Normális 30 év feletti férfi nem játszik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
28 éves vagyok. FPS játékokkal játszok, néha rajzfilmeket nézek. Gépzenei bulikba járok 18-22 év átlagéletkorú emberek közé. küldjétek a kényszerzubbonyt mer tuti megzakkantam. 😄DD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
(na jó nem, elõször megdugnám, aztán marióznék)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://www.computerandvideogames.com/311191/wrong-over-30-play-video-games-admit-it-youre-a-weirdo-in-a-basement/
LOL!
Ilyet csak is egy felsõbbrendû, arisztokrata pénzem barom tud mondani, akinek az a minimum ha esténként öltönyben leül a kanapéra, kibont egy 600 ezer éves bort és mozartra vagy beethovenre alszik el, és megvan róla gyõzõdve, hogy rajta kívül mindenki hülye, aki nem így tesz.
Utálom az ilyen embereket! Eleve mindenkinek más az értékrendje, hogyan is lehetne ez alapján meghatározni a normális férfit!?!?!?!?
Mondjuk a normális nálam ott kezdõdik, hogy nem beképzelt, úgyhogy ez a paraszt ezzel a véleményével máris kiesett ebbõl a kategóriából!
Komolyan, korán reggel ilyenekkel felbaszni az ember agyát!!!
Hihetetlen!
Most amúgy is dühös vagyok, mert góltotón 6ból 5 találatom lett, ami "normális" esetben akár 100ezret is fizethetett volna! Több évnyi játék után ez volt az elsõ komolyabb találatom! Szerintetek mennyit fizetett?? Persze, hogy sokan találták el és mindössze 2730 Ft! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Asszem megyek és leiszom magam!
-Sziasztok, Cole vagyok, 31 éves és monitorfüggõ.
A csoport:-Szia Cole!
...
Wáá.. nehogy már kinézzenek a társadalomból, mert nem a Barátok Közt és a Csillag születik határozza meg az életem, hanem helyette szeretem az igényes játékokat és inkább azzal kapcsolódok ki.
Igen, ha kell elfogadom a "kocka" jelzõt is, de inkább ez mint a masszív népbutítás ami a médiában zajlik. 😛
.
Mellesleg nem egy nõt ismerek aki imád játszani, és mosolygósak maradnak tõle...Bizony, tessék elképzelni, hogy pozitív hatása van, ha az ember nem viszi túlzásba.
Pont úgy mint bármi mással kapcsolatban ami jó, a mértékletességet kell eltalálni és akkor nincs vele gond.
.
Amúgy érdekes kérdés, hogy mi is az a "normális" 😛 De van az az érzésem, hogy nem szeretnék abba a kategóriába kerülni xD
Talán azt akarta mondani hogy ha a videójátékon kívül egész nap nem csinál semmi mást, akkor az nem normális. így viszont nagy marhaság jött ki belõle.
ps.: Érdekes a képválasztás a cikkhez 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
írja már valaki körül hogy mi is az épp trendi és elfogadott "normális" a mai világban. 😊
Legyen feleséged, 1-2 gyerek, ház/lakás, kocsi, valami átlagos irodai munkahely, átlagosan alacsony havival, hogy fizessük a számlákat, kaját és egy két élvezeti cikket mellette?
Rohadtul izgalmasan hangzik "normálisnak" azaz társadalmilag megfelelõnek lenni.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2