FK Anzsi Mahacskala

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
csóri dzsudzsák egy szaros 60 millás prosztó bentleyvel járkál a városba:D:D:D
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/60-millios-bentleyvel-jar-dzsudzsak-2107441

balázs te láma robi carlos csak a szülinapjára kapott az anzsi tulajától egy 250 milliós bugatti veyront<#mf1><#mf1>

kellett neked elmenni innen most járhatsz a szaroddal<#mf1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Steve Downie
:DDD

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

sõt én úgy hallottam, hogy nem Zsuzsika nem vett neki FILA táskát ez lett az oka a szakításnak <#guluszem1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Forza Italia
össze kell verni az összeset :D:D:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Effe88
so sad:(
szegény eto'o óránként 690 ezer forintot keres:(mire elég az manapság:((((

szegény zsuzsikát is elhagyta a nõje mert nem tetszett neki, hogy egy szaros 220 milliós II.kerületi lakásban éltek:(:(<#zavart2>

Forza Italia
jaja. vicc milyen összegek röpködnek az oroszoknál. Zenit aludt eddig erre költöttek 1 nap alatt 90m. Ja és állítólag nem fejezték be mert most gõzerõvel dolgoznak Nani szerzõdtetésén.

Az meg még nagyobb vicc, h a CR-Messi kettõs keres 20.5m Eto'o meg egyedül 20 at. Vicckategória.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Steve Downie
Most nagyon igazad van. Az orosz futball az egyik legszegényebb a világon, ez a Zenit vagy kicsoda is alig tudott venni két játékost 80 millióért :(
Balázs is 20 milliókért igazol ide-oda, a csaja elhagyja, mert nincs pénz.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de jó nem lehet!

Effe88
büszke vagyok a csapatra:)
micsoda fizetést adunk, egyszerûen hihetetlen
olyan klubokat verünk mint real,barca,psg,city stb....:)
ha jól számoltam hetente! eto'o 116 millió forintot keres:) persze ebbõl még adózni:SS:S szóval nem tudom,nehéz ennyi pénzbõl kijönni...S::S:S

Steve Downie
Na végre valami jó hír, mert egyébként ez az átigazolási idõszak siralmas volt. Annyi pénzünk van, hogy nem igaz, erre ilyen Lass kölcsönnel égettük volna magunkat, be is szrok.
Ez a kép meg arról szólna, hogy C. Ronaldo mennyire alulfizetett, de a lényeget a felsõ sorokban kell keresni. Büszkék lehetünk!

Effe88
Viszont úgy néz ki nem kölcsön jó a legújabb infok szerint:)
4 éves szerzõdést kötött lassana diarra ha minden igaz
"Anzhi Makhachkala have announced that they have completed the signing of Lassana Diarra from Real Madrid on a four-year deal." goal.com

ja és igazoltunk egy fiatal csatárt az amkar permtõl:D:D
Nikita Burmistrov(gondolom full olcsó lehetett 1-2 millió euór max:(((( D:D:D)

Effe88
kyryla szovjetov-Anzsi 1-2 <#beka2><#nevetes1><#nevetes1>

dzsudzsák<#mf1><#mf1><#eplus2>

lehet, hogy kölcsönvették azért, hogy váltságdíjat követeljenek érte:) Az az üzlet méginkább megérné az Anzsinak:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Steve Downie
Ja jól van, kösz az infót :D
Ez már mindennek a legalja. Az egy dolog, hogy nem költjük a pénzt, de még kölcsönökkel égetjük magunkat?
A cszka-tól meg mikor kaptunk ki? A minimum az lett volna, hogy veretlenül nyerjük a bajnokságot.

Effe88
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/09/01/3346107/official-anzhi-sign-lassana-diarra-on-loan-from-real-madrid

+a wikin is úgy van fenn, hogy loan:D:D
de az anzsi hivatalos honlapján még semmi hír:D:Dmég a csaptba sincs feltüntetve:D
http://www.fc-anji.ru/users/players/first/

szóval kicsit érdekes eddig:O

Rudee
Kölcsön csak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Steve Downie
Szerintem nem, én négy éves szerzõdést olvastam :) De javíts ki, ha tévedek.

Effe88
:D:D
amúgy most esett le, hogy csak kölcsönbe jött:D:D:DS:S::D

Steve Downie
Én már nem is mondok semmit. Aztán majd csodálkozunk, ha Lassnak nem fog menni a játék, mert ilyen aprópénzért kell, hogy szétfagyjon a pcsája Dagesztánban.

