy nem adja semmi
aszem már a sport klub se fogja adni az orosz meccseket...
huszti gólt lõtt a zenitben 4-0ra nyertek
milyen haja van annak legújabban, hát lol 😄
inkább 10perc meccsenként a barcában mint egy szezon végigjátszva a macskahalálba