Mûködik a "memória-kapcsoló"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez csak egy példa volt. Ez a leghíresebb találmánya. De rengeteg infót találsz még Tesláról olyan titkos archívumokban mint pl. a Wikipedia. És vízautót nem épített. Akkor sem ha Egely biztos forrásból tudja.
Oda írtam magyar szavakkal hogy nem sértegetni akarlak. Öröm olyan emberrel vitázni aki végig is olvassa a kommenteket mielõtt válaszol rá.
TheLostOne
Azért ez a cola dolog szerintem túlzás.

Senki nem olyan hülye, hogy vakon írtsa a népet, colát rettentõ sokan isznak. Ha tényleg igaz ez a sok összeesküvés elmélet, akkor valszeg nem kívánnak tönkretenni egy csomó olyan embert, akit késõbb esetleg be akarnának szervezni, de még nem fedezték fel. Nem létezik, hogy erre ne gondoljon valaki, aki összeesküvéseket irányít.

De ez kb még az összes ilyen étkeztetési népírtásos összeesküvés elméletre igaz.

Biztos vannak dolgok, amikrõl nem tudunk, de azok sokkal inkább gazdasági és tudományos eszközökkel történnek, a fenti szempontok alapján népírtást is csak ilyen közvetett módon célszerû csinálni, meghagyva a túlélés esélyét az esetlegesen hasznossá válható egyének számára.

Amúgy meg jó és rossz mindig csak együtt létezik, szal én nem félek attól, hogy majd valami összeesküvõk itt világhatalomra törnek, mert biztos vannak ugyanilyen nagy hatalommal rendelkezõ "anti-összeesküvõk" is, akik ha eljön az idõ majd elõdugják az orrukat hirtelen megállítani a rosszakat.

Mondtam, nézd meg a filmet, ott látható kamerán, rendes felvételen, hogy õrzik az objektumokat. A dokumentumfilmest konkrétan el is zavarják! Kell ennél több? Megnézted már a dok filmeket? Nem? Akkor kezd azzal! Köszi.

Válasz: utánaolvastam.

A kóla kálium mértékével van a baj. Utána lehet olvasni Tejfalussy András professzor vizsgálatai és az ÁNTSZ leveleinek! Ott van a neten. ÉS ezt a fos mérget mégis árulják!

Neked már egy kettes alá! De még tanulmányozd kicsit a témát. Tudod: Gugli a barátod! :) Sok sikert!

Az SZDSZ egy náci párt.

Tesla tekercs..pff...Ennyi? Ezzel kifulladt, igaz?
Na nézzél jobban utána még mi mindent csinált Tesla.
Addig is hozd ki az ellenõrzöõdet, EGYES!

Az SZDSZ egy náci párt.

Anyádat sértegesd, Te geciszemû.

Az SZDSZ egy náci párt.

Balumann
Félve kérdezem meg, hogy TE utána olvastál ezeknek máshol is, HAARP esetén például a honlapjukról, vagy itt (idokep), hogy pontosan mire használják, miért õrzik, stb..? Utána olvasol egyáltalán azoknak, amiket innen-onnan összeszedsz, ahol azt írnak le amit akarnak?
Katonai õrzés, mekkora? Linkelj légyszi egy képet, ami igazolja azt, hogy olyan erõsen védenék. Én nem ezt látom a képeken.

Mi van a kólával? Pontosan lehet tudni, hogy mi van benne, mennyire ártalmas, nem is issza senki sem azt állandóan. Utána lehet olvasni az alapanyagoknak, hogy van benne idegméregtõl (jópersze kevesebb mennyiségben) kezdve minden, rákot is okozhat.

Teslát elõttem említették.

"Egy ürgének a homlokára tettek fel egy szerkezetet, ami a HAARP mûködéséhez hasonlít, ami behatolt az agyába, és vizuális képeket látott."

EGY ürgének EGY szerkezetet ami által VALAMILYEN VIZUÁLIS KÉPEKET látott.

"Nyílván TESLA sem élt, és nem kísérletezett semmivel"

Tesla munkássága meg senki elõtt nem titkos aki járt középiskolába. Róla van elnevezve a Tesla-tekercs, meg egy származatatott mértékegység.
De vízautót pl. nem épített. Ahogy Gróf Spanyol András sem.
"a Föld is lapos volt, jól meg is ölték anno, aki ennek az ellenkezõjét "merészelte" állítani"

Ezt annyira bírom. Amikor valamelyik alternatív nem veszi észre hogy õ itt az ókonzervatív fafejû, akivel nem lehet megértetni hogy attól hogy õ "tutira jól tud" valamit, még egyáltalán nem biztos hogy igaz is.
A népességfogyás oka hogy megint itt jártatod a szádat ahelyett hogy basznál. És most nem poénkodni meg sértegetni akarlak. Komolyan ez az oka.
Akkor mi a büdös lófaszt keresnek a HAARP eszközök elzárt, katonai õrzés alatt álló területeken? Akkor mik azok a szerkezetek? Megmondaná valaki? Amikor ott van bazmeg az orrod elõtt a szerkezet, és azt mondod: "NINCS".
Ez olyan, mint amikor a székely bácsi elmegy a budapesti állatkerbe, megáll a zsiráf elõtt, és így szól: "Hááát, márpedig ilyen állat NINCS!"

Az SZDSZ egy náci párt.

Tudomásom szerint a mûtrágyázással és a kálisóval van a gond, a magyar népességcsökkenésnek ez az egyik oka. De errõl érdemes elolvasni Tejfalussy professzor írásait.

HAARP téma: Philadelphia kísérlet sem volt nyílván. Nyílván TESLA sem élt, és nem kísérletezett semmivel. A ph. kísérletrõl is kiszivárgott pár filmecske, fotócska, hiába volt titkos. Ez a válasz a HAARP-ra. Ajánlok egy HAARP filmecskét a neten, keress rá, egy sorozat. Egy ürgének a homlokára tettek fel egy szerkezetet, ami a HAARP mûködéséhez hasonlít, ami behatolt az agyába, és vizuális képeket látott. Errõl ennyit. De nem kell hinni semminek, senkinek, igyátok a kólát, ültessetek a bõrötök alá RFID chipeket, oszt legyetek boldogok.....Tudjuk, a Föld is lapos volt, jól meg is ölték anno, aki ennek az ellenkezõjét "merészelte" állítani. Sõt, a Föld a Naprendszer közepe, ezt is állították. Sõt, azt mondták teknõsök szállítják a Föld bolygót a hátukon egy óriás óceánon...gondolom nem ezeknek lett igazuk, hanem az "eretnek"-eknek. Nos, én is egy ilyen eretnek vagyok, lehet égetni, anyázni, stb. Az idõ engem fog igazolni.

Az SZDSZ egy náci párt.

A másik HAARP probléma, hogy a magaslégkör dinamikáját még csak annyira se értjük hogy pontosan tudnánk célozni egy ilyen eszközzel.
Inkább használnák a katonaság hatékonyabbá tételére. Ugyebár ha nem nyomja utána a lelkiismeret, bármit megtesz azonnal, parancsra.
Balumann
Egy értelmes, gondolkodó ember számára fel kellene merüljön pl. a HAARP -al kapcsolatban, hogyha annyira szupertitkos, akkor mit keres még fennt ilyen idióta blogokon például, meg ilyenek. A HAARP arra jó, amire készítették. Bár már általános iskolai tudással rá lehetne jönni, hogy az agy nem irányítható elektromágneses hullámokkal (az információk nem csak elektromos jelekként terjednek, hanem biokémiai úton is (neurotranszmitterek, hormonok). Bár gondolom neked már úgyis mind1, úgyse fogod megérteni.

Azt ugye tudod hogy a sót is megmérgezték a zsidók, és mi magyarok pedig a Szíriuszról jöttünk ide a Kárpát-medencébe hogy elterjesszük a kultúrát?
Megjöttek a szokásos ostoba "baromság", hülyének nézõs közönség válaszok. :) Erre számítottam. Vitázni már 0, csak a szokásos...nem kötelezõ gondolkodni, igyátok csak a káliumos kólát. :) Hajrá...

Az SZDSZ egy náci párt.

Ezzel csak az a problémám, hogy innen már csak egy lépés lesz az implantátummal rendelkezõ személynek törölni, vagy módosítani az emlékét. :S
Majd jön az állam bácsi, vagy a Cég, és azt mondja, hogy felejtsd el! És elfelejted. :(

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

DrTre
Ha patkányok lennénk, már istenek lehetnénk...

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

JMáté, végülis nem értettem, mi olyan hihetetlen a Zeitgesit által leírt pénzmûködési mechanizmusba?

Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion

rágógumi
épp tegnap ment a tv2n :D

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

"A National Healthcare kutatói patkánykísérletek során kizárólag Bifiduszos joghurtot etettek az egerekkel. Amikor a joghurt adagolását teljesen abbahagyták, az egerek idõvel láthatóan egyre idegesebbek lettek, kis mancsukat könyörögve nyújtogatták a Bifiduszos tálka felé. Négy hét után már egy patkány sem volt közülük életben"

Tisztában vagy azzal hogy a fenti mondatok azt jelentik hogy 4 hétig nem adtak enni a patkányoknak? Igen ez bizony halálos. Lett volna. Ha a kísérletet tényleg elvégzik.

