Falling Skies (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kész vicc az egész. Anthonynak először nagyon ügyesen sikerül kilőnie a gránátvetővel az egész kajakészletüket (hangosan felröhögtem ennél a jelenetnél, vissza kellett tekernem, hogy jól láttam-e, először azt hittem, hogy a skitterek csináltak valamit, fel nem foghatom, hogy az írók mit képzeltek, hogy mi játszódhat le ilyenkor Anthony csökött agyában) erre csak csodálkozóan ránéznek, ő meg vissza csodálkozik: "Upsz". És ennyi. Senkinek még csak egy rossz szava sem volt hozzá. Wow, ezek aztán megértőek. Aztán a skitter gyár elleni akciót is majdnem sikerült szabotálnia, de még ez sem lépte át senkinek az ingerküszöbét. Végül kinyírja a fontos hadifoglyot is, ha már egyszer féktelen pusztításba kezdett, és mindezek után annyival elintézik, hogy elveszik tőle a fegyvert, ügy lezárva. Ezmiez? Kétszer nem mondom, hogy ezek már a halálának az előjelei...
Sara halálával kapcsolatban meg nem hiszem el, hogy nem volt ott még valamilyen jármű... Az a teherautó, amivel a kaját szállították vissza a bázisra az előző részben, hova lett? Meg mintha mindenki totálisan leszarta volna, hogy az egyikük életveszélyben van, és hagyták Pope-t egyedül visszafutni Sarához. Az eszem megáll. Máskor meg ha kell ha nem játsszák a "senkit nem hagyunk hátra" hős amerikai szarságot. Aztán a "nagy" akció után a skitter gyárnál, ami szintén hihetetlen bénára sikeredett (ott állnak mint a stadionban, és a skitter hordából senki nem veszi észre őket, á dehogy, meg hol volt eddig ez a csodálatos skittereket gyártó technológia, amihez még néhány rothadó tartály is elég, és már özönlenek is a copy-paste skitterek, ja, és persze annak ellenére, hogy skitterből nincs hiány, senki nem védi az egész épületet), mire pedig végre (már későn) odaérnek Sarahoz, egyszerű szomorú pofával elintézik az egészet. Pope helyében ott helyben szarrá égettem volna a lángszóróval az összes balfaszt.
Ja és persze azt a rengeteg már legyártott skittert, amik a völgyben gyűltek össze, természetesen elfelejtették... Attól, hogy felrobbantották a gyárat, azok még nem szűntek meg létezni, szóval hol maradt a támadás?
Ekkora tré szart, hál' Istennek nem lesz több évad, mert ez egyre rosszabb, 6. évad ezzel a tendenciával már kínzás lenne.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.07.14. 01:29:54
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Next PC upgrade: 2022
Fogalmam sincs miert nezem meg ezt a sorozatoz, de mar vegiszenvedem..
Yo, Bitch!
Meg öt napig folyamatosan jöttek a skitterek, LOL.
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2015.07.07. 21:39:55
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Per Aspera Ad Inferi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.06.29. 12:17:03
Per Aspera Ad Inferi.
Kb. U.F.O. klón a játék, egyébként a jobbik fajtából. Kellemesen játszható, igaz én meguntam a sokadik küldetés után. Van öt-hat féle küldetés, és ezek ismétlődnek szintenként. Minden szinten új, a sorozatból már ismert ellenfelek tűnnek fel a színen.
http://store.steampowered.com/app/290410/
Per Aspera Ad Inferi.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Aztán persze teljesen logikus hogy ha találunk egy idegen űrhajót, akkor azzal a holdra repülünk. Erre természetesen egy történelem tanár a legalkalmasabb a fiával. Mert "ő érzi hogy ezt neki kell csinálni".
Még véletlenül se az amúgy csillagközi utazásban jártas Volm haverjainkat kérjük meg hogy ugyan ott a holdon robbantsák már fel azt az izét. Illetve mikor ez mégis eszünkbe jut (2 résszel később) akkor meg azért nem jó mert még nem tudjuk válaszolnak-e. És hát mi már nem várunk...
