World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
90% coal,90% steel.
Mivel a múltkor black-et és krumplit ajánlottad azokat vettem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.06. 21:26:20
a t10es a salemet dobta...átbaszás,nem akartam kivenni mert ot a desmo,és amúgysem tolom sokat cirkákkal,szal szenes hajót kapta...úgy h több mint egy milla szenem van...jó tudom ingyé van,de akkor is basszák meg 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
csütörtökön 48 órát ígértek,h mindenkinek megjön,meg h ne irjunk ticketet pls mert nem győzik. a szerver reset valamikor hajnalban van,ha holn ap délig nem jön meg azért írok én is egyet
most viszont beváltom valamire a két kupont,mert az 2 hajóval kevesebb ami eshet majd a kontibólm,csökkentsük az esélyt,hogy egy szenes hajót húzok be én is 😄
szerk :mire ezt leírtam,meg is jött a tizes konti
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.06. 17:53:36
Japcsi BB-k nem szeretik a bombázókat. XD

Ebben a csatában japán Bb-t tökre leégette.
Iszonyú sok spot sebzésem lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 19:52:36
Vettem volna egy T8 CV-t. XD
csak pénzes vásárlásra jó,semmi másra 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 18:20:45
az acélos/szenes kupon meg a t10 még nicns 😄
más: a decade at sea menüben az armoryban ki lehet venni 1500 tokenért egy t10es bonus packaget,amit bármelyik t10 hajóhoz hozzá lehet kötni
a kötés végleges,nem lehet levenni,és extrákat ad minden csatához
több hajó xp(100%)
több kredit (50%)
több kapitány xp(100%)
több free xp(100%)
szal ha van olyan t10es tech hajó,ami bejön,jó vagy vele és sokat is tolod,akkor megéri megfontolni,lényegében prém hajót csinálsz belőle
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 17:46:59
@Caliph, nekem is Orkan volt. A tankost 2011-ben kezdtem. Azért tudom így, mert életem első online játéka volt 😄
nekem is az van beírva pedig tankossal már az eleje óta toltam,és a hajósban talán zárt alfában,de zárt bétában biztos nyomtam már
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 16:52:17
a nyolcas nekem is megjött,Orkan volt benne...ez is elég gyakori drop 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 16:49:00
Az nap jött ki a játék hivatalosan.
Ezt írta valaki.
Szóval valószínűleg régebbi az accod. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 14:37:29
Najó a chkalov b klassz verda,de az cv.
Mentem vele egy kört. De rá csesztem volt egy kb 3-4 perces afkolásom,mert melóban akartam játszani. 😄

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 12:59:00
kár h régen tech trees volt ,és szénért most is kivehető...kicsit megszopatott téged ezzel a wg,dehát ahogy mondani is szokták ,ingyen még az ecet is édes 😛
remélem nekem nem szenest ad,mert amit akartam h meglegyen,az már megvan 😛
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.05. 12:42:27
Csak szerkesztettem a hozzászólásom, mert a mobil átírt pár szót.
Videóban azt írta 2015 júni vagy júli 26.
WoT-ban is az acc kreálásának az ideje április 12 talán. Mert az éles szerver akkor indult, de az accomat egy évvel korábban Azt hiszem augusztusban kreáltam.
Hajós accom meg ugyanaz.
Superconti jutalma.
T10 random jutalma.

Videóban azt írta 2015 júni vagy júli 26.
most hirtelen azt se tudnám megmondani hol lehet megnézni milyen idős az acc,talán portban a nevednél
Csak a tavalyi van meg.
Azt olvastam hogy iszonyú sokan írtak a supportnak,de a sok ticket miatt elvannak havazva.
Van aki szerint már írtak olyat is hogy több ticketet ne írjanak a játékosok mert nem győzik feldolgozni.
"Elnézést kérünk a kellemetlenségért! Létszíves ne csináljatok több jegyet"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.05. 08:37:48
Mivel a bombázó úgyláttam több körben támad így a spot sebzés szépen gyűlik.
Jobban jön vele mint CV-vel vagy dd-vel.
Ráadásul messziről elküldheted, nem kell a felszínen lenni.
Operations cherry blossom-on a tengerfenékről szekáltam a reptereket.
Csak a német Subbal játszottam.
Mert a kapitányát imádom a hülye szövege miatt és ez jön be legjobban.
Négy percig maradhat víz alatt.
Pedig alfa teszt óta játszom.

Naná hogy az illuminated terület nem hat a sub-ra. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 22:32:59
Kb 12-14 kilóméterről elküldhető a bombázó.
59 461-et sebzett a reptérbe.
Gyújt,spotol és öl. XD
Sőt meg lehet vele hülyíteni az NPC hajókat.
Elküldöd a kijelölt helyre minden ellenséges hajót felderít és random bombázza őket.
BB-be simán nyomott 3 gyujtást is. 😄
A raptor rescue operationsban meghülyült tőle az ellenséges cv meg a követői.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 21:04:48

Na és kapnak egy különleges képességet,valami call patrol bombers-t.
Én már azt hittem hogy leszarják.
WoT-ban is elbaszták a frissítést és nem kaptam kompenzációt.
Nagyon sok tank van a garászomban és rengeteg tankból eltűnt a lőszer,nagyon sok milliót elkellett költenem a lőszerre,de nem ez a legrosszabb.
A tankokba belefeccölt xp is eltűnt.
Tankoknak van egy úgynevezett field modification menűje,ahol sok sok xp-ért különböző szarságokat lehet kifejleszteni amik a tankot jobbá teszik.Egy T10 tanknál ez több mint 100 ezer xp.
Kaptam 10 millát a 15-ödik évforduló miatt,de így is kevesebb a pénzem mint előtte. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 17:38:20
nekem a Perth esett hatos cirka
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.04. 17:03:53
Kb.
De tényleg nem kaptam semmit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 12:59:45
nem tudom mennyire igaz,neten olvastam
az ajándékot meg majd javítják,vagy épp nagy a terhelés,bár igazán odaadhatnák csak úgy,ne kelljen kéregetni 😄
és ne felejtsd h az ingyenes battlepass végén is hozzádvágnak egy t7 hajóskontit,a fizetős részért meg 2500 dubiért egy t7 olasz cirkát
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.09.04. 12:21:31
Nincs asszimetrikus csata,csak múltidéző csata.
Jah egyébként van 10 évfordulós ajándék is,csak nem adja ide a játék,ha elkérnéd kiírja hogy a server unavailable.
Max meglehet nézni az elmúlt 10 évedről a videót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 10:14:35
a tesztelők meg kupont kapnak,ami az armoryban felül kell majd h megjelenjen
btw milyen t6 hajót kaptál?
WoT szülinapi ajándék tokenből ilyet vettem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prém T8 med és T9 heavy.
Még egyre maradt token.Majd meglátom mi lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 08:37:59