World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.24. 11:10:35
Akkor inkább farmolok még egy órát. :D
Plusz szeretem ha a modok maguktól frissülnek,megszoktam már MMO-kban.
WoW-ban is van egy tonna modom,de nincsen gondom,megoldja app egy pilanat alatt.
De más MMO-ban is van sok modom,például ESO-ban van legalább 40-50.Csak craftolós modból van egy csokorral,van mod ami helyettem kraftolja le a napi küldetést. :D
Asszem van vagy három féle mod kezelő kliensem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.22. 18:15:30
Ez túl macerás? Hogy vagy még életben?! :P
1 kattintás, böngésző megnyit
1 kattintás a kedvencekre
1 kattintás a letöltési linkre
1 kattintás a futtatásra
és talán még 1 kattintás a végén?!
Utoljára szerkesztette: Runo, 2025.12.22. 17:54:51
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Hótbiztos vagyok benne hogy ez nekem már megvót.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Frissíti a modokat magától.
Bár egy ideje az egyik kedvencem eltűnt.
Kézi telepítgetéshez lusta vagyok. Minden peccs után leszedni és telepítgetni túl macerás. WoWs modstation vagy mi a szösz automatikusan frissít. Ha hazaérek melóból megmondom mi a neve.
Utoljára szerkesztette: szemes63, 2025.12.21. 14:16:26
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.16. 22:25:13
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy szint 50 ponty.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Battle passzolós sima sánta konti.

nekem a korábban leírtakon kívül nem adott semmi hasznosat az event sátán kontik,bár még az utsó szinten a megát nem vettem ki
kb egy hete ráuntam,és csak a napi egy csatáért megyek be,azt is coopban h minél gyorsabban meglegyen
BP meg ezt adta,
Mega sánta konti.
Sima sánta.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.11. 20:16:22
minden megtalálható a kikötőben bal felső részen egyben
Operations cherry blossom,Hannover Sliff instant halt,majd utána Aki is bele ment a tömegbe.Ketten fejeztük be úgy hogy lebombáztam a bázist.
Hawaii meg franc tudja mi T9 prém cruiser instant bele az ellenséges BB falkába.
Próbáltam segíteni füsttel meg egyébbel de egymásután eldurrantak.
A botok az egyik csatában elfoglaltak mindent és nyertek is.
De most nagyon sok süket van az ingyen hajó miatt.
Tegnap volt hogy Kaga-val hiába próbáltam a foglalást zavarni,egyszerűen legalább öt volt a körben.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.06. 07:25:06
Egymásután három asszimetrikus amiben csupa prém hajó volt és szinte egyből kinyiffantak majd egyedül maradtam.
Operationsban az is jó.
Én már régóta folyton vagy ruszkit kapok vagy cruisert.
Amit sosem használok.
Kivéve talán a t10 Cruisert mint Brisbane.
ma jött szembe egy indepencia nevű cv,elég erőnek tűnt,én yamával voltam...kivi vagyok mit tud majd
korábban sztem már irtam róla,lesz funny button ami gyorsan feltölti a lelőtt repcsiket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.05. 16:08:17
Pont egy CV.
Cseréljünk,adok érte két cruisert. :D
a többi szemét,szén meg boosterek
Extra szivatásnál ruszki cruisert. XD
Sosem játszom cruiserrel,legfeljebb ha valami hülye eventhez kell.
Lassan tele van a padlásom T6-10 cruiserrel amit nyitottam ládából vagy egyéb gezemicéből.
Amire én vágyom az nem cruiser hanem CV.
Theseus,Colossus,Indomitable vagy a főnyeremény az Enterprise.
Cruiser-ben csak az Enterprise-D jön be de az meg nem ebben a játékban van.:P

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.02. 12:26:55
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Én megszívtam,mentem három operationst gondoltam most jól kiváltok sok hajót erre ugyanúgy négy.
addig is az ingyen dubiból vettem 8 megát,abból esett 180 nap,tulsa,orion 44,2500 dubi meg piros boosterek
ezen felbátorodva vettem még 8at,abból kék boosterek ,kredit meg egy p bagration ruszki valami esett...
és itt abba is hagytam a dubi költést,még van 25k kb :D
Abból lött 4 láda.
Hogy a Wg rohadna meg amiért szivat a cruiser-ekkel.

Láttam olyat aki szintén behalt de négy hajót szedett ki a másodlagosa.
Most találkoztam egyel, tudott vele játszani!

Nem sub elleni bombázóra gondolok,láttam ahogy japcsi cruiserről torpedós repülő rajok szálnak fel.
Lehet hogy eddig is volt és baromira vak vagyok,de nekem ez marha fura volt.
De a másodlagosa nagyon jó,viszont a fő fegyvere én úgy láttam annyit sem sebez mint a lepkefing.
Sajnos akárhányszor találkoztam vele operationsban mindig egy fafejű hülye kezelte és nekiment az ellenségnek,Aegis operationsban a japcsi cruiserek dd-k szart csináltak belőle,hermes-en a négy német BB úgy lealázta mint a fene.Defense of naval stationon yamato meg szétkapta mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.27. 11:59:42
gyengébb főágyúk,viszonylag jó másodlagosok,7 db superheal ami pár másodperc alatt healel fel,funny button ami gyorsan töltődik,és a heal cooldownját csökkenti radikálisan
szal folyamatos harcban folyamtos heal mellett tudsz játszani,amig kitart a 7 heal,és nem lő rád 12 hajó,vagy nem kapsz be egy torpedó salvót egy shimától,kb megölhetetlen
3 perc 20 másodperctől nézd,nem tudják megölni :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.27. 11:09:37
De az piskóta.
Az ocean jet-je 360 körül repül azt hiszem. Baromi gyors.
Operationsban hamarabb megeszi egy kóbor rája minthogy valamit lehessen vele csinálni. :D
U-4501 4 perc 13 másdopercig maradhat lent,és van neki három kütyü amivel plusz egy percet lent maradhat kb.
És a 4501 nagyon gyorsan tölt vissza tényleg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.24. 20:43:37
opban kb bármelyik sub jó,van ami nagyobbat sebez,de ennek van a leggyorsabb reloadja asszem :P kivéve a 8as japó prémet,de annak a követősei szarok,kb úgy kell játszani vele mint egy ddvel,és kicsi az aksi is
Operationsban nagyon fun.

Ha másodlagosra lenne fejlesztve biztos nagyon durva lenne. :D
Így is nagyon poén.
Viszont a bombázóival célozni kökemény szivatás.
Cruiser-t kb 70%-ban elvéti,DD-t akkor találom el ha mellé célzok. XD
Viszont ha talál biztos citadella.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 10:28:13
Mert akkor lesz airstrike is meg egy bombázó,azzal marha jó buli lenne operations.
Köszi az infót.
az angol spec képessége cvre nézve:
két flooding után 5 százalék sebesség a hajónak és a repcsiknek is
két kill után kapsz egy extra felhasználható cuccot,Ocean esetében füstöt,de hajófüggőként lehet heal,smoke stb
,ha egy hajónak több is van,akkor mindegyikhez ad egyet
ha eléred a witherer acsit a csatában 10 százalékkal gyorsabban lesznek új repcsik a fedélzeten(az acsi eléréséhez 60k damage kell tűzből vagy floodingból)
Minden nemzetnek van ilyen spec kapitánya,és csak az adott nemzet hajóira használhatod őket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.21. 13:48:01
Úgy láttam a 170 ezer szenes angol kapitány nem is lenne rossz.
De persze ez csak az én véleményem.