Vizezett, Pancsolt benzin

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ennek semmi köze a minõséghez, a mérõt babrálta meg valaki.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tinman
Zala megye, Becsehely, márkát nem írok.

~900 km után, csont porzott a tank, betértem erre a kútra.

Gyári könyv szerint 63 literes a tank.

66 litert tankoltam bele.

Nem víz, de, hogy meg van okosítva a kúton a számláló az k. élet. Fõleg, hogy mivel 70%-ban kamionok tankolnak ott, azokat meg jól át lehet vágni mivel nem kis tankjuk van.

Szóval semmi extra, csak a szokásos mindenhol átSZABunk magyarisztánban style.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

0ppika
jó kis parasztvakítás, még ha tényleg mûködne is, biztosan meg tudod mérni hogy 700 km alatt megpsóroltál 1 litert, mert ugye mindig ugyan úgy vezetsz...

http://epica.nl

SötétBarom
Shell kútra csak akkor megyek, ha kifogyott a benzin, és a következõ kút 10km-nél több gyaloglásra van. :D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Jöhetnek a kommentek, tapasztalat alapján, vagy ki mit hallott hasonló dolgokról.Jelenleg már sok helyen itt a 400Ft/l benzinár és a pénzért bárki bármire hajlandó.Ne azzal kezdjétek majd, hogy a vizet nem lehet a benzinnel keverni, ez tiszta sor a kettõ elválik egymástól, de mégis sokan igy beszélnek a rosz benzinrõl.Vagy az alacsonyabb oktánszámról is lehet hallani.

← ElőzőOldal 2 / 2