FK Anzsi Mahacskala
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez pedig annyira nem vicces, de egynek elmegy... :)
Bazinga!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
van aki mindennap folyamatos váltóban jár be gyárba dolgozni napi 8-10 órát, nincs hétvégéje, nincs ünnepnapja és kap összesen 120ezer forintot havonta... míg a gyárban amúgy is termelõi munkát végeznek, addig a foci csak "szórakoztató" dolog, nem termel igazi profitot, kizárólag befektetéssel. itthon elszaladt a ló, többmilliós fizetése van 1-2 focistának, több milliókat b*sznak el stadionokra holott se közbiztonság, se tisztaság nincs egyik városban se. majd ha mi is gazdag ország leszünk akkor lehetne milliókat szórni a sportra, szerintem.
az még nagyanyám is berúgta volna onnan...
olyan gyenge színvonalú meccs volt, hogy hihetetlen passzolni nem tudnak....
eto'o azért villant ;)
Csak fel akartam hívni a figyelmet arra -amit egyébként mindenki tud- hogy egy orvos egy ügyvéd és egy mérnök összesen nem kap annyit egész életében mint pl Etoo 1 év alatt...és ezen azért nem ártana lassan változtatni.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Afrikai gyerek meg 10km-t gyalogol naponta hogy megkeresse magának azt az 1$-t hogy ne haljon éhen.
Mindjárt el is kezdem õket sajnálni amiért hetente legrosszabb esetben 2x pályán vannak 180 percet aminek a felét földön töltik szimulálás miatt, a másik felét pedig reklamálással...és mindezt pár milliárd forintért,szegények..:(
Egy normális orvos/mérnök simán 12 óránál is többet dolgozhat EGY NAP..és a harmadát nem kapja mint ezek a futkározó barmok.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
pl ha egy évben keresne mondjuk 466 millió forintot és nem havonta már jobban nézne ki ez az egész helyzet
és abból is jól meglehetne élni ugye...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Úgy is fogalmazhatnánk hogy egy ilyen "semmi munkáért" kap 40milliót,a világ másik oldalán meg éheznek.
Engem jobban idegesít hogy a magyar NB1-ben játszó játékosok azért a valamiért amit õk profi focinak neveznek, zsebre raknak FORINT milliókat, na én azt tartom felháborítónak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lakik Dzsudzsi, a kemény.
Meleg szívû, pénzéhes, szemét,
Letojom én már a fejét.
Balázska már bite-buta,
Rátévedt az Orosz útra.
"Elütött egy Orosz traktor,
Egy Belarus volt reggel hatkor!"
Eltörött a Dzsudzsák lába,
Ül a földön és lóbálja.
Panaszosan sír Balázska,
Arra ballag Gadzsi bátyja.
"Megnyerek én minden meccset,
Utálom a holland retket.
Ha szereznék egy balszélsõt,
Lenne már egy balszélsõm.
Nini itt egy balszélsõ,
Megnézem, hogy õrzik-e?
Gyere velem kis barátom,
Te leszel a csapattagom."
"El akarok veled menni,
Milliárdos szeretnék lenni.."
gólok: Boussoufa,Prudnikov ill. Voronin
Dzsudzsit a 78.percben lecserélték!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!