Konzolvásárlás elõtt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
(mindketto konzollal rendelkezem, mindkettonek vannak elonyei és hátrányai is, én azt mondom, csak az exklúzív játékok alapján dontson az ember)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Szerinted.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Segitsetek hogy melyik alapgépet vegyem meg Playstation 3 (PS3 Slim) 320 GB ennek érve hogy(logitech driving force gt kormányom)azt nem tudom milyen moveja?Xbox 360 Slim 250GB annak milyen lehet kinectje de ehhez meg nem lehet jo kormány kapni? Elöre is köszönöm választ.
~OFF: mivel csomagom késett, s a türelmesség finoman szólva sem tartozik legnagyobb erényeim közé, még csütörtökön (...1 nappal csomag érkezése elõtt...) beszereztem az Unchartedeket, mára már végig is toltam az elsõ részt. Annak ellenére, hogy az ilyesfajta játékokat nem szeretem, ez nagyon bejött, ajánlom mindenkinek:) Igazából, három dolog volt, ami nem tetszett: 1. rövid, 2. nem szeretem, ha túl sok ellenséggel nyomják tele a játékot (mármint minden hemzseg tõlük, szeretek "felfedezgetni" dolgokat;
/*WTF?!*/
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
/*WTF?!*/
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
rezgés megy? minden játék okés? nem kell sokat konfigolgatni, minden játékhoz allitgatni?
Forza.
egy geow2 kintról 4500 ujonnan, és ha végigtoltad, eladhatod. nemtom mennyi idõd van játszani, szvsz semmiképpen ne vesd el az eredeti játékos megoldást!
Forza.
Egyébként én is csak ajánlani tudom a külföldrõl való vagy használt játékok beszerzését (nem kizáró vagy!<#idiota>#idiota>), brutális, milyen árkülönbségek vannak (pl új Red Dead Redemption ~4.5k - itthon duplája?, használt (jó állapotban lévõ) nem platinum GT5 Prologue ~930Ft...:)) Persze, ebben az esetben meg meg kell bízni a postában<#idiota>#idiota> (bár nekem utóbbi hónapokban csak egy DealExtreme-rõl rendelt ~200 FT-os poén játékkocka tûnt el, s rendeltem egy párszor...), bár vannak helyek, ahol trackinggel lehet rendelni, és sajnos még úgy is jobban kijön az ember, mintha itthon vásárolna...
/*WTF?!*/
Persze, nem meggyõzni akarlak, azt csinálsz, amit akarsz, de kevés pénz és drága játék sem lehet kifogás, mert van megoldás. :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
altalaban megvarom, hogy lemenjen az adott jatek 17 angol fontra, amire mar igazan nem lehet panasz. a videojatek nem olcso hobbi, ha ennyire se telik, akkor ertelmetlen volt megvenni a konzolt. es ezt kerem nem rosszul ertelmezni, ez csupan teny.
Tusy: www.zavvi.com , www.shopto.net , www.game.co.uk , www.jatekaim.hu , ...
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
így: vezetékes x360 kotntroller + ez a kis átalakító:
Xbox 360 controller adapter for PS3
Mikor megvettem a PS-emet egy évi boxozás után, egyszerûen rosszul lettem, mikor elkezdtem játszani a Sixaxis-szal. Felment a lázam, leizzadtam, fájt a fejem, elment minden életkedvem, minden bajom volt. Nem javult az állapotom, orvosról orvosra jártam, de senki nem tudta mi bajom. Na aztán egy csodadoki felírta nekem az elõbb belinkelt kis átalakítót, meg egy vezetékes x360 vezérlõt, és pillanatok alatt rendbe jöttem :PPPPP
- igazán a denevéremberen akadtam ki, PC-re már 2000Ft alatt van míg boxra még mindig 5-8000Ft körüli áron, de igazából már listákban sem nagyon látom. Nyár elején direkt nem vettem meg mert arról volt szó, hogy a következõ rész megjelenésekor sokkal olcsóbb lesz, ehhez képest inkább már nincs is
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
örülj neki, hogy te megveheted a játékokat egybõl, eredetiben, hisz van pénzed bõven, elég az aláírásodat megtekinteni
nevezhetsz tolvajnak is, nem érdekel :) az "vígasztal" (sajnos), hogy vannak még pár millióan ebben az országban akik hasonlóan tolvajok mint én (film, játék, zeneletöltés...stb.) (bár moziba azért szoktam járni néha, mivel nem 13k egy jegy rá, holott az elõállítása többe kerül mint egy játéké)
Bazinga!
Bazinga!
az a baj, hogy nem "kicsit" drágább az eredeti játékok vásárlása mint a netrõl letöltés... higgyétek el nekem is egyszerûbb lenne megvenni a boltban a játékot, berakni és annyi, már megy is, nem kell aggódni semmi miatt
de egy új játék ára 10+ is lehet, ami nevetségesen sok szerintem... van amikor kijön 3-4 játék is havonta ami érdekelheti az embert és játszani akar vele... nemtom hogy vagytok vele, de nekem nincs ennyi pénzem havonta játékokra
Bazinga!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
(Amúgy szerintem jobban jársz az eredeti stuffokkal, tény, hogy kicsit többe kerül a fentartása, de sokkal nagyobb fun online játszani, mind gondolnád)
Megbízhatósághoz visszatérve, ebbõl a szempontból én fokozottan kockázatosnak látom egy használt x360 beszerzését, fene se tudja miért is akar megszabadulni a tulaja tõle (pl lehet, hogy RRoD javított valami kontár által, az meg nem egy életbiztosítás...)
/*WTF?!*/
ha meg meghal a gép, igy jártál (anyagilag jol, de ez akkor hidd el nem fog érdekelni téged se, csak annyit látsz majd, h esetleg ment a levesbe 40-50k)
Forza.
persze ezen a 360 joy se segitenete :(
Forza.
ergo régen: ps3 > xbox
manapság: xbox > ps3
hang szempontjából. ami alapján sose vennék gépet... JÁTÉKOK, kedves #1 :) mivel akarsz játszani? na, azt vedd!
Forza.
nem akarok online játszani, legyen hdmi port rajta, ne legyen hangos, ne szarjon be (3 led meg mittudomén) és lehessen rá warezolni játékokat (tudom, tudom, a pokolra kerülök, igénytelen vagyok, gyökér vagyok...stb. :))
Bazinga!
/*WTF?!*/