A nõk többet isznak?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakimakifsz
Nem.😛

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Brolly
Mit jelent nálad a sok? 😊
Én ismerek olyan nõt (26), aki van mikor napi szinten iszik, ami pár sört, néha egy kis bort jelent. Ritkán vágja magát halálba, és bír inni, amit én annak a kis orosz vérnek a számlájára írok, ami az ereiben csordogál 😊

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Én nõ vagyok és sokat iszom.
18/L

kakimakifsz
<#idiota><#idiota><#banplz><#gonosz1>

Metalmilitiakid
vótmá 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

zorrobomber
"Én férfi vagyok, és mégis tudok mértéket tartani, annyit még sose ittam, hogy ne találjak haza 😊"

Ez nem jelent semmit, én pl. olyan vagyok mint Lassie, bármikor bármilyen állapotban hazatalálok 😊

Metalmilitiakid
na jóvan bazdmeg most keltem fel 😄 látszik még nem hevertem ki a tegnapi hajtást 😄 akkor tényleg viccnek szántam vegyétek úgy 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

antialkoholista?
Metalmilitiakid
Nyugodj meg én sem viccbõl mondtam 😄

viccet félretéve, info szakos hallgatókból a kötöttpulcsis-zsíroshajú-szemüvegesek 😄
Metalmilitiakid
Na jó meg még a nem egyenruhások fele minimum 😄

Metalmilitiakid
Miskolci egyetem bármelyik egyenruhás hallgatója 😄

Molnibalage
Már egy sör is akkora bûn? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CattiBrie
Antialkoholista pasikat hol lehet találni? <#crazya>

[/spam]&#8482;

Prince of Máté
És nincs jobb dolog egy részeg nõnél mikor te is részeg vagy.

Metalmilitiakid
Én is hazataláltam mégse tudtam magamról ez nem jelent semmit 😄 bár ez egyszeri alkalom volt, nemtom menne e mégegyszer, nem akarom tudni 😄

kakimakifsz
nem

fire2001
A kivétel erõsíti a szabályt.: 😄

fire2001
Nem minden esetben isznak többet 😊
Vannak azok a fajta lányok is igen, akik sokat isznak, de szerintem az elég gusztustalan, ha egy nõ a földig issza magát, de ellenben, ha tud mértéket tartani, az imponál.
Én férfi vagyok, és mégis tudok mértéket tartani, annyit még sose ittam, hogy ne találjak haza 😊

DaemoonHunter
vagy nagy csitrik <#eplus2>

DanielT
A nõk nem. A kis csitrik esetleg.
DaemoonHunter
meg egyel könnyebben kapható nõt😊

Szerintem azért látjuk úgy, hogy többet isznak, mert minden korty nõbe öntöttital egy korttyal kevesebb belénk való italt jelent.

daemonervosa
egyhuzamban igen , mert mértéktelenek, globális átlagban nem
/thread

Trolling is a art.

DaemoonHunter
Itt errefele 3-4 fél pálesztól már kifekszenek, szóval nemigazán.

MerlinW
Oké, nézõpont kérdése Kéti😊

[merlinw.org]

IGEN!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Piszkos  Fred
nálam nem

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

CattiBrie
De! A részeg férfi!

[/spam]&#8482;

Nem, a nõn nem azért van az a két púp, amiért pl. egy tevén van.

bakkerman
és itt jön a különbség a lány meg a nõ közt,16 éves lány átmegy kurvába 5 vodkától,26 éves nõ meg koktélozgat amíg nem érzi. majd kinövik,énis ittam középsuliba mint az állat,csak amikor rájöttem,hogy mindig másnap reggel tudtam meg mit csináltam éjszaka,feljebb tettem a mércét

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a lányok többet isznak, mint a nõk
Gubberx
Teljes mértékben egyetértek 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

MerlinW
A legtöbb nõ szégyelli magát részegen, ezért nem iszik sokat. Ez így van jól. Nincs kiábrándítóbb dolog a világon, mint egy részeg nõ😊

[merlinw.org]

Molnibalage
Én nagyon kevés olyan nõt ismerek aki komoly szinten alkoholozál. Az felük kb. antialkoholisa a másik fele 1-2 sör feles vagy 1 koktálnál húzza meg a határt.

Persze ez nem a 14-18 korosztály...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hat ez erdekes tema 😄😄 19 eves fejjel azt mondom, hogy igen. Bar nem mindig. De amikor nekifognak akkor nagyon nyomassak. Mi a fiuk csak nezzuk, h most akkor mivan? 😊)
De ez inkabb akkor van mikor ilyen hazibuliba megyunk vagy kirandulni. Kulturaltabb helyeken kevesebbet isznak vagy egyaltalan nem. 😊
Ez ugy van, h van egy barati tarsasag akkor ott "erezd el a hajam van" 😄

HTS s3rg1nh00
többet,mert többen vannak.
/close

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Azt én is észrevettem, hogy õk isznak a legtöbbet, voltak nálunk ilyen 17-18 éves korosztály, addig itták magukat, míg elnézték a wc-t 1 méterrel.
A fiúk általába kicsit kulturáltabbak, tehát nem jellemzõ hogy összehányják a lakást.
bakkerman
14-18 éves korosztály sokat iszik jah

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A nõk tényleg több alkoholt isznak, mint a férfiak, mert nem tudják hol a határ, avagy kevesebbet isznak, mint ahogy mindenki gondolja.
← ElőzőOldal 2 / 2