Nokia N9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Én egy netes boltban vettem üresen, elõfizu nélkül, és csak az 1.1 jött ki nemrég!:)
Azóta csak a telózás mûködik a kocsiban bluetooth-on keresztül, a zene már nem! Juppi!

jo kerdes, en gsm boltban vettem, szoval amint kint van egy frissites egybol megjelenik... a szolgaltatokrol meg hadd ne mondjak semmit :D
xBobtailx
hát nem tudom, de én hülye... be akartam vinni Nokia szervizbe, de már ott voltam elõtte, amikor otthon hagytam a papírjait (otthon = 60 km)... úgyhogy ha nem jön magától a frissítés, akkor jövõhéten a tettek mezejére lépek :)

Telenoros vagyok és semmi, még van egy kolléga :) aki szintén telenoros neki se elérhetõ :( Nekünk mikor lesz elérhetõ?
haho, egesz jo ez az 1.2 :)) 1hete tesztelgetem kb :) mondjuk az akkut naponta kell toltenem mivel animalt hatteret allitottam be de szerintem megeri :)) off: mi a velemenyetek az uj nokia csengohangrol?? nekem igen tetszik
Sziasztok! Én T-s vagyok, és már 3. napja az 1.2-vel nyüstölöm a gépet...
Akkor várunk :) Türelem frissítést terem :)
xBobtailx
Én is az vagyok, és még nekem sem érhetõ el... Eddig a függetleneseknek, illetve akik még úgy vették a szolgáltatóknál a telefont, nekik sikerült! Sajnos.. :(

Yes :) Akkor nekem mikor lesz elérhetõ?
xBobtailx
Telenoros vagy?

Én is kerestem frissítést de nem akar frissíteni !
xBobtailx
facebookon nézem a Nokia oldalán, hogy már sokaknak sikerült frissíteni, illetve a mobilaréna fórumon is, csak pár embernek, köztük nekem sem jelezte még :(

ajem kisa
Üzennék igen, "és küldeném ezt a számot mindenkinek aki szereti"!:D
Azt írják faszbukon páran, hogy nekik megvan az 1.2...
Az a hsz a nokiának a 27.-én (részemrõl itt is) linkelt cikkre kérdez, hogy van-e nekünk valami? De nekem is csak az 1.1 jött nemrég!

xBobtailx
Épp ma néztem én is a nokia.hu-n, hogy ott már az új szoftver leírása tekinthetõ meg, de attól függetlenül nem tudok sehol sem frissíteni :(

mármint az értesítést
hello,a software updater-en és a nokia.com-on is fent van tegnap óta,verziószáma 30.2012.07-1,kérdés hogy ez a fejlesztõi vagy a felhasználói verzió,a telefonon én sem látom
xBobtailx
Angol tudásom = 0, szóval ezzel mit szerettél volna üzenni?! :)
És nektek már megjött a frissítés, mert én még mindig nem látom sem telefonról, sem a softwer updaten :(

ajem kisa

Sikerült letörölnöm :) :P
A filemanager nem jó! A file Box nevû progival rákerestem ;)Megtalálta és letöröltem :)
Ok, azért köszi :) Remélem valaki vágja hogy van !
Valaki tudja hogyan kell letörölni a letöltött csengõhangot az írja le !!!
Megköszönném :)
ajem kisa
Szívesen elmondanám, de sajnos tévedsz, nemvagyok profi!:(
Mondjuk megpróbálnám pc-re kötve kutatni a mappák közt! De a háttérképet is december óta mondom magamnak, hogy csinálok sajátot és bemásolom a mappájába, de még az is csak húzódik! Most sem tudom, hogy hova kell majd rakni!:P

Kisa te profi vagy tuti :) Nem tudod hogyan lehet kitörölni a letöltött csengõhangot?Segíts :) Köszi elõre is :)
Valaki elmondja, hogy miért húzzák le a Symbian-t? Azon kívül, hogy "gombosba tökéletes, de érintõsbe nem", mert azt még senki se tudta nekem megmondani, hogy abba miért nem jó...
ajem kisa
Jön tudély az 1.2!:D (már megint!)

