Az olvadt alumínium végzett az ikertornyokkal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
A #253-ban még azt írod, hogy az összeomlást nem lassíthatta semmi, mert "nem ismerünk olyan anyagot". A videón meg már lassulást látsz (én nem látok).

Itthon ülök, az egy hónapos lányomra vigyázok, nekem is jár egy kis szombat esti szórakozás... :)

Ez a másik kedvencem: iratmegsemmisítés. Mert nyilván mit is csinál a CIA, ha nem tetszik neki néhány papír?

Nem cicózik. Nem ám bemegyünk és ellopjuk vagy mittudomén, nem.

Felrobbantjuk az épületet New York közepén. Ez a legtutibb módja, hogy papírokat eltüntessünk.

Állítólag már finomítottak kicsit a technikán, mert ellenségeik vettek néhány fénymásológépet... ;D

Ja, az az 1 fake volt valóban(de a fizikai szimuláció meg van benne, nagyjából a rugózás nélkül az lenne egy hasonló szerkezetû háznak is a viselkedése), de a többi már elég egyértelmû, hogy még a szaros betonépületek is egybe dõlnek egy szar robbantás után is. Az utolsó video pont azt mutatja hogy robbantanak a profik (felirat)...
De neked lehet magyarázni, kínában egy földcsúszás után egy egész emeletes ház egybe oldalra dõlt, mint egy dominó.
Ti aztán lelkesek vagytok.

Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Biztos jó füstszûrõs marihuánás cigijük volt, mert azon a füstön át legfeljebb betépve lehet ilyesmit állítani. Videót megnézted amúgy? Kép bal alsó sarka megvolt? Az szerinted szabadesés?

Herold
Az egyik videóban szerepel (megmérték), hogy hány másodperc alatt omlottak össze, és az a sebesség a szabadesésnek felel meg