Scorpions

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sophi

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

Én még nem olvastam, pedig tudok németül és ha könyvet veszek a kezembe(sajna ritka eset) az legtöbbször zenekarhoz/zenéhez kötõdik. Biztos jó lehet 😊
Sophi
Ti olvastátok már Rudolf Schenker könyvét? Én szívesen elolvasnám, csak sajnos nem tudok németül...

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

Sophi
Elsõ koncert DVD amit megvettem a Scorps-tól. 😊 Fantasztikusan jó, imádom! 😊

Ezt már láttátok? Nagyon király! 😊 Egy komplett akusztikus koncert!
Sophi
Tényleg eszméletlen jó! 😉

Bocsi, képet nem sikerült beszúrnom, de viszont itt egy videó 😊
http://www.youtube.com/watch?v=HXrsMyUXJHY
Fantasztikus...mintha újra a koncerten lennénk... 😊

Itt a várható borító 😊
Sophi

Sophi

Sophi
Hát igen, õk tudnak bulizni az biztos 😉 Én úgy hallottam hogy rendes DVD-n is kiadják! 😊 Az biztos hogy hatalmas lesz 😊 Várom már! 😄 De moziban mekkora lenne nézni... <#guluszem1>

Így utólag is elõször BUÉK mindenkinek!! 😊
Másodszor: Ez a videó zseniális, és óriási újévköszöntõ lehetett!!! Kár hogy nem voltunk ott 😊 Köszi hogy kitetted!
Harmadszor: Ez az év is nagyon jól indul, ugyanis január 24-én napvilágot lát a Scorpions várva várt 3D koncert DVD-je!!! 😊 Itt is az örömhír:
http://hardrock.hu/?q=node/18042
Reméljük rendes DVD-n is meg fog jelenni! 😊
Sophi

Sophi
😉
Kellemes ünnepeket mindenkinek! <#smile>

Az biztos! 10/10-es lett 😊 És én is pont pont karácsonyra kértem 😊
Kellemes Ünnepeket!
Sophi
Az album is jó. <#wink> Karácsonyra sikerült is beszereznem. 😊

Nagyon jó ez a klip a Comeblack lemezhez!
Sophi
Bocsi, most már jó lesz remélem. Itt a teljes clip

Sophi
Itt a teljes clip. <#smile>

Ja, azt elfelejtettem hogy a 2.videónál amit linkeltem 4:04-nél kezdõdik a Scorpionsos rész 😊
Az biztos hogy a Tainted Love is egy nagyon jó feldolgozás!
Most megtaláltam az rtlmost.hu-n a Fókusz Scorpions-os riportját, ami a koncert utáni napon benne is volt a Tv-ben 😊 Ez a komplett Fókusz rész, Scorpionsról szóló rész 9:55-nél kezdõdik.

http://www.rtlklub.hu/most/21855_fokusz_a_csillag_hazatert_-_a_finale_masnapjan_laszlo_attila

Kicsit várni kell vele míg betölt, meg elõször reklám fog megjelenni, de utáni mûködik 😊

De van itt még egy korábbi Fókusz rész is amiben benne voltak kedvenceink:

http://www.rtlklub.hu/most/21113_fokusz_elverzett_az_elso_negy_menyasszonyjelolt_a_lanyok_csa

A videókat azthiszem csak akkor tudjátok megnézni ha regisztrálva vagytok az oldalon.
Reméljük sokszor látjuk még õket ebben a mûsorban! 😉

Sophi
Elsõ dolgom volt nekem is meghallgatnom az egész albumot.Szerintem az összes feldolgozás nagyon jó lett, szerintem a Tainted Love és az All Day All of The Night sikerült a legjobbra. És valóban nagyon illik hozzájuk! 😉

Jaaaa télleg megjelent már, most nézem... 😊 bocsi...valamiért november 14-re emlékeztem... 😊 Meg is hallgattam egybõl a youtube-on az egész albumot 😊 A feldolgozások közül nekem ez a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=DSvIdSQEahg&feature=related
Nagyon illik hozzájuk szerintem! 😊
Nektek melyik feldolgozás tetszik a legjobban?
Sophi
Nincs mit, nekem is nagyon tetszenek. 😉
Comeblack-ig 2 nap? Vagy lesz más új lemez is? Mert a Comeblack már megjelent. <#worship> <#smile>

Nagyon jó feldolgozások, kössz hogy kitetted! 😊 már csak 2 nap az új lemezig! 😉
Sophi

Hát igen az eredetiek azért nyilván jobbak de ez is egy erõs felállás és nagyon királyak az újabb számaik is 😊
Ezt a teljes, jó minõségû koncertet ajánlom mindenkinek, sokat visszaad abból a hangulatból ami a koncerten uralkodott! 😉
Sophi
Az eredetiek azért jobbak... de nekem ezek is tetszenek.
Én az összes számukat szeretem. <#crazya> <#wink>

Zephyr Retiring
én inkább ezt hallgatom:
a szerelem ritmusa <#eljen>

..és habár idénre már véget ért a
szabadság.. bízzunk benne, hogy jöbõre is lehet benne részünk.<#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Sophi
Már a Rhythm Of Love-nál egyértelmû számomra a dolog... Egyre jobban várom már hogy megjelenjen... Nagyon jó lett.. eddíg legalábbis nagyon úgy tûnik... de nem hiszem hogy csalódnunk kellene bennük! <#vigyor2>

