HUAWEI IDEOS S7 SLIM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a választ:) Nem vagyok valami mûszaki zseni:D De az a baj hogy az egész belsejét cserélni kell akkor ugye?:S

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Ha akartok töltögetni, leírásokat olvasni, kérdezni, akkor ajánlom az oldalamat: Huawei Portál - Minden, ami Huawei!

<#nevetes1><#nevetes1>

www.huaweiportal.gportal.hu - Huawei Portál - Minden, ami Huwei! Magyarország elsõ és egyetlen huawei \"rajongó\" oldala!

Szerintem érintõképernyõt fognak cserélni, egy ilyen érintõ képernyõ 70 dollár az e-bay-en (kb. 20 ezer Ft) erre jön rá a szerelési költség, szerintem legfeljebb 25-30 ezer Ft lehet majd. De e terén nincs tapasztalatom.

www.huaweiportal.gportal.hu - Huawei Portál - Minden, ami Huwei! Magyarország elsõ és egyetlen huawei \"rajongó\" oldala!

Sziasztok van egy marha nagy kérdésem: Ma sikeresen betört a tabletem kijelzõje (inviteltõl bérelt)... Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe fog szerintetek fájni a javítása?:/

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Lehet, hogy egy magyar fejlesztõ helyezte el ezt az Easter egget.<#vigyor>

Már csak a Spider-man Total Mayhem játékból kéne valami mûködõ verzió.

Elnézést a rossz videó linkért, nem tudom miért nem lett jó.
Itt a jó link: 9mm videó

Én végigjátszottam és nagyon tetszett!
Érdekességképpen az edzõteremben (Latino Hotseat pálya) piros-fehér-zöld a ring színe (véletlen? :-):

Nagy köszönet neked, az általad linkelt 9mm végre mûköd<#taps>ik.

Sziasztok!

9mm HD TPS lövöldözõs játék letöltõlinkje:

9mm HD

Videója:

http://www.youtube.com/v/N-6iNzwXEg0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Gangstar Rio COS letöltõlink:

Gangstar Rio

Videója:
http://www.youtube.com/v/C37rDwvzWjc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Én még nem tettem fel, de állítólag a Pirate rom a legjobban sikerült custom rom a készülékre, amitõl gyorsabb lesz, nincsenek random újraindulások és sok felesleges cucc ki van belõle takarítva, rootolt.

És jobb tõle a gép? Gyorsabb? Mert csak akkor csinálom meg :D

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Lehet unrootolni is a gépet, tehát visszatudod állítani.

Mit gondoltok, érdemes Root-olni a készüléket és feldobni rá a legújabb Pirate Rom-ot? Lesz annyival jobb a készülék? Félõ, hogy a kis kínai készülék egyszer csak megadja magát és akkor bukta a garim is a Root miatt.
Tényleg a Root-ot vissza tudom állítani?
Köszi

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Köszönöm, hogy megnézted és köszönöm az építõ jellegû kritikát. Ma csináltam egy játéktesztet, amit olvashattok az oldalon. Link

Egyébként mint látogató, mit javasolsz, mi legyen még az oldalon? Te mit hiányolsz róla?

Valaki tudna fel dobni egy müködõ Amazing Spidermant?
ma megnéztem az oldalt amit linkeltél ahogy néztem egyelõre semmi nincs leíráson kívül.Én meg ma rájöttem hogyan kell a heroes 2 és heroes 3-at feltenni úgyhogy szépen megy mind a kettõ örülök mert nagyon szeretem az összes részét.
Találtam egy remek oldalt a Huawei termékekkel kapcsolatban, sokat ír Slimrõl is, van fórum is meg minden: Huawei Portál

Ez volt a reklám helye.<#nyes>

Na akkor végre leesett nekik is a tantusz.<#nyes>
Bár sok játék nem szerepel ott, ami simán megy a Slimen.<#vigyor>

megnéztem 11 játékot dob ki hivatalosan a gameloft a slimre bár nem értem mert mellette pedig ott van ideos s7 tablet hát a kettõ szinte ugyanaz ahoz is 11-et dob ki ha rákattintok:
http://www.gameloft.com/search/?platform=&keyword=ideos
Ez igaz! Én azt sajnálom, hogy nem lehet szolgáltatón keresztül fizetni Androidon. Mert pl. 100-200 forintot fizetnék egy játékért, de én nem akarom a banki adataimat megadni a google-nak. A paypalhez meg nem értek.