Filemanagerben sem találom:( letörölhetetlen ?:( segítsetek ! Köszönöm elõre is :)
Ovirol szedtem le csengõhangot ,hogy tudom telról letörölni?
ajem kisa
most arrol vagyok, de elég laggos szerintem,viszont sokkal egyértemûbb a kezelése! majd késõbb biztos sokkal jobb lesz!:)

Helló! Miért van az, hogy letöltöm az Operát store-ról, és nem engedi telepíteni? Köszi
xBobtailx
Nem, mert nekem már a gyári is bejött, aztán az Operát feltettem, végülis az sem rossz, egy-két plusz funkció miatt fogom azt használni, viszont a videó alapján nem láttam semmi olyat, ami miatt érdemes lenne egy 3. böngészõ, illetve mintha sokszor belassult volna, meg nem volt olyan gördülékeny a dolog. És te?

ajem kisa
Erre! Köszi, megse néztem, hogy fent van-e már, mivel a tag írja, hogy hamarosan (24.-én rakta fel a videót)!:D
Tesztelted már?

xBobtailx
ajem kisa
Jön a fályörfokdz is hamarosan!:)
http://www.youtube.com/v/jmjo7yJ3JuI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

@ Kisa: nekem fent volt swipe manager, amíg nem raktam fel a P.R 1.1-et. Ami haszálható volt belõle addig, hogy be lehetett "swipe-olással" ( :) ) zárni az alkalmazásokat.
ajem kisa
Nem, újan, független telót vettem, de külföldön vagyok SFR hálózaton (francia voda kb)!
Még nemvolt idõm tesztelni, hogy mik az ujdonságok, most hétvégén lecsekkolgatom!

xBobtailx
Nekem nem mond semmi frissítést és ez a verziószámom: 20.2011.40-4.403.2_PR_403
T-mobilos vagy?

ajem kisa
Jött egy frissités!
verzio: 20.2011.40-4.232.02.2
217,4Mb

xBobtailx

Ovi nokiára gondolsz?
ajem kisa
Valaki használja a telót bluetooth-on keresztül a kocsiban? Az érdekelne, hogy a fejegységen van teló opció, és az N8 teljesen jól szinkronizálható volt, de ez a telókönyvet nem akarja belistázni, illetve 1db(!!!)-ot, amit/akit azt sem tudtam, hogy bennevan még a telefonkönyvemben! Azóta töröltem, de nemtörtént semmi változás! Ujra párosítottam õket, de nemakarja!:S
Valakinek van ötlete? Az N8-at leteszteltem ujra, azzal nincs gáz! Minden szám a teló memóriában van mind a 2 telefonban!

storeba a top-ban az elsok kozott van
ajem kisa
Ezt ismeritek? Kikellene próbálni!
http://www.youtube.com/v/MlVPnMQFjC4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ok.file managger linket tudsz adni?
ajem kisa
A nokia suite felajánlott egy "Nokia Link" cuccot, elég alap progi! :D pff

nema uzemmodba fotozol akkor nincs kamerahang, file managger
ajem kisa
:)
Nekem semmi nemvolt dec. óta!

oneal1
1.2 jöhetne elõbb:P

vagy már kinnt van?

!Forza Ferrari!

Fálj nézegetõ telora ti mit használtok persze amivel a kamera hangot le tudom szedni azt a filet!?
Nem tudja valaki hogyan kell rávarázsolni a telefonra a rádiót?
Megköszönném ! :)
ajem kisa
Nálam eddig tartott az usb ajtó épsége!:s Elég hûvös van, és kicsit a bütyök mellett nyomtam rá, és megrogyott! Késõbb megpróbálom visszahajlítani még, de fuuuuuuuuuuuuuu!