Szendvics név
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tud mondani nekem egy helyet ami az elvárásaimat kielégítenék!?😊
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Amúgy guszta tényleg így látva.
www.gtr-masters.hu
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"fingjál bele a rencerbe\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerintem nem igazán fog bejönni, mert aki ilyet akar az gyrostálat vesz, és nem kell a kenyeret körülennie...
De ne legyen igazam.
#91-re: a gyros táltól nem lehet drágább, tehát "felszereltségtõl függõen" olyan 800-1400 forint-ig.
www.gtr-masters.hu
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ami ízlést, vagy élvezetet jelent, nem utolsósorban, hogy guszta, ha már nem guszta legalább a neve legyen az 😄
Na jó nem kell megsértõdni, nem a kinézet a fontos, hanem hogy az íze jó legyen, és van ami élõbe mutat jól nem a képen.
www.gtr-masters.hu
nem is kell lenyúlnia a torkán, kijön magától. 😊 diétás kaja.
kisköcsög"😊
amúgy az összetevõk közül pár még passzolna is,de akkor inkább tányérba és mellé a kenyér,mert úgyis kiborul a fele,aztán lehet gitár menü😊
Igazándiból az ötlet a "Cleveland Overstuffed" nevet viseli, és az olasz "Panini's Sandwich"-bõl ered.
Hát az összetevõirõl: a lényege, hogy két nagy szelet kenyér közé beraksz mindent amit látsz.
Mi így képzeltük el:
csirke/marhahús
bbq/kapros/tartár/stb szósz
sajt
bab
paradicsom
paprika
káposzta/saláta
hagyma
sültkrumpli
stb.
Ugye a fent említett név már létezik, mi egy frappáns magyar megfelelõ miatt kértük a segítséget. 😊
Van akkora, mint egy ember, s tartalmaz is annyi koleszterint.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak