The White Stripes
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szokásos, melltartó mínuszba van 😄
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
úúú, kell az a gitár :d csak ezer dolcsi
pedig már régóta keresek valami kopit, de sehol semmi
pedig már régóta keresek valami kopit, de sehol semmi
márpedig ezek a kevésbé ismert számaik a legjobbak szerintem
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ez a film kurvajó.
ha lenne felesleges pickupom akkor megpróbálnék csinálni egy ilyet 😄
És most fogadok, hogy valahogy belém fogsz majd kötni, mert értelmesen nem fogod tudni lereagálni.😊 Rámkeresen googlen vagy fasztudja. Akkor is csak a közhelyeket erõsítenéd.😄 Nyomi.
Szerintem nem azzal van a gond, hogy úgy vélekedsz a zenérõl, hogy minél nagyobb tudású, tehetséges és kitartó emberek komplikáltan tökéletes mûveit szereted, hanem hogy lenézel másokat. Kurvanagy a pofád, de akkor lennél hiteles, ha tisztelnéd a többi embert körülötted nem pedig azt gondolnád, hogy mindenki felett állsz. Amúgy ez olyan tipikus viselkedés, utálod a közhelyeket, közben te magad is az vagy: gondolom valamilyen hangszeren játszol, gondolom valamennyire jó is vagy, de nem eléggé ezért komplexusaid vannak, amiket a nálad szarabbakon vezetsz le. Ettõl érzed magad jól. Kibaszott szánalmas.. Inkább dögölj meg..😄 Többet nem vagyok hajlandó a mocskos stílusodhoz és a témához fûzni. Hozzád meg végképp nem.
ember mire vered magad? találj ki hasonló témákat akkor, nem olyan egyszerû az, eljátszani más ötletét megint más.
te jazz/blues gitáros vagy vagy mi hogy ekkora pofád van? már ne haragudj de rossz olvasni ezt az attitûdöt
te jazz/blues gitáros vagy vagy mi hogy ekkora pofád van? már ne haragudj de rossz olvasni ezt az attitûdöt
mondjuk senki se mondta hogy valtozatos csak hogy egyszeru
Azért mert várom tippeidet, hogy hogyan kell ezeket a nehéz,igényes, változatos számokat eljátszani!!!!
mondjuk mar igy is szetbarmoltatok az egeszet
de megis favoltad a topicot kulonben nem tudnad mikor irok :d
inkabb menj es hallgasd az industrial metalod
amúgy már van topikjuk
istenek indeed.
kár hogy csak azután szerettem meg igazán õket hogy abbahagyták<#rinya>#rinya>
kár hogy csak azután szerettem meg igazán õket hogy abbahagyták<#rinya>#rinya>
Nem tudom!!!!! Ez a topiknyitó el akar téríteni minket!!!!!!!! Szembe akar velünk szállni!!!!!! Mindjárt hívom a Cthulhu-t!!!!!!!
De én most nem értem a topikleírást!!!!! Tehát ha Istenben hiszek, akkor ezekben a fehércsíkos-zokniban kell hinnem??????? Hogy is van ez???? ÉN PEDIG NEM IS EZEKBEN A FEHÉREKBEN HISZEK!!!! >😞 Kikérem magamnak!!!!
Te barátom! Olvasd már el az 5. hsz.-t!!! Figyeld, hogy támadja szegény fant... Nyit egy topikot és támad máris!!! Sajnálom 😞
Rémlik valami!!! Nem a Nirvana???? Tudod, az az ember, a Nirvana!!! Vagyis a kiKúrt Kokain!!! Érted már??? Elkezdek most drogozni és öngyilkos leszek, hogy majd te gazdag lehess!!! Csak a barátságunk miatt teszem!!!!
Ye!!!!
Amúgy kilépek máris a bandánkból, mert hiába, de nem tudok eljátszani ilyen nehéz számokat. 😞(((((
Amúgy kilépek máris a bandánkból, mert hiába, de nem tudok eljátszani ilyen nehéz számokat. 😞(((((
Ték! Vagyis nem ték!
Jó legyen, megbeszélve!!! De szerinted ezeket a nehéz számokat el tudjuk játszani egyszer majd 10 év múlva????? Pénzt akarok most!!!
Jó legyen, megbeszélve!!! De szerinted ezeket a nehéz számokat el tudjuk játszani egyszer majd 10 év múlva????? Pénzt akarok most!!!
Úristen!!! Ez nagyon durván nehéz!!! Hogy tudtad megtanulni ennyi idõ alatt, Fájndet??? Ez hihetetlen!!! Elérted a fehérek szintjét!!! Holnapra én is megpróbálom eljátszani a szintetizátor témákat, mert már itt izzad a kezem ezektõl a bonyolult részektõl!!!
Én tegnap voltam Amcsiban és Bíberrel énekeltem közösen egy szobában!!! A fehér csíkosok mehetnek a sunyiba!!!
1:45tõl kezdõdõ rész tök jóóó!!! leültem a dobhoz, elkezdtem, elsõ 5 sec már megy!! Prody, te meg tanuld meg benne a szintit, és eljátszhatjuk együtt!!!
Szegény te 😞((((((( Tényleg nagyon nehéz??? Ezt nem hiszem el.... EZT NEM HISZEM EL, HOGY A KEDVENC KÖZÖS SZÁMUNKAT NEM TUDJUK ELJÁTSZANI 😞(((( Kérlek, ments meg Bíber!
Oldal 1 / 2Következő →