Sophi
Én tegnap hallgattam meg a Comeblack féle Still loving you-t, elõször meglepõdtem, de nekem is tetszik, bár kicsit furcsa a "jól megszokott" után ... <#vigyor2>
Köszi a linket...kíváncsi vagyok nagyon. <#wink>

JUJ ne haragudjatok, az elõbb rossz linket adtam meg a Comeblack belehallgatásához.
Itt tudtok belehallgatni az újrafelvételekbe: http://www.amazon.de/Comeblack/dp/B005YBLVNU/ref=mb_oe_o
Tök jó szerintem ez a Still loving you plusz egy énekkel!
Figyelem Emberek!!! 😊
Ahogy közeleg a Comeblack megjelenése, már a számokba bele is lehet hallgatni itt: http://www.amazon.de/Comeblack-inkl-Bonus-Track-exklusiv-Amazon/dp/B005UCYR34/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1319917280&sr=8-6

Remek lesz szerintem hogy ezzel a felállásukkal is felvették a legnagyobb klasszikusokat, és a feldolgozások is jól sikerültek 😊 A gitárok egy hangal lejjebb vannak hangolva, elõször furcsa volt ez, de hozzá lehet szokni 😊

ÉS van még egy jó hír:
Aki esetleg lemaradt a koncertrõl megnézheti teljesen jó minõségben a Strasbourgi koncertjüket, itt nálunk ugyanezeket a számokat adták elõ :
http://www.youtube.com/watch?v=1gbtkgXw5x4&feature=related

Ja és itt van a Comeblack tartalma is:
1. Rythm of love
2. No one like you
3. The zoo
4. Rock you like a hurricane
5. Blackout
6. Wind of change
7. Still loving you
8. Tainted Love
9. Children of the revolution
10. Across the universe
11. Tin Soldier
12. Ally day and all of the night
13. Ruby Tuesday
14. Still loving you-je t`aime encore excl Bonus track feat Amandine Bourgeois

Már nem kell ehhez se sokat várni 😉
ROCK YOU LIKE A HURRICANE!! 😉
Sophi
Comeblack-Still loving you

Sophi

Sophi
Reméltem hogy rendes friss DVD anyag is lesz mert a 3Dvel nem megyek valami sokra (de szerintem az átlag ember így van ezzel)!
Szép napok várnak ránk az biztos ,mint ahogy eddíg is 😉
Viszont elvileg 2012-ben tényleg abbahagyják... 2012 " Final Stin Tour" <#rinya>

Igen! Igaz a hír!! 😊
http://hardrock.hu/?q=node/17295
Ez lesz a 3D-s koncertfilm!! De rendes DVD-n és Blue Ray lemezen is meg fog jelenni ez a turnéjuk! 😊

Ja igen, és november 14-tõl lehet majd kapni azt a CD kiadványukat is :
http://hardrock.hu/?q=node/17185

Szép napok várnak a Scorpions rajongókra 😊
Úgy látszik hála Istennek hogy nemigazán akarják még abbahagyni! 😉
Sophi
Elvileg a nemsokára napvilágot lát a 3D-s koncert, és egy CD is. 😊<#vigyor2>

http://www.youtube.com/watch?v=pguz3n3DK9k

Ezt láttátok? Most találtam a youtube-on 😊
Sophi
Valaki megy a kolozsvári koncertre?

Sophi
Szerintem nem ez lesz az utolsó szabadtéri koncert (vagyis remélem), viszont azt olvastam hogy az utolsó (nem csak szabadtéri) koncert helyszíneként New York vetõdött fel.. amin meglepõdtem,én pl Hannover-re számítottam.. hogy úgymond ott lesz vége ahol elkezdõdött..
De ez majd még kiderül.. <#wink>

Jaja, télleg ott lesznek! 😊 de a Wacken weboldalán az is hozzá van téve hogy ez lesz utolsó szabadtéri koncertjük... 😞, de nemjelenti azt hogy utolsó 😊
Amúgy ez a feldolgozás meglepõen király! <#mf1> Persze az eredeti az igazi 😊
Én se voltam 2009-ben a koncertükön, pedig volt dedikálás is amit nemrég tudtam meg az oldalukról. Megbántam hogy nem mentünk el. Itt egy csomó kép a 2009-es koncertrõl és a dedikálásról: http://www.the-scorpions.com/coppermine/thumbnails.php?album=467
A Blackout nekem is egyik kedvenc albumom tõlük<#papa kacsint>
Sophi
Jövõre újra fellépnek a Wacken-en!! <#taps>

Sophi

Kinek mi a véleménye a James Kottak és bandája féle Holiday-rõl?

Zephyr Retiring
akkor ehhez tartsd magad te is<#nyes>
te miért és mióta szereted a scorpionst<#kerdes>
mikor és melyik zenéjüket szoktad hallgatni..
..ecetera. ecetera..
ne kelljen már mindent harapófogóval kihúzni belõled<#nevetes1>

Sophi
Ez volt a tippem..

Breki33
Én sajna nem, de hallottam róla, vmi olyasmit is, hogy kicsi pia volt az oka.......
Breki33
Egy zenei topikban a zene a téma bki 😛
Zephyr Retiring
#67-re:
az nem téma, ha zenéket mutogatsz :p
téma akkor lesz, ha beszélsz, vagy beszélünk róla 😊