Effe88
Lassan Diarra nagyon jó húzás volt:D Kp. poszt amúgy is gyenge volt de viszont csak 5 milióért vettük???:S:SS:<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#zavart2><#zavart2>
rohadt égõ:SS:(ilyen olcsón:(

válogatott más világ. Ott pl egy szerb edzõ Bora Milutinovic alkotott nagyot, klubszinten pedig sehol nem volt...ebbõl a szempontból Trapattoni a világ legjobb edzõje

bakkerman
csoportutolsó lesz az anzsi 2 ponttal én azt mondom <#taps><#idiota><#banplz><#nezze>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
Persze csak ha nem számítjuk a török kitérõt :)

Amúgy Mourinho után, Pep Guardiolán kívül Guus Hiddinket tartom még nagyra szakmailag a jelenlegi edzõk közül.

Nyilván Trapattoni, Lippi, Capello, Magath pl. õk sem kutya ütõk, de Hiddink akármelyik csapathoz ment mindig felépített egy várat

Effe88
a 6! csoport meccs után!!:D:D:D
de amúgy nem okozhat gondot egy udine:Dfõleg nem ez a liverpoolD::D

Anzsi viccen kívül okozhat még meglepetéseket.

Udine és a Liverpool felkötheti a mezt

Steve Downie
Liverpool :D Ne vicceljünk már :D Simán nyerjük a csoportot, én már inkább azt nézegetem, kiket kaphatunk az 5 csoportmeccs után.

Effe88
EL: Liverpool,Udinese,Young Boys,Anzsi

szerintem meg lesz a tovább jutás, sõt még az elsõ hely is könnyedén meglehet az eddigi mutatott forma alapján na meg hát Hiddink az edzõ:)

Mor3llo
hajrá Andzsi!
szegény Zsuzsi továrisnak csak a vodka maradt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
alkmar-anzsi 0:5 összesítésbe 6:0
azért nem semmi:D:D:D
szajha dzsudzsák látod ezt???:D:D:D:D

Steve Downie
mordor <#banplz>

Effe88
Anzsi-mordovia saransk(mordor) 4:2
eto'o 2,agalarov,traoré

látod zsuzsi!!ez egy csapat te júdás!!!<#banplz>

Effe88
http://www.youtube.com/v/BMUnsvvtbIs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Steve Downie
<#taps>

Effe88
dzsudzsákot bekéne fûzni
ha már úgy is ráér hisz a csapata egy kalap szar legalább az anzsi topik hg-je lehetne:D:D:P

Steve Downie
Akkor szerintem hirdessük meg a pozíciót. A legjobban úgy maradhatunk hûek a klub szellemiségéhez, ha itt is csak a pénz számít.

Effe88
hmS:S:sajnos én se vagyok õs anzsi szurkoló, én az anzsi elõtt a méltán híres torpedo moszkvának szurkoltam...

Steve Downie
Nagyon kedves tõled, hogy rám gondoltál, de én sajnos nem lehetek. Csak egy õs anzsi drukker lehet a hg, én pedig be kell, hogy valljam, volt egy idõszak, mikor a Krilja Szovjetov Szamarának szurkoltam!
Én rád szavazok haver!

Effe88
jujj mekkora ték volt<#idiota><#vigyor5>
amúgy megvan az 500hsz kell egy hg!
Steve vállald el!!!

DasIsFuck
ez egy nagy trolltopik.XD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
már 1-1
de nincs eto'o:SS:
hol a pcsába van??:D:D

Steve Downie
60.perc: vezet a Zenit. Hiddink jó lenne ha összekapná a csapatot az utolsó fél órára, azért kapja a rekordfizetését.

Steve Downie
<#banplz><#taps>

Effe88
<#eljen>
Anzsi szív!Anzsi lélek!Dagesztáni leszek amíg élek!

Steve Downie
LOL. A végén még Zsuzsi az orosz másodosztályból próbálja majd magára felhívni az európai nagycsapatok figyelmét :D Hogy mondta pedig, mikor eligazolt tõlünk, hogy elõrelépés, stb.
A Zenitet meg széjjelszedjük! Tudják csak, kinek kell majd átadni szezon végén a trófeájukat.

Anzsi szív mindenek felett!

Effe88
mocskos dinamo most is kikapott:D:Dhehe

ma viszont rangadó Anzsi-zenit
hajrá Dagesztán hajrá Anzsi

Effe88
az AZ-t is szépen mehet haza:DD:
kiütjük õket is

Steve Downie
<#eljen>
Ezek a hollandok a közelében sincsenek az orosz bajnokságnak. Szóljon ez mindenkinek, aki szerint Zsuzsika rosszul döntött, mikor otthagyta a PSV-t értünk.
Amúgy meg a következõ körben is holland csapattal játszunk, az AZ Alkmaarral (kötelezõ).

bakkerman
mostmár nincs mese,meg kell nyerni az EL-t

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
Eto'o 2 góljával idegenben is legyõztük a vitessét:D:D:D
Bajnok csapat, szép volt Dagesztáni fiúk!!!!!!!

ha leigazoljátok Chuck Norrist akkor õ még a BL-t is megnyeri a csapatnak egymaga <#idiota> még nincs veszve semmi