Hivatalos: jön a Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez elég régi hír.
Ja, annyit még: kíváncsian várom, CS-bõl sosem elég. 😊 De ha olyan lesz, mint a lentebb említett, maradok a szó'sznál.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Volt valami új béta CS a neten, nem tudom, ennek egy korai változata volt-e, vagy valami fake shit, de nagyon sz@r volt. 😞 Nekem a szó'sz még megteszi.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

nem emlékszem már a DOTA2rõl mikor jöttek infók, de akkor sztem az az 1.
2.Meg ez a CS:GO
3.????
a Portal 2-t még tavaly jelentették ne szal az sztem nem vobatkozik a 3 közé.
Sanyi erre csak azt mondaná ,hogy "Fúúúú Dejóóóóóóóóóó, Dejóóó. Én is akarom. "

SAnyi a király 8) mégecce 8)
Nekem ebben csak az nem tetszik, hogy éppen sikerült leállnom a CS-vel, erre jön egy új... *sóhaj*

NEOreg3
sapkák.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hat éve ugyanaz a cs van. Azóta jelent meg pár HL epizód meg Portal meg TF meg anyámkínja.
Egyébként a legtöbb cs-s elég jól van cs:s-en sokan még 1.6-on, szóval annyira nem lenne égetõ, csak azt nem értem nektek ez miért fáj annyira.

jó lesz biztosan,de a hl ep3 hol marad.?annak sokkal jobban örültem volna.én is jól pofán vágnám ezmiat.
JaSoN HuNTeR
Gabe Newell-t legszivesebben úgy pofán vágnám. HL-t akar mindenki és õ ezzel nem is foglalkozik.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

és mi az istenért kell ezt tovább nyúzni? oké, értem én, nyilván jó lesz, az 1.6 is, meg a Source is fäsza, de HOL VAN A HALF-LIFE?? mintha Gabe Newell 3 leendõ meglepetésrõl beszélt volna tavaly, nem tudom hánynál tartanak, de kapja be a fogaskerék, ha ez volt a harmadik