Az persze más kérdés, hogy a gameloft szerint hivatalosan 3 játék kompatibilis a Slimmel, a valóságban meg szinte az összes. Ha ilyen lusták az optimalizáláshoz, akkor megérdemlik a warezt!

hát persze mire ideér sokkal többe lesz eleinte lásd ps-xbox meg minden más kütyü.De ha bejön kiváncsi leszek hogy mennek le a többi konzol árai majd.Jók ezek a konzolok is csak hogy pl akiknek mint nekem is és sokaknak ügye nincs pénzük megvenni az eredeti játékokat 20 ezrekért rákényszerülnek a flashelésre különbözõ firmware-ek buherálására és ezek a dolgok elég macerásak.Én jó lehetõséget látok ebbe az android rendszerben mert ez szinte mindenkinek elérhetõ és persze lesznek ott is mint most is fizetõs dolgok de gondolom közel se 20 ezer lesz egy játék például.
Ezért az árért bestbuy, csak kérdés, hogy átcsúszna a vámon...<#vigyor>

Ma olvastam az androidos konzolról az OUYA amerikában már kapható nemsokára itthon is.Hát nagyon ütõs ahogy kinéz és szerintem idõvel aláver az xboxnak és a ps-nek.Itt van:http://pontehu.blog.hu/2012/08/10/ouya_android_konzol
Egyébként nem értem miért hagyták abba a PC-re való android rendszert,pedig ha lenne egy használható jó android rendszer feltenném a win 7 mellé.
egyedül arra nem jövök rá a gangstar és a brother2 miért fekete kockás ezt nem értem pedig a verzók jók mert mennek csak épp shaer hibásak.
Na, ez remek! Egyébként nálam a játékok gond nélkül futottak, egyedül a Gangstar MV volt kicsit lassú.

Még csak 10 napja vettem meg egyébként a gépet jó sok hibája volt fõleg hogy ha töltõre dugtam akkor szinte használhatatlan volt nagyon rosszul érzékelt és sokszor újraindult.Rootoltam feldobtam a pirate romot 2.2.3-asat azóta töltõn is úgy muzsikál mint anélkül és ezerszer gyorsabb lett a gép és sokkal stabilabb nem volt eddig újraindulás se semmi más hiba nagyon pöpec.Kitöröltem a romból két launchert Holo meg valami VTL-t feltettem a launcher pro-t mert szerintem sokkal jobb.És most kezdem gyûjteni a progikat eddig ezek vannak meg ezek mind tökéletesen mûködnek nem sok van még:
-Amazing Alex
-Angry Birds
-Angry Birds-Rio
-Angry Birds-Seasons
-Another World
-Assassin's Creed-Altair's Chronicles
-aTilt 3D Labyrinth
-Brother in Arms 2.-Global Front
-Build a Lot
-Dead Strike
-Dungeon Hunter 1.
-Dungeon Hunter 2.
-Farm Frenzy 1.
-Farm Frenzy 2.
-Farm Frenzy 3.
-Gone Fishing
-Grand Theft Auto III
-Heroes Of Might and Magic 2.
-Let's Golf 1.
-Let's Golf 2.
-Nintendo 64 emulátor
-Oregon Trail
-Shadow Guardian
-Splinter Cell-Conviction
-The Adventures of Tintin
-The Settlers
-The Sims 3.
-Where My Water
-Mystique Chapter 3:Obitus
Szia!Igen,néztem azt is onnan szedtem hogy melyik gangstar lenne jó.Az el is indult de ilyen fekete kockás a kép mint a Brother in Arms 2.-nél is elindul minden szép és jó csak éppen fekete kockás minden asszem ilyen shader hibának írják.A fw-m jó legújabb gyári s7-201uV100R001C178B021
Akkor nézd meg a kompatibilis játékok listáját: Link

Itt vannak linkek, illetve azt, hogy milyen verziót keressél a neten.

Szia!
Köszi a végén csak lejött és el is indult amivel küzdök a gangstar egy se indult el még se a let's golf 3 ezekre vadászok még.
Hát ez attól függ, milyen verziót töltöttél le. Volt, hogy rossz verziót szedtem le egy játékból és az Istennek se akarta letölteni a datát, kicsit keresgéltem aztán találtam egy jót.

