Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...(facebook után szabadon)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Hûha, nincs benne egy cím sem, ez érdekes...
★★★★★
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hol van a címlista?
(jó rég nem írt ide senki)
★★★★★
Regards,
Mármint nem sok a magyar... ez a mi bajunk amcsiknak azért ennél jobb ahelyzetük.
Armin & Ayu fan
Nagy kár hogy még mindig SENKI nem használja az ismerõseim közül. De tényleg, 0 ember.
Ha igen, hogyan? Köszi.
Látom a cikkben azt írják kb 100 millió aktív user van. Kíváncsi lennék ezt hogy definiálják.
Chrome meg ios-en nem is tud tobb lenni, mint egy szep csomagolas a gyari safari felett, ami szinten az ios korlatoltsaganak koszonheto...
Regards,
A többi agyonkorlátozást miatt sem fogok leugrani a hídról, eddig még mindig mindent meg tudtam osztani a telefonról oda ahova akartam, szóval lehet programozói szempontból szánalmas az iOS, de felhasználói szempontból nekem eddig még nem okozott gondot megosztani dolgokat.
Regards,
Én még talán azért regisztráltam, hogy kövessek 1-2 amerikai sztárt még akkoriban Vin Diesel posztolgatott a családjáról dolgokat. kb heti 1x megnéztem olvasgattam semmi extra. Volt 2 ismerõsöm. Aztán valahogy belendült. Durva!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Armin & Ayu fan
Pl a családomtól érkezõ event-requestek automatikusan bekerülhetnénak, az nem zavarna, viszont nyereményjátékok, meg egyéb szpemekre nincs szükségem.
Direkt nem tették, mert így azokat a Calendar felhasználókat, akik keveset használják a +t rákényszerítik arra, hogy belépjenek és megnézzék hogy mi történt :D
Regards,
Hagyjuk már, ez egy fasz lépés volt a Googletõl.
Armin & Ayu fan
"Robert Scoble, you asked for it.
Under Calendar Settings>General
Automatically add invitations to my calendar:
- Yes
- Yes, but don't send event reminders unless I have responded "Yes" or "Maybe"
- No, only show invitations to which I have responded
Check the settings, dumbfuck."
A Google kb mindig megadta a választás lehetõségét (egyesekkel ellentétben), ahogy most is. De anyázni persze egyszerûbb gondolom.
Regards,
Akkor gondolom kaphatott pár meghívót (szpemet, reklámot, hangout meghívók, stb)
Namost nálam ez még nem volt para, mert kb egy ismerõsöm se használja a Google+t, viszont neki gondolom van pár tíz-százezer követõje, szóval tényleg beszophatott pár száz eventet a naptárjába :D
De amúgy igaza van a csávónak. elég agresszív a G+-os marketing
Armin & Ayu fan
Mondjuk igaza van, elég nagy faszság volt a Googletõl hogy default bekerül minden szar a Calendarba amit emberek kiraknak.
Armin & Ayu fan
Regards,
Armin & Ayu fan
Kár hogy "Vasárnap este" USA nyugati partjánál az már nálunk hétfõ hajnal :(
Az azért mennyire LOL, hogy lement a keynote, de csak 2. a trendek között az IO12... az elsõ Justin Bieber :D :D :D