Na, azt hiszem sikerült maximális gúnyossággal válaszolni. Csak nehogy kiderüljön hogy te is csak parodizálsz valakit, mert akkor én fogok beégni.
Nem õ írt egy cikket a parlagfûrõl - mégsem olyan káros, ahogy titulállják?

\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

érdekes, én már féléve próbálok rászokni erre a bifiduszra meg a kefírre, mert az expert orvosom szerint jót tesz az emésztésemnek, mégis van, hogy hetekig elfelejtem. vagy azt is haluzom?
Még egy kis csámcsognivaló "baromság":

Egy újabb bizonyíték a lakossággyérítésre!

Weixl-Várhegyi László, 2011. június 19., 20:46 Facebook

Bifidusszal ölik a joghurtot fogyasztókat!

Brit és amerikai tudósok egymástól függetlenül jutottak arra az eredményre, hogy a Danone termékeiben található Bifidusz eszenzisz függõséget okoz. Négy hét folyamatos fogyasztás után a Bifiduszos joghurt elhagyása -fõleg a gyermekekre, öregkorúakra és legyengült szervezetûekre nézve- akár halálos eredménnyel is járhat. Elõször egy baltimore-is gyermekorvos figyelt fel rá, hogy hirtelen sok kis betege lesz. Elõször influenzára gyanakodott, de késõbb a gyermekek hallucinálni kezdtek, depresszióba estek, elvonási tünetekkel küzdöttek. Sok kutatás után derítette csak ki, hogy egy franciaországi fuvarossztrájk miatt a Bifiduszos joghurtot szállító kamionok nem jutottak el idõben a baltimore-i boltokba, így jutott eszébe, hogy alighanem a Bifiduszos joghurt, illetve annak hiánya lehet a baj okozója.

A National Healthcare kutatói patkánykísérletek során kizárólag Bifiduszos joghurtot etettek az egerekkel. Amikor a joghurt adagolását teljesen abbahagyták, az egerek idõvel láthatóan egyre idegesebbek lettek, kis mancsukat könyörögve nyújtogatták a Bifiduszos tálka felé. Négy hét után már egy patkány sem volt közülük életben. EZ BIZONYÍTÉK! arra, hogy nemcsak a cigaretta- és kólagyárak, hanem már a tejipar is függõség létrehozásával kényszerít bennünket az õ termékeinek fogyasztására! Azt is bebizonyították, hogy a Bifiduszt E3423-mal, E3.14-gyel és E666-tal stabilizálják és színezik, mert egyébként csak marhavérbõl és -nyálból készített táptalajon lehet tenyészteni! EZEK TÉNYEK!

És nem csak Amerikában! Jakupcsek Gabriella a reklámban szájába vesz ugyan egy kanál Bifiduszos joghurtot, DE NEM LÁTSZIK, HOGY NYEL! Azt már bezzeg nem mutatták, ahogy az "Ennyi!" elhangzásakor azonnal kiköpte az egészet! Bódi Sylvi is csak lóbálta a Bifiduszos kanalat. ÕK TUDJÁK! Mert elmondták nekik! Mert nagyon nagy botrány lett volna, ha Jakupcsek a Bifiduszhiány miatt összeesett volna a Milliomos adásában!

NE ÖLD MEG MAGAD! NE EGYÉL BIFIDUSZT!

Az SZDSZ egy náci párt.

Szép új világ! A sok hülye fészbúkoló barom meg kineveti azokat, akik "összeesküvésekrõl" és ehhez hasonló "baromságokról" "merészel" beszélni. Alczheimer kór, meg demencia, persze!!! Az atomenergiát is csak atomerõmûvekben használtuk, nem csinált belõle az emberiség atombombát. Sosem robbantottak atombombát az amerikaiak. Tudjuk jól. Lassan ezek a memóriakapcsolók kötelezõek lesznek. Elõször csak egy törvényen fognak vitatkozni, aztán meghozzák a törvényt, aztán bevezetik mindenhol, és kész az új, tökéletesen irányított világ. Aki nem hiszi, nézzen utána a létezõ HAARP -nak pl. mire is képes a szerkezet. De persze, lehet hülyének nézni, meg "baromságot" emlegetni....aztán egyszer csak beköszönt ez a "szép" "új" "világ".
Tudjuk: Nem létezik George Orwell sem. Õ is csak egy "barom" volt.

