Az olvadt alumínium végzett az ikertornyokkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha bárki, aki elhiszi ezt a mesét, tud nekem mutatni egy olyan felvételt, képet dokumentumot, bármit, amin egy olyan toronyépület szerepel, aminek a felsõ harmadában tûz ütött ki és 90 perc után az egész épület az alapokig összeomlott akkor majd én is elhiszem ezt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha valaki életében látott már felvételt arról, hogy egy toronyházat hogy rombolnak tervezett robbantással az pontosan látja azt, hogy mind a két torony és a WTC7 épülete is pontosan úgy dõl össze, ahogy "kell". Magyarázhatnak minden féle aluminium meg acél olvadásról, meg termit hülyeségrõl: egy kigyulladt épület nem roskad saját magába, nem fognak az emeletek lerombolódni a földig.
Ez kizárólag akkor következik be, ha a központi acélvázat vágótöltetekkel eldarabolják.
.
Amit viszont ez a cikkben említett elmélet sem magyaráz meg, hogy mik azok az erõs felvillanó fények alig egy másodperccel mindegyik gép becsapódása elõtt, közvetlenül a gép orra elõtt?
.
Ha folyamatában nézitek a közeli képet a becsapódásról akkor úgy hat mint a becsapódás kezdete, de ha képkockáról képkockára nézitek akkor látszik, hogy a villanás elõbb kezdõdik minthogy a gép orra elérné az épület oldalát. :P.
.
Amúgy a termit még mindig jól hangzik, bár olvadt alumíniumot még nem láttam folyni, de van pár felvétel még az épületek összedõlése elõtt, ahol pár alsóbb emeleten valami termit szerûen folyik kifelé a kitört ablakon.
.
Az olvadt alumínium elmélettel csak az a bajom, hogy van egy "híres" felvétel ahol egy nõ, közvetlenül a becsapódás alatt egy-két szinttel egy acél merevítõnek támaszkodva integet segítségért...Alig hiszem, hogy a géptestbõl származó olvadt alumínium környékén mindenféle égési sérülés nélkül ácsingózhatna valaki :S
Az persze fel sem tûni, hogy a többi erõmû meg mûködött tovább...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Masodik teny.Az ido ota hogy feltalaltak a villamos aramot a vilag oriasi leptekben fejlodott,s gyanitom suroljuk azt a kort amikor barmi rosszul sulhet el,ertve ezt az atommuvek karbantartasaban es szerencsetlensegekben mint ahogy tortent nemreg japanban.
Suroljuk a regi lehetetlennek tunt almok hatarait,filmekbe adjak tudtunkra amit kesobb hivatalosan is nyilvanossagra hoztak hogy elkeszult a mûvér
Tébolyult vilagunk moralitasban addig sulyedt ,hogy egyesekre azt mondjak hogy amikor kerdez akkor is hazudik.
-Az utolagos magyarazatok egy kulon tudomanyagat kepviselnek.
Ezt jobban ertelmezve ahogy a regi korokban kiserleteztek "arany keszitesen"
ugy a mai korban mint ahogy a vicc is sugallja a vakokkal amikor korul alljak az elefantot es mindegyik csak egy adott helyhez viszonyitva ad velemenyt.
-A vilag rendje az hogy mindennek ara van ,annak ellenere hogy ok talaltak fel a penzmachanizmusat ami egy 22 csapdaba tett minden foldi elkepzelest.
UI: Szeretek CoD-ozni is. :)
@JMáté: korod, beosztásod, végzettséged? (ha nem túl indiszkrét a kérdés :))
Ahány ház, annyi baj legyen.
Ami kevésbé áll ellen a tûznek mint a fa. Ezt ne felejtsük el.
Egyik oldalon állnak a hatalom megmondóemberei által meggyõzöttek, a másik oldalon azok, akik jobban szeretnek saját maguk véleményt alkotni, és inkább hisznek a szemüknek mint a megmondó-iparnak, vagy véleményiparnak, ahogy jobban tetszik.
Most nem írnék arról, hogy mibõl gondolom, de meg merem jósolni: ez a két táborra szakadás az elkövetkezõ években erõsödni fog. Remélem, hogy a saját véleményû tábor lassan felülkerekedik, de ez sajnos nem biztos.
Erre mondják a gyerekjátékban, hogy meleg-meleg.. forró-forró.. tûûûûz tûûûz!!!
