Mass Effect

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi erõvel pörgethetnék az elsõ könyvet, ha már arra született, hogy bevigyen az ME univerzumba. Nem is hosszú, könnyen emészthetõ, ráadásul eléggé mozgóképre kívánkozó jelenetei vannak, csak a szövegkönyvet kellett volna megírni. Mindamelett megvan benne mindaz, amiért szeretjük az ME-t.

Saren karaktere is 10x jobban lejön a könyvben, mint a játékban bárhol, és sok terhet levehetett volna a többi filmrõl zsúfoltság szempontjából(elõ- és melléksztorik, motiváltságok, stb..), pl. TIM-et is bele lehetett volna fûzni.

Saren-t sajnálom a legjobban, igen jól fel lehetett volna építeni a karakterét, mire találkozik Shep-pel. Így félõ, hogy csak egy n+3-ik sablon gonosz lesz, akinek a végén megalázó halált kell halnia😊.
Szolnokboy1
hát ez nem túl sok. 😊 de az, hogy a játékot adaptálják, örömmel tölt el. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kopiati
Az lesz valószínûleg anime, ott lehet a hard-core fanoknak alkotni, legalábbis a Funimation riprtból ítélve az a hardcore fanoknak készül.

Elég rövid volt a filmrõl szóló rész, kb 5 perc, végig azt ecsetelték, hogy kivételesen nem lesz sz@r játékadaptáció. Mert nem az élményt akarják adaptálni, hanem a történetet.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Piszkos  Fred
Ez így jobban kijön, az az igazság. Az elsõ kapcsolat háború túl lezáratlan lett volna egy holleywoodi filmhez.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Kopiati
Ezaz! Nah úgy néz ki az elsõ játékot dolgozzák fel. (eddig kizárólag a sztorin ügyködtek) Link, itt live blogolják, görgess le...ITT

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Szolnokboy1
thx!

Kopiati
Olyan 22-23 között lesz a prezentáció, de livestream nem lesz, ma utána, vagy holnap kerülnek netre az infók. Legendary twitterrõl az infók.

akkor addig várunk.

Piszkos  Fred
Estefelé meglátjuk

Erre én is kíváncsi lennék.

Szolnokboy1
van már valami? a comic con melyik napján lesz a fórum?

klassz én is várom-

Kopiati
Pénteken jön az infóbomba a filmrõl. Várjuk😊

pxxl
és ha nem? majd lehúznak 5-6 részt belõle 😄

All hail the double x!

Kopiati
Még a villámháború lehet egy opcionális sztori szál, abban Shep is szerepelhet.

Kis vidámság

reméljük meg is teszik.

Ez esetben viszont BW-nek ki kell választani az abszolút canon történetet, ami érdekes...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szolnokboy1
a film elsõsorban nem a játékosoknak készül, hanem a nemjátékosoknak. a játékosok már ismerik a sztorit, a világot, az egész játék olyan mint egy film. ha a játékosok többsége csalódik, akkor sincs semmi, mert a nemjátékosok többen vannak és nekik kell eladni a filmet.

edios
mivel mindenkinek teljesen mást jelent a shepard (kb a név közös), nagyon jó, hogy nem kap szerepet. különben a játékosok nagy többsége mindenképp csalódna.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Piszkos  Fred
Igazad van 😄 Shepard 2154-ben született, az incidens meg 2157-ben volt.

De, Shep már élt: 3 éves körül lehetett 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Fresh Duke
Lehet, hogy maga a film jó lesz, de Shepard nélkül egy Mass Effect nem tudom, hogy mennyire lesz ütõs.
Olyanoknak, akik nem ismerik a játékot ez nem fog problémát jelenteni, viszont aki mondjuk végigvitte a trilógiát, lehet, hogy hiányolni fogja Shephardot. 😊

Persze, lehet, hogy jó lesz a film, én is bizakodom.

A heavy cost. I pay it gladly.

Szolnokboy1
semmilyen hírek nincsenek, max találgatások. július végén a comic conon lesznek konkrétumok.

Piszkos  Fred
Shepard biztosan benne lesz? Én örülnék neki spec, de a hírek szerint a first contact warról fog szólni, amikor Shep még nem is élt.

Piszkos  Fred
A producer és a forgatókönyvíró munkái között ott van az Iron Man vagy a Thor amik szintén feldolgozások. Igaz hogy ezek fõleg látványfilmek sovány történettel, de a Bioware is ott lesz, akik remélem hogy odafigyelnek majd rájuk.
Én reménykedem benne hogy az elsõ ütõsebb játékadaptációt üdvözölhetjük majd.

szerintem is majd meglátjuk nem hiszem hogy akkora bukás lenne.

Szolnokboy1
a film a BioWare közremûködésével/felügyeletével készül, szóval van ok a bizakodásra.

Legalább lesz egy scifi akcio film. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Fresh Duke
Szerintem hatalmas bukás lesz. Szvsz olyan lesz, mint a Doom. (A nevén kívül semmi köze nem lesz a játékhoz.)
De ne legyen igazam.

A heavy cost. I pay it gladly.

Guren
pedig kurva jó színész 😞

pont mint nekem az avatarom.

Szolnokboy1
sorry

Szolnokboy1

Szolnokboy1
Fan poster Andy Whitfielddel. Sajnos beteg, így õ biztos nem lesz Shep.

Brolly28
érdekes

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Piszkos  Fred
Nem sok konkrétumot lehet tudni a filmrõl, de az itt mind megtalálható. Véleményeket, találgatásokat ide.

← ElőzőOldal 2 / 2