Az SZDSZ egy náci párt.

TheLostOne
Amúgy a legkevésbé azon lepõdnék meg, ha kiderül, hogy ez a kódolási formátum nem is olyan bonyolult, ha jól sejtem nagyon kevés a nyers adat, a legtöbb már létezõ adatokra való hivatkozásokból áll össze. Ha ez igaz, talán egy kicsit nehezíthetik az enkódolást a személyenként eltérõ hivatkozásrendszerek, de egy adott egyén emlékmintájának rögzítése után lehet könnyen átkonvertálható egy mesterségesen készített univerzális emlék az adott személy hivatkozásrendszerére (asszociációs hálójára).

TheLostOne
"gyógyszerészeti hatóanyagokkal blokkolták a két terület között végbemenõ normális idegi kölcsönhatásokat"

Magyarul nem olyan egyszerû felejteni, kb agykárosodás kell hozzá. Sõt, az sem elég a teljes felejtéshez, mivel elvileg az emlékek holografikus redundanciával vannak tárolva az agy minden területén, eléggé szétszórva. A kísérletben az idegi folyamatok blokkolásával ha jól sejtem az adatok lokalizációját akadályozták meg, vagy pedig a lokalizációs adatokat törölték, ami kb felér egy lemez gyorsformázásával (FAT/NTFS/XYZ tábla törlése). A dekódolást nem akadályozhatták, elvégre az implantátum által közvetített adatot felfogta az agy.

Embereknél amúgy ez talán nem is mûködne (még mindig a törlésrõl van szó), túl hatékony az agy asszociációs képessége, pillanatok alatt helyreállítana akármilyen emléket, amint valamilyen módon feldolgozás alá keveredik véletlenül, gyakorlatilag elég ha beugrik egy kép, és azonnal visszaáll minden, ha tudod ki vagy mi van a képen, egyszóval össze tudod kötni valami más emlékkel.

Az implantátum az más tészta, nagyjából egy agy kompatibilis emlék emulátor, az agy natív formátumában képes adatokat küldeni, ilyen szempontból kurva veszélyes cucc, megfelelõen kifejlesztve emberek teljes személyisége, akarata felülírható lenne vele. Van egy tippem, hogy már csak az agy kódolási rendszerének ismerete hiányzik ehhez, de ha sokat kísérleteznek, elemzik a rögzített mintákat, ez sem tarthat sokáig.

Komolyan mondom pár év, és a legnagyobb rosszindulattal sem lehet majd senkit paranoiásnak nézni, ha azt lesi valakin, van -e valami mûtéti heg a fején...

"ÉS "szerelem kapcsoló" mikor lesz? (Csak én kapjak oylat)
Meglátok az utcán egy jó pinát. Katt. :D"

mármint bekapcsolod, hogy elfelejtsd, hogy van barátnõd, így bûntudat nélkül húzhatod meg?
ÉS "szerelem kapcsoló" mikor lesz? (Csak én kapjak oylat)
Meglátok az utcán egy jó pinát. Katt. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nem. Az amerikai elnök UFO. És ezt annak teljes tudatában mondom hogy az UFO azonosítatlan repülõ tárgyat jelent. És aki nem ért velem egyet az hazaáruló. Így már világos, vagy csináljak egy freewebes oldalt is ahol minden sort más betûmérettel és színnel írok hogy higgyetek nekem?
Omega
Az amerikai elnök simán csak egy cigány, ezenkívül semmi rendkívüli.

nem muszáj közszemlére tenni hogy hülye vagy...

pfff...

Sõt, én úgy tudom még földönkívüli is, és ezért volt világválság. Hiszen ki más okozta volna? Az a Földön mindenkinek rossz, na de az ufóknak!
Azt is láttam, de az amerikai bankrendszer felvásárlása a 900-as évek elején pénzügyi manipulációkkal nem csak a Zeitgeist-ben látható, hanem történelmi tény, utána lehet nézni nyugodtan. A mai napig azok a családok mûködtetik a FED-et, akik akkor is benne voltak-alapították, csak nyilvánvalóan a leszármazottjaik (The Rothschild-Rockefeller-Morgan-Warburg Created Federal Reserve). Abba meg ne is menjünk bele hogy õk milyen szabadkõmûvesek meg zsidók meg ilyesmik, mivel a mindenkori USA elnök is szabadkõmûves pl...

pfff...

Én csak azt nem értem hogy mi a faszér' nem költöztök ki Észak-Koreába? Tök jó lenne ott nektek, elzárva a külvilágtól, és így a gonsoz kapitalizmustól. Sõt ott talán még zsidók sincsenek. Arról nem is beszélve hogy nemzeti hõsök lennétek. A sok emigráns után végre önkéntes bevándorlók. Folyton az állami tévében mutogatnának titeket, és talán egyszer még a Vezérrel is kezet foghatnátok...
Zeitgeist, ha nem tévedek...
HöfEE
Szépen összefoglaltad a lényeget. De úgysem fogja mindenki "elhinni". Kár, hogy nem hit kérdése a dolog.

Nekem egyszer még általánosban az egyik (órát egyébként nem túl gyakran tartó) tanárom megmondta hogy akinek nála több pénze van az valamit biztosan ügyeskedett, mert becsületes munkával többet nem lehet keresni. Ironikus módon a következõ évben éppen õ volt az aki nem tudott elszámolni a befizetett osztálypénzzel. Ilyenek az emberek.
Te pontosan melyik egyetem tanultál közgazdaságtant?
Járjál már utána légyszi, hogy a FED hogy is mûködik az USA-ban!!! Az amerikaiaknak egy vasuk sincs gyakorlatilag, mert az összes vagyonuk felett a FED rendelkezik, mivel tõlük kapták anno hitelbe, jókora kamattal (A régi idõkben az amerikai dollárra az volt írva apró betûvel, hogy "bármikor beváltható aranyra". Mióta a FED bekebelezte az amerikai aranykészletet, a dolláron a felirat erre változott: "Jogi tender".(This note is legal tender for all debts, public and private.) Ez elég sokat elmond azért). És ha nincs pénzük, de törleszteni kell a FED-nek kamatostól, akkor kitõl szereznek pénzt a törlesztéshez? Hát vagy a FED-tõl magától, de ez egy ördögi kör, és csak görgeti maga elõtt az adóssághalmazt, vagy üzletelnek más országokkal, és a befolyt tõkébõl fizetnek, vagy lerohannak néhány országot a béke és a demokrácia nevében az olajért, amit aztán rohadt drágán tovább lehet passzolni, ergo bevételt generál, hogy fizethesse a FED-nek a járandóságát.

pfff...

Hurrá! Ez valóban komoly lépés a teljes agymosás felé...<#csodalk>
"Nem teheti meg. Mindenre törvény írja elõ a fedezetet.
Még kaszinókban is van kézpénzes fedezet a zsetonokra."

Természetesen törvény van rá. Pl. a bankoknál 5% fedezetre van szükség a hitelállományra...

&#8222;Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amirõl hisszük hogy igaz de mégsem az.&#8221;

azért nem lenne rossz. mozi helyett bemész, kérsz egy komplett sci-fi mozifilm törlést, hazamész és már nézheted is HD-ban a starwars/startrek kedvenceidet, úgy mintha most elõször látnád.

egy startek/stargate törléssel ellennék fél évig, mennyi is? 1000 rész :)
RoyalPredator
Nem teheti meg. Mindenre törvény írja elõ a fedezetet.
Még kaszinókban is van kézpénzes fedezet a zsetonokra.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

"Hidd el nincs annyi pénz a világ bankjaiban ill. azok birtokában mint az olajmezõkön. Az olajmezõn felbecsülhetetlenül nagy összegek vannak, mert folyamatosan drágul míg a bankokban fix összeg."

Akkor olvass utána egy kicsit. Valahol olvastam, nincs annyi forgalomban levõ pénz mint a világon jelenlevõ hitelek összessége...
Több olaj? Fix összeg a bankokban? Ugyan már! A bankár csak egyszerûen beüt egy extra nullát a számsor végére, máris változik a helyzet.

&#8222;Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amirõl hisszük hogy igaz de mégsem az.&#8221;

Jon Doe :o

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Azért te is elég idióta vagy ugye tudod? :D:D

Hidd el nincs annyi pénz a világ bankjaiban ill. azok birtokában mint az olajmezõkön. Az olajmezõn felbecsülhetetlenül nagy összegek vannak, mert folyamatosan drágul míg a bankokban fix összeg.

Hidd el az olajsejk az csak röhög amikor azt hallja, Amerika leggazdagabb embere

Bronx South
Nem kell zsidó legyen. Elég ha zsidóbérenc, vagy csak szabadkõmûves.
A FED -nél meg mint tudjuk (már aki tudja), nem sok gusztustalanabb dolog van a világon.
Az olajbiznisz legalább tisztességes vállalkozás, bár eléggé környezetkárosító.