Tech and Deep

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!

Egy kis deep szelekció tõlem!

Hallgassátok, töltsétek!

http://soundcloud.com/jointhestructure/deep-level-7
Sziasztok.

Aki szereti a Trance (ill. Deep féle Trance-t) széles világát-t, szívesen várom az érdeklõdõket a most induló csoportba facebookon:

>>>KATT<<<
OrioN the S
ma Hi!Fly presents Nick Curly @ A38 <#vigyor3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kemszi2
ezt hallgatod titokban?😄
Bocsi nem ezt akartam<#mf1><#mf1><#mf1>
Petka
Debut<#eljen>

OrioN the S
fujj, de imádom 😊 örök .

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S

OrioN the S

OrioN the S

OrioN the S
am nekem a jó kis love parade-es raves, technos zenék hiányoznak 😊
sry az offért 😊 sírni tudnék, ha ezeket még felrakná valaki 😄

OrioN the S
<#eljen>

OrioN the S
ezt úgy merem kijelentni, hogy elég sokat járok bulizni évek óta(hetente vagy két hetente) és sok csapat szervezését megnéztem, de a szigetre akkor megyek, ha lelkileg zsarolnak 😄

OrioN the S
sztem úgy érti, hogy ami ott megy az a stílus "diszkós" fele, mert ott aztán mindegy nekik csak csavarja szét õket... eztért is undorodok már a hajógyáritól nem beszélve az emberekrõl. cirkuszt a népnek alapon megy ott minden és nagyon ritka amikor minõségi zene megy és a déjé is tudja mit csinál... kb. amikor Nora meg Nagáék vannak. szal a hajógyári az diszkó 😊 egy NVC vagy Hi!Fly, Debut stb. rendezvénnyel összehasonlítva a sziget elég primitív zenei téren.

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
talán 14 lehettem mikor elõször találkoztam az elektronikus hangzással méghozzá egy westbam album volt ami magával ragadott, mindjárt 30 vagyok tehát azt hiszem elég régóta benne vagyok a témában arra is van némi rálátásom mi hogyan alakult át és mi mivel olvadt egybe😊

"A hajógyári féle reszelõs, lépegetõs zenéket mindennek lehet nevezni, csak minimalnak nem. Sõt, az inkább az elektronikus zenei világ szégyene..." maradjunk annyiban hogy biza ott is csak track-eket kevernek a dj-k és biza az itt linkelt zenék java része ott is megtalálható😊 tehát nem értem mitõl lenne szégyen az ottani lépegetõs techouse

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Petka
Viszont, ha már témánál vagyunk. Keresek egy tracket, amit ebben a mixben lehet hallani a 26. perctõl:

Dima Deepmix & Max Grabke - Sapovnela Studio: Laplandia <2011>

Jackspot - Feelin (Mihai Popovicou remix)-nek van egy olyan része, ami kísértetiesen hasonlít rá, de ez nem az a változat és se beatporton, se discogs-n, se googlen nem találtam az originalon kívül más változatot.

Ha esetleg valakinek ismerõs a mixbõl a következõ track is, az is jöhet. Sajnos arról semmit se tudok.

OrioN the S
(Y)

kemszi2
egyébként mikor zenéét hallgatok youtube-on valahogy mindig a kétezres éveknél találom magam./Sterbinszky,Budai az abszolút favorit hazaiból/meg ugye az akkori eurodance ami ismét csak a gyengém 😄
kemszi2
azt se feledjük,hogy nem mind1 milyen "környezetben" halljuk a számot meg esetlegesen milyen átdolgozásban.
Így voltam Tim Berg Bromance és Seek Bromance az elõzõt inkább egy jó trance számnak tartom utóbbit meg egy átlag diszkóba való dance valaminek.(amit nagyon nem szeretek)
Petka
minimal-techno, minimal-electro, minimal-house, techno, tech-house, dub-techno, electronic... Azért minimal és minimal között is van különbség. Aki kicsit régebótta benne van a témában, az észre is veszi és fel is ismeri a stílusokat. A hajógyári féle reszelõs, lépegetõs zenéket mindennek lehet nevezni, csak minimalnak nem. Sõt, az inkább az elektronikus zenei világ szégyene...

OrioN the S

OrioN the S
sztem minimal-techno 😄

mila69en
nahh ez most melyik?😄 szerintem mind kettõnek az elemei fel lehetõ...minimál meg szerintem már átment egyfajta acid minimál-ba

mila69en
😊

OrioN the S
de akkor is megvannak a saját hangzásaik és szvsz simán ki lehet szûrni õket. bár minimalt már szvsz kezd elkurvulni pár helyen. kb. van az a diszkós hajógyáris dokkolós feeling, meg amiket általában "underground" bulikon lehet hallani. na meg a két törzsközönség is ég és föld. mások az igények. persze bulin simán elfér a tekház meg a minimal egymás mellett.

mila69en
pedig nem véletlenül van a tech szócska ott😊

OrioN the S
sztem meg nem 😄

mila69en
szerintem is mára már eléggé össze van mosódva a minimal-al a techouse ami nem is baj😄

kemszi2
van amirõl egyértelmûen el tudom dönteni hogy mi,fõleg ha többször hallom.de sokszor nem sikerül eltalálni 😄
ha jó a szám akkor meg nem is érdekel a besorolása 😄
OrioN the S

OrioN the S
sokat hallgatod mindkettõt szal pl. 1 hónap house meg egy hónap minimal-techno, akkor utána egybõl szúrja a füled, hogy mi micsoda 😊

kemszi2
nem is egyértelmû mindig.de nem is árt egy kis összemosódás 😄
Bronx South
nem rossz - nem rossz <#eljen>

Bronx South
itt ott azé van egy kis keveredés szerintem a minimal-al 😊

mila69en
imádom ez a számot😊

kemszi2
kemszi2
nagy kedvencem Koen Groeneveld

OrioN the S

OrioN the S
elég jó 😄 thx

mila69en
ha szereted SLAM😊 hatalmas sett

OrioN the S
egy kis info:

2011.09.24.-Hi!Fly presents Nick Curly @ A38
2011.11.05.-Hi!Fly 2nd birthday with REBOOT @ Cinema Hall
2011.12.02.-Hi!Fly presents BUTCH @ A38
2011.12.26.-Hairy Presents: Troy Pierce (Items & Things) @ Cinema Hall

Oldal 1 / 2Következő →