Amikor évekkel ezelõtt olvasni lehetett arról, hogy a romok belsejében még pár hónap elteltével is sokszáz fokos hõmérsékletû részek voltak, akkor mindenkinek egy szó ugrott be: TERMIT
Ne feledjük, hogy a WTC épületek acélváza nagyon vastag, masszív acélgerendákon alapult. Ezeket csak sok robbanüanyaggal lehet elkaszálni, ami ZAJOS!
Az épületek robbantásos bontásáról készült videók (rá lehet keresni a youtube-on a "demolition" szóra, aztán lehet válogatni a rengeteg találatból)
szóval ezeken a videókon bizony jól hallható a robbanások ropogó hangja.
A termit viszont csendes.
Más: a WTC7 épület összeomlásának rejtélyére egy lehetséges magyarázat: valami hiba csúszott az elõre eltervezett mûveletbe. A WTC7-nek valami más okból kellett volna összeomlania, de az a más (látható) ok elmaradt, elhibázták.
De mivel már minden elõ volt készítve, muszáj volt végigcsinálni.
Micsoda blama lett volna, ha a WTC7 épen marad és megtalálják az elõre elvágott vasgerendákat meg a be-gyújtózsinorozott termit tölteteket! Gondolom nagy fejtörés után a leomlasztást választották... "maaaj' megmagyarázzuk valahogy"
Én ebbõl azt szûrtem le, hogy a kirobbanó ablakokra gondolt, de ha nem, akkor én kérek elnézést.
az épület már elindul lefelé, amikor az ablakok elkezdenek kitörni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
manapsag az ember mar nem lepodik meg semmin.
aki akar, ugyis utananez, utanekeres, szal... mind1.
Sok filmet és animációt néztem :)
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
Kis szobatüzek (amiknek valljuk be, különös módon keletkezhettek, hacsak nem valami zárlatos cucctól) hogy mellette ledõl egy felhõkarcoló, az séta a parkban egy földrengésbiztos, bunkernek kiképzett épületnek. Lehet hinteni az igét, de egy 150 éves vályogház se dõl így össze.
Ezt csak hogy rácsodálkozzatok milyen egyszerû elmék vagytok.
http://www.debunking911.com/jones.htm
Csak én egyrészt nem vagyok rászorulva, másrészt akkor ez egy elég rövid vita lenne mert az én forrásaimat még nem rúgták ki a francba mert bizonyíthatóan hülyeségekkel rontották a munkaadójuk jóhírét.
2. Lemérted te a torony összeomlásának a sebességét? Hogyan? A youtube videókat pause-oltad másodpercenként és számoltad hogy hány pixelt esett a toronyt, vagy mi? Az emberek meg nem ellenállás nélkül zuhantak, mert igen nagy az alaktényezõje az emberi testnek. Tehát ami olyan gyorsan esik mint egy ember az nem ellenállás nlélkül esik, ami meg de az gyorsabb mint az ember.
3.Kiszámítottad hogy az alsó szintek mekkora erõvel hatottak a felsõre? Megbecsülted a számítás hibáját? Kisebb volt mint a mért eltérés? Megbecsülted amérés hibáját? Ha bármelyik kérdésre is nemmel feletltél, akkor csak a levegõbe beszélsz.
A legfõbb ellenérvük között szerepel pl., hogy "túl bonyolult, úgyse tudnák megszervezni", "kinek állhatott érdekében?", és ehhez hasonló színvonalú zagyvaságok. A mainstream media agymosása ezeknél a zombiknál ezek szerint mûködik. Mindent elhisznek, amit a tévében látnak. Persze itt felmerül a fizetett dezinformátorok szereplésének lehetõsége is.
Egyszer úgyis kiderül az igazság, akármi legyen is az.
Még egyszer, ha valaki lemaradt volna:
Iraki kapcsolat
Médiahazugságok nélkül
Szemtanúk a robbanásokról
Gyanús véletlenek
Aaron Russo interjú
Én viszont leléptem innen, nem fogom azzal tölteni a napomat, hogy gondolkodásra képtelen idiótákat gyõzzek meg arról, amirõl maguk is meggyõzõdhetnek, ha kicsit utánanéznének a dolgoknak.
-fav
"The whole south side of Seven World Trade had been hit by the collapse of the second Tower."
Az a tûz meg elég különös lehetett, mert ezek szerint a WTC7 volt az egyetlen épület (a WTC 1-2-n kívül) a történelemben, ami a hivatalos verzió szerint tûz miatt omlott össze.
Olyan maximum légüres térben szokott elõfordulni. De nyilván megint én vagyok a hülye...