SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Lehetne majd olyat is belerakni, hogy kikapcsolható legyen a topikon belüli új üzeneteket jelző csík, és szöveg villogása?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

j0nNyKa
mikor éledsz fel jimbo? beugranék az új bővítmény fejlesztésbe aktívan
azt csiripelik a madarak, most már nem lesznek érdemleges változások az sg kódban, szvsz időszerű nekiesni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jim Morrison
Már jeleztem a kedvencdb-t, de jelenleg alacsony prioritasu 😊 meg 2-3 napig nem leszek (mostmar mobilrol azert olvasgatok), addig hagyjuk a fejleszto urat, hogy a bugok nagy reszet kijavitsa az uj feluleten 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Jim nyaral, írta máshol, hogy egy ideig nem lesz - ha visszajött majd nekilát a bővítménynek, addigra a maradék komolyabb változásokon átesik a fórummotor.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Malakai
Rengeteg dolog egyszerűbb lesz valószínűleg az új alatt.
Ami ránézése így gond lehet a régihez képest, az a kedvencdb, ami nincs szinkronban az új felülettel, így a kedvenc lista automata frissítése problémás. Hacsaknem Jim már kapott valami új linket ugyanerre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ahogy elnézem elég képlékeny még az új "foshalmaz", szóval nem biztos, hogy megéri kapkodni rá a pluginnal 😊
ProGabe
Most mi lesz? Jó lenne újra használhatóvá tenni egy a foshalmazt, ami új design néven fut :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
Chrome webstoreban, már csak azok látják akik a linkkel rendelkeznek (privát módba raktam), ugye az új felülettel nem működik.
Holnaptól nem leszek egy jó másfél hétig, úgyhogy a következő két hétben sajnos nem lesz a bővítményből friss verzió _kivéve_ ha valakinek van egy kis szabadideje és nekiáll 😊. Addig talán az új felület is közelebb kerül a végleges állapothoz 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
megváltoztathatod a fórum háttérszínét sötétebbre, és a fórum lapszínéhez írj fehéret vagy szürkét és jobb lesz. lényeg, hogy a fórum lapszín mezőt ne hagyd üresen, mert akkor átlátszónak veszi és a háttérszín fog látszani mindenhol. nálam így néz ki és így nekem tökéletes is 😊 KÉP
Dzsini
usercss-el addig is megoldhatod, minden böngészõhöz van olyan kiegészítõ, amivel házibarkács css-t lehet ráerõltetni az oldalra

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Igen ez a gond úgyis, hogy eddig nekem sötét háttér volt, viszont sötét háttéren mostmár olvashatatlan a fórum 😊
Jim Morrison
Igen, tervezem, hátteret addig is tudsz a beállításokban változtatni.
Szeretnék kis átszínezős + kompakt nézetet belerakni (ne legyen annyi üres hely). Mivel sajnos egy darabig nem leszek, legalább 2 hétig nem valószínű, hogy lesz rendes bővítmény (egyik böngészőhöz sem)

Remélem lesz firefoxos port is az új sg felülethez 😊

Esetleg egy jó kis átszínezős móka lehetne benne mint feature, hogy sötét háttérrel továbbra is használható legyen a fórum, mert már most folyik ki a szemem tőle 😊
Maximus4
A legjobb böngészõ amivel az utóbbi idõben találkoztam.

köszi Dzsini ^^

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Legalább annyian, mint az Operát 😊

(én legalábbis)

Narxis
Maxthon? Használja azt valaki? O.o

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maximus4
Köszönöm szépen itt is😊<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
Még valami: mivel az új fórum már a béta tesztelésnél jár, mindegyik verzió fejlesztését szüneteltetem (amíg nem kapok hozzáférést az új felülethez). Utána majd szépen elkezdem ráhegeszteni a bõvítményt az új felületre.

Szerk: A bõvítmény jelen verziója az új felülettel természetesen NEM kompatibilis<#awink>

Efreet
Na lássuk, ennyit megér, hogy bejelentkezzek ide is 😊

...

Az új felületen be se kapcsolódik 😉 (tudom, kellett moderátorként kipróbálni...)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Jim Morrison
Elkészült a bõvítmény pre-alpha (vagy amennyire alpha lehet 😊) Maxthon verziója.
Extension Centerbe még nem kerül ki, mivel sok minden még nem mûködik (sync, meg profilok is mûködik csak bugosan, wysiwyg sem megy), de a fõbb ficsõrök mennek, amik eléggé megkönnyítik a mindennapi fórumozást, így a jelenlegi állapotában is hasznos lehet a maxthon felhasználóknak (ha esetleg nem csak maximus használja 😊.

Bannerban felváltotta a Safari helyét, mivel az jelenlegi formájában egyelõre nem mûködõképes.

Telepítés.
Maxthonban megnyitjátok ezt a linket, majd a megnyitásra nyomtok, utána meg telepítitek a bõvítményt a felugró ablakban 😊

Jim Morrison
Tetszik az ötlet, mindenképp megpróbálkozok vele.

