Málaga CF
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az durva! :O
Nistelrooy mit keres itt? :O Nagy nevû játékos. Nos, asszem a Málaga jó idény elé néz majd.
Mik a további átigazolási hírek, kik várhatóak?
Nistelrooy mit keres itt? :O Nagy nevû játékos. Nos, asszem a Málaga jó idény elé néz majd.
Mik a további átigazolási hírek, kik várhatóak?
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
ide is befurakodtak az arabok...elõbb is kaphattak volna topikot:)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
jaja,én is örülök neki,bár én Hamburg mezben is nézhettem :P
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nistelrooy ismét Spanyolországban, ennek örülök, legalább látni fogom játszani ismét :D

A Málaga Club de Fútbol egy spanyol labdarúgóklub Málagaban, Andalúziában. Jelenleg a La Ligában szerepelnek. A Málaga CF az egyik legjelentõsebb történelemmel rendelkezõ andalúz csapat. Összesen 28 szezont töltöttek a spanyol elsõ osztályban és 34-szer szerepeltek a második vonalban.
2010. június 11-én Al Thani sejk megvásárolta a klubot, majd a Real Madridtól távozó Manuel Pellegrinit ültette a kispadra. A sejk költekezése elõször idén januárban bontakozott ki, amikor a kiscsapathoz csábították Martín Demichelist, Júlio Baptistát, Sergio Asenjot és Enzo Marescát.
Most nyáron pedig aláírt már hozzájuk Ruud van Nistelrooy és Joris Mathijsen is.
← ElőzőOldal 2 / 2