Én ezt szedtem a Shadow Guardianból: Link

Sajnos ez se töltötte olyan gyorsan, de ez volt talán a legjobb.

elírtam nem 2765 hanem 275MB.
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy mindenkinek lassan szedi le a data fájlt játékhoz a netrõl?Most pl a shadow guardian-nak a 2765MB-os data fájljait olyan 1 órája tölti lefelé és a felénél tart.Pedig a wifi jó maxot is mutatja próbálkoztam állítani hátha a routerrel van gondja ha bgn mixed-en volt el se indult a letöltés átállítottam bg mixedre így tölt de ez így borzalmas mire leszedi a data fájlokat a játékokhoz el is megy a kedvem az egésztõl.Ja és még egy kérdés valaki tud olyan helyet ahol magyar nyelvû könyveket EPUB formátumba le lehet tölteni?
Szerintem vidd vissza, hátha kicserélik.

Figyi össz vissz egy facebook megy rajta. A többi a gyári program. Meg mindent feleselegeset kikapcsolok leállítok rajta, hogy minél gördülékenyebb legyen a használat. DE ugyanúgy meg szokott bolondulni.
Még van rajta gari és arra gondoltam beviszem csak félõ, hogy ott nem fogja produkálni ezt a hibajelenséget.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Lehetséges, hogy túl sok program van megnyitva a háttérben, és ezért megbolondul. Ha elindítom a netet, akkor egy csomó program elindul a háttérben, amit mindig be is zárok, különben elkezd lefagyni.

Nem! Du. neteztem kicsit rajta és akkor is csinálta. Már frissítettem de az sem segített! Úgy kezdõdik mintha megfagyna a tablet aztán elkezd ugrálni a kép és a tapigombok sem mûködnek

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Mikor bolondul meg a tablet? Nem akkor, amikor töltõn van?

Sziasztok!
Valaki a kollégák közül tapasztalt már olyat, hogy a tablet "megbolondul"?
A menü elkezd össze vissza ugrálni nem reagál semmire csak az altató gombra. Olyan mintha folyamatosan tapiznám.
Szerintetek mi lehet a gond?

Firmware frissítéstõl nem ugrik a garancia, de a rootolástól igen. Ezen a linken van a firmware frissítés menete és hogy miket javít: http://www.redlinepc.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=179:huawei-ideos-s7-slim-masodik-menet-oesszefoglalo&catid=48:bakter-blogja&Itemid=105#FW

Firerock
Errõl az fw frissítésrõl érdeklõdnék :
Van valami leírás hogy hogyan kell?
Garancia ugrik ha megcsinálom?
Mit javít?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Köszi! a FW frissítés megvolt, de sajnos nem segített.
Bemelegedés után azonnal fagy és újraindul.
Megy vissza gariba.............
Köszi!!!!!
Igen van ilyen tok, rádásul hazai készítésû! Elsõnek ezt az írást olvasd el róla: http://www.redlinepc.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=186:kina-tul-messze-van-avagy-s7-slim-tok-hazai-keszitesben&catid=48:bakter-blogja&Itemid=105 Majd ezt: http://redlinepc.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=190:lampi-ujratoeltve-mert-kina-meg-mindig-messze-van&catid=48:bakter-blogja&Itemid=105

Sziasztok! Tud valaki az s7 slimhez olyan frankó tokot amivel az asztalon ki lehet támasztani?
Ilyen problémával még nem. Szerintem tedd fel legújabb fw-t, talán az segít.

Sziasztok!
Az S7 SLIM-em bekapcsolás után megy kb. 10 percet aztán fagy, és mindjárt újra is indul. Újraindulás után amikor feláll a rendszer, megint újra indul.
És így tovább.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Üdv!
Am nem 8 gb a nelsõ tárhely? mert nekem 4.6 gb-t ír
Sziasztok!

A legfrissebb Adobe Flash Player 11 telepítése után Dolphin böngészõvel is kicsi kék legókat vagy üres mezõt kapok ott, ahol Flash alkalmazás fut.

Találkozott valaki ezzel a jelenséggel?

Mûködik, játszható. Kb. úgy fut, mint a gangstar rio vagy a nova 3.
link

SD data-t is le kell tölteni, magától nem fogja, így kell felrakni:

1. Extract ".OBB" with 7zip
2. Rename the extracted folder to "GloftAMHM"
3. Place the folder in "sdcard/gameloft/games/"
4. install ".apk"
5. Launch game