Szabi
azt meglehetne vajon oldani, hogyha egy topikba a második oldalnál van már a piros csík, akkor az elsõ oldalon maradjon, csak alul mutassa a második oldalt is és oda ugorjon csak ? tehát, hogy a piros vonaltól felfelé görgetve az elsõ oldal kommentjeihez jussunk vissza, ne kelljen visszalépni az elsõ oldalra ahol egybõl a tetejére ugrik majd le kell menni alulra, hogy folytassam idõrendben az olvasást 😄

igen, tudok visszalépkedni, sõt az end gombot is megtudom nyomni, de ha nem lenne túl macerás megoldani akkor hasznos lenne 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
mûködik rendesen <#worship>

Jim Morrison
Nincs mit 😊 Ha hibát találtok mindenképp szóljatok (vagy szeretnétek, hogy kicsit máshogy legyen).

Tegnap megkértem dzsanit, hogy pucolja ki a Hibanaplót. Ki is pucolta, úgyhogy ha bármi ötlet/hiba van írjátok be, elkezdtem szépen végigmenni a listán és próbálok minél többet megcsinálni.
WYSIWYG videó beszúró hiba is javítva van (néha nem illesztette be), következõ verzióban már mûködni fog (Lazy Loadot is elkezdtem hegeszteni)

MerlinW
Szuper! Köszönjük😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
Kint van storeban a 3.0.8.1
Remélhetõleg megjavult a spoileres mizéria, meg a spoiler gomb is jó helyen van. Kicsi makró gombot papi08 csinálta.
Spoilert teszteltem:
WYSIWYG + spoiler on/off + overlay replyto
normal textarea + spoiler on/off + overlay replyto
Ebben a négy (2 két válasz nézetben) teszteltem, elhelyezések nem ütköztek, spoiler gomb (nálam továbbra is) mûködik.

Szabi
<#eljen>

MerlinW
Tedd a makrók helyére, a makróknak meg valami biszbasz pöttyöt tegyünk ki😊 Vagy tegyük ki az összes fontosabb makrót egy második gombsorban.

[merlinw.org]

Jim Morrison
oh tényleg, spoiler gomb onnan lemaradt. Viszont nem is nagyon fér ki :/ Valamit ki kell oda találni.

Nem tudom, hogy miért nem mûködik nálad sem a spoiler gomb, nálam jó <#nemtudom>

zzeN
Úgy használom, még sincs ott😄

szerk.: B@zdki én felül néztem, nem alul a kék menüt... 😄 Tényleg felülre kéne rakni, jobban észrevehetõ.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tommygear
+1
[HUN]FaTaL
Foxot használok amióta leállították a régi Opera fejlesztését.

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
A normál textarea-hoz kellene spoiler gomb, mert a WYSIWYG-et nem sokan használják 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Csak WYSIWYG -ben van

De ott is nagyon furcsán (nem) mûködik😊

[merlinw.org]

zzeN
Chrome-ban 3.0.8-as verzió van de nekem nincsen spoiler gomb😮

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nálam jó. Jelölésre mást nem tudtam kitalálni, ötleteket szívesen fogadok ^^

Szabi
a WYSIWYG Editor bekapcsolásával lett egy spoiler gombom, amire ha rányomok, ezt a két sárga háromszöget adja be 😄

Jim Morrison
hát ezt hogy hoztad össze? 😄 nekem mûködött akárhogy próbáltam :o

#2084: igen.

Szabi
nem lehetne inkább normális spoiler gomb ? 😄

tommygear
frissül magától igaz?
Jim Morrison
azért köszi, értékelem, hogy megpróbáltad <#vigyor3>

j0nNyKa
segitenek felkutatni hogy miert nem megy, de az atkozott devel konzolt sem talalom ebben a szutyokban, ugyhogy inkabb nem erdekel 😄

Maximus4
Én meg azóta is várom,hátha valaki kompatibilissá teszi a maxthonhoz 😊

Jim Morrison
Safari verzió nagyon régi (2 éves, akkor biztosan mûködött 😊), azt még dzsani csinálta, ahhoz azóta nem is nyúltam. Én már talán a héten eljutok odáig, hogy a lecserélt gépemre felrakom a hackintosht, ha összejön ránézek a safari verzióra is.

j0nNyKa
osxes safarin kene mukodnie? jelzi, hogy felrakta, de nem csinal semmit

Jim Morrison
Belenéztem a régi opera bõvítmény kódjába, nem tûnik annyira vészesnek. Hogy ténylegesen használná e valaki rajtad (és talán fatalon) kívül azt nem tudom 😊 Next verziót hetente 4-6 ember tölti le.

Dzsini
Otthon régi + új Operát 😊 A régit moderátorkodni (ritkán kell, nem zavar hogy lassú, viszont az elbarmolt topicokat könnyen rendbe tudom hozni vele).

modellmaker
Dzsini, te mit használsz most? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Dzsini
Amint megjelenik a ChromeFox, ahhoz is lesz 😊

(régi Operára kicsit tovább tartana átírni gondolom - annak a 4 embernek, aki még használja)

Jim Morrison
hm, hasznos cucc, de kb azt 2 két sort amit át kell írni (Chrome - ot Operára) kibírom 😊 meg aki nem használja ezt a bõvítményt, annak csak n+1. bõvítménye lenne. Firefoxhoz kéne ilyen ^^