Tesztvezetesi lehetosegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új camaro-t mikortól, hogy lehet tesztvezetni ? :D
ha siófok környékére visz a sors tuti befizetek egy evo/wrx tesztre ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
hiába van két éves vezetési rutinod egy 70LE-s kocsival, amikor beülsz egy +300LE-be úgy is beszarsz , vagy a félelemtõl, vagy a gyönyörtõl ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
gondolom odamentek és látja hogy vezet akkor nem feltétel a kor meg a jogsi ideje, meg aztán nem kell egybõl trepnigázzal közlekedni, nem mint ha a kihalt reptéren nagy lenne a balesetveszély ...
Mivel felelõsségvállalásit is ki kell tölteniük, ez nem meglepõ. Így is gyorsan meg lehet halni/sérülni egy ilyen cuccal.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez mind szép és jó Schrank, csak egy dologgal van a baj (ami nem kicsit túlzás, ahhoz képest, hogy zárt pályán zajlik az esemény)
Engem nem érdekel, de az öcsémet azért meglepném egy Caterham vezetéssel, mert kedvenc autója, az árral nem is lenne baj, de ez????
"A programhoz semmilyen elõzetes versenytapasztalat nem szükséges, csak érvényes jogosítvány. Az autót 25. életévüket betöltött, min. 2 éves jogosítvánnyal rendelkezõk vezethetik."
Engem nem érdekel, de az öcsémet azért meglepném egy Caterham vezetéssel, mert kedvenc autója, az árral nem is lenne baj, de ez????
"A programhoz semmilyen elõzetes versenytapasztalat nem szükséges, csak érvényes jogosítvány. Az autót 25. életévüket betöltött, min. 2 éves jogosítvánnyal rendelkezõk vezethetik."
nesztek hihetetlen autók vezetése hihetetlenül olcsón akinek ez nem elég az maradjon a szalonok 1.4-es szarjainak a sorbanállásánál <#banplz>#banplz>
nyomjad a verdáknak az a lényeg
bele akarsz kakkantani egy ferrariba? sok embertõl hallottam hogy szeretnek mindenhova odaszarni, de ez mégis mindennek a teteje!
Arab money
azóta van már még egy, csak nem tudom mi a neve
vagy szar a proxy
Külföldön élek és tudok ékezettel írni.Inkább a gép vagy opera/firefox/ie/chrome hibája az.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
�dvözlet neked is.
Amúgy ha külföldi a neted, mindenkinek egyszerubb, ha ekezet nelkul irod.
Amúgy ha külföldi a neted, mindenkinek egyszerubb, ha ekezet nelkul irod.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Üdvözlet!
ez a topik azert nyilt hogy megoszthassuk egymassal a legujabb autok kiprobalasi lehetoseget M.O-on
Ne feljetek megosztani egymassal a helyet, ahol ki lehet oket probalni!
Enjoy!
Ja és azért irtam ékezet nélkül mert nekem sajnos a külföldi net nem jeleniti meg az ékezetes betűket a francba :S
ez a topik azert nyilt hogy megoszthassuk egymassal a legujabb autok kiprobalasi lehetoseget M.O-on
Ne feljetek megosztani egymassal a helyet, ahol ki lehet oket probalni!
Enjoy!
Ja és azért irtam ékezet nélkül mert nekem sajnos a külföldi net nem jeleniti meg az ékezetes betűket a francba :S
s