És hát az ellenség is igazi galaktikus hódító. Felrak a holdra egy állomást, amitől mint kiderül függ az egész földi hadi gépezetük. És ezt az állomást aztán nem védi semmi. Se a holdon, se az űrben, se sehogy. Amikor rájönnek hogy mi mégis aljas tervet forralunk akkor küldenek 1 (azaz egy) űrhajót, rajta 1 (azaz egy) idegennel, aki majd jól megállít minket. Ja hogy nem sikerült? Nem baj, akkor a földre vissza felé menő hajó ellen már egyből küldenek egy egész rajt.
És mindezt nyakon öntötték ezzel a részeken át húzódó családi/szerelmi kínlódással.
Hát szóval az előző évadok a maga enyhén "B" kategóriás életérzésével együtt is egész nézhetőek voltak. Főleg hogy stílusában nem nagyon van konkurencia. De itt meredeken ment le a minőség. Ugye az 5. évad lenne a zárás ha jól tudom. Hát remélem azzal hogy tudják hogy vége, sikerül valami értelmes lezárást csinálni. Akkor talán megbocsátom ezt a 4.-et...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egyre "durvább" ez az Intruders. :-)))
ON
Next PC upgrade: 2022
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Először is, cold opent se tudnak írni a mostani írók. Majdnem az összes főcím előtti cliff egy rakás szar volt. De ez nem újdonság, mivel az egész évad írása egy trágya volt, csak gondoltam megjegyzem.
Aztán, Anne azt hiszem kiérdemelt egy helyet a sorozattörténelem legidegesítőbb karakterei között az ebben az évadban nyújtott teljesítményéért.. Kb. TWD Lori szint. Amit ott leművelt Lexivel az utsó előtti részben... komolyan Dannek kellett meggyőznie, hogy a saját kibaszott lánya talán igazat mond? De ez is nevetséges, úgy beszélnek róla, mintha ismernék évek óta, aztán mennyi időt töltöttek el vele? Napokat? Heteket? Csecsemő kor nem számít. Meg a másik, amit lejjebb is írtak, hogy üvölt vele, hogy takarodjon, aztán meg egy percre rá ő az egyetlen esély, és győzködi Tomot. Ez a jelenetsor egyébként mehetne egy tankönyvbe is elrettentő példának, hogyan NE írjon az ember forgatókönyvet. Egyszerűen fájt nézni.
Amikor meg mennek az űrhajóhoz, mindenki még belerúg egyet verbálisan Lexibe, mintha olyan kurva jó ötlet lenne azt szapulni, aki most megy egy világ sorsát eldöntő küldetésre.
Utolsó résznél meg először azt gondoltam, na végre, valami izgalmat generálnak ezekkel a meztelen csigákkal, de aztán rájöttem, hogy mi ez a beragadás baromság??? Dan ahogy ott állt, mint egy fasz, miközben kb. csak a cipője volt leragadva. Aztán meg mindhárman álltak/ültek, mint egy fasz, miközben ott volt rajta a lény, ahelyett, hogy csináltak volna valamit, ott volt még a kés is, el lehetett volna érni.
Tom űrhajós kalandja rendben volt, ha nem vesszük az orbitális kliséket, amiket belepakoltak. Szerintem az írók megnézték előtte az Armageddont. A vége cliff meg hmm-hmm, érdekes, kár, hogy csak homályosan mutatták. Miért mondta, hogy gyönyörű?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Izzadtságszagú, kellemetlen, erőltetett jelenetek vannak ebben az évadban amikor próbálnak egy kis karakterformálást, párbeszédet építeni a sztoriba.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Érdekes módon ahogy Halt kirántották belőle, neki még a cipőtalpa sem sérült...
Persze ez kismiska az évadzáróhoz képest. Tuti betépve írják ezt a szart. Úgy kell nézni ezt a sorozatot mint az under the dome-ot, röhögni kell rajta és elképzelni, hogy ez valamiféle paródia.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.