Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

subzero
biome
abbey
vertigo
zoo
ruby
seaside
breach
studio
Amióta játszok (free óta) ezekre emlékszek mint bombarakós pályák. Mi volt még?
Utoljára szerkesztette: Devv, 2020.02.26. 21:47:46
Viszont megjött az utolsó fegyver drop is az operationböl és nem akarom elhinni hogy ez is consumer grade legfosabb szar. Legalább az AUG-hoz amit használok, de rusnya szóval csak addig marad még nem lesz jobb. Hihetetlen hogy egyik drop se volt még sötét kék se. Liláról, rózsaszínről vagy pirosról nem is álmodhatok. Más is volt ilyen szerencsétlen vagy csak én? Matricákból is valami 1 holos csak de az is ilyen 60 cent. Hagyjuk is. Nyilván nem szarrá gondoltam keresni magam az operationböl, de kb nem fája nekik ha a pass ára visszajönne és ha nem is adnám el legalább úgy érzem hogy na igen ezt megérte. Nekik meg kurvára mindegy lenne hogy miket osztanak ki, mert nekik ugyanúgy semmibe nem kerül az 1 centes skin mint az 1500$-os, persze értem én hogy akarnak valami economyt és hogy ne verjék le a skin árakat, mert nagyobb jutaléknak biztos örülnek, de most egyrészt elég erős a felvásárlás bármire is, másrészt meg ha valami olcsóbb nagyobb forgalom és ugyanúgy pénzüknél lennének. Ez már csak tiszta szemétség. Nagyon kíváncsi vagyok milyenek a drop esélyek igazából, de nem lepődnék meg ha nem én lennék az egyetlen ilyen fos droppal. Persze mindig van valakinek a valakije akinek ez meg az esett, de hát a többség sztem csendben mérgelődik.
http://goo.gl/gd6Zi5
A Dust meg eleve elbaszott valami, sajna még történelmibb mint a Mirage ezért nem fogják kivenni, meg ahogy nézem még átszabni se. A sok buta ruszki ezt megtanulta már az x év alatt tehát ide járnak csalni 😄 Viszont ha nem is csalós a meccs akkor is egy szemét. Mi az hogy kezdőről tudjuk lőni egymást? Ha ma valaki betenne egy új mappot és lenne benne ilyen lehetőség mindenki ki lenne akadva, Dustnál meg elnézik, mert hát megszokták, mindig is így volt stb. Közben meg egy rakás szar. CT-ként siteot visszafoglalni, alig a falig van esélyed ha nem teljen tökömök a T-k akkor semmi esélyed. B-t még véletlenül sem de A-ra is csak egy hajszállal több. B-re berusholnak a T-k elesik pl 2 de akkor még 3v3-ba mindig jobb helyzetben vannak. Persze gránátokkal itt is nagyon nagyot lehet fordítani és inkább CT esélyesre venni a figurát, de hát WH nélkül nehéz tudni hogy mikor dobd el 😄 AWP sek mindenütt amit meg nem szoktam játszani meg nem is szeretek, de itt pl longon is nagy hátrányban vagy ellene ha siteról lő, ha meg tunelt fogja kb esélytelen vagy megint. Ezért kellenek a gránátok, de akkor meg T oldalú lesz a map hirtelen. Baromira ráférne az áttervezés mert nagyon látszik hogy nem ilyen intenzív esportra tervezték, már a sok év alatt kitalálták minden hibáját a mapnak és sokan használják is. Pl ajtón átlövés fura helyeken stb.
Nekem azzal van bajom hogy spórolnak a szerverekkel és ezeket a szar mapokat benthagyják az Abbeyt vagy bármi újító dolgot meg csak 2-3 hónapig hagynak és kiveszik azzal a kifogással hogy nem játszák. Pedig 6 perc körüli volt a meccskeresés rá, ha 20 perc akkor értem én, hogy tényleg nem volt valami népszerű, de 10 perc alatt nem tűnik nekem olyan soknak a meccskeresés. Igazából időt sem adnak az embereknek hogy megszeressék, ahhoz bent kéne bár 2-3 évig hagyni. Ha meg kivennék ezeket a régi fos mapokat és lecserélnék újakra nagy lenne a népharag. Pedig a Duston kívül kikerülhetne még a Nuke meg az Office is az már a pályák negyede és jöhetne 3 új pálya a helyére amit javítgathatnának egy ideig a bugok ellen de tök hasznos lenne az egész, az emberek megszoknák pár év alatt és nem mindig csak a régi berögzült pályákon mennének és megszeretnék azokat is. A játéknak az a jó ha fejlődik meg változik, de ebben az egyben játékos kiszolgálás van. Sajna másban meg nem igen 😄 pl egy működő anti cheatben végre, pedig többet érne mint bármilyen map változtatás.
Aztán a profi csapatoknak is érdekes lenne ott is felkavarná az erőviszonyokat kiknek hogy sikerül alkalmazkodni az új pályákhoz, az sem vicces hogy már 10 éve ugyanazokon a pályákon nyomják. Igaz a focipályát sem cserélték le 100 éve, de ez azért nagyon más itt pont érdekes lenne ha folyamat új kihívást kapnának tanulhatnák be az új pályákat pár évente. Aztán vissza lehetne hoznia Dustot meg a többit is megújult formába, de sztem ez a 3 pálya a mostani formájában semmire sem jó már.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2020.02.25. 20:20:54
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
másnál is megvan ez az anomália? 😄

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A múltkor egy magyar sráccal voltam, azt mondta rúgjunk ki egy gyereket aki utolsó volt, keveset lőtt. Azt mondtam neki, ha kirúgjuk akkor soha nem fog megtanulni játszani...vagy jobban játszani...
😞
Egy pinket is megnéztem, MP9 vad liliom 92,62. 😮
Csak esély nincs rájuk...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Én most megyek neki az e heti küldiknek, látom lehet gyakorolni a fejlövéseket.
Amúgy múltkor néztelek, az a mac10 ingame nem nézett ki rosszul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy nekem ennyi volt a nova, ide kevés vagyok. Kb. 15 meccs-ből 1 win meg 3 döntetlen. De még nem dobott vissza... Esküszöm silverben értelmesebb és barátságosabb csapattársak voltak.
Legalább a guardian könnyű lett a héten meg tudom is én de ezek a droppok katasztrofálisak, ki tudna engesztelni egy covert droppal majd jövő héten de kb csak azzal. Hihetetlen mennyi szar esett eddig.
Nyilván a második skinem nem terror lett, miért is lett volna??? 😞
Amúgy rendesen bugos lett a cs nem tudom hogy az új amd grafikus driver vagy mi tett be neki de hangok rendesen nincsenek, pl gránát pattogás meg ilyenek, néha killnél beakad stb meg ilyen gangsta módban is toltam egy kört 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.01.02. 19:04:18
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most már a botok is meg tudják dobni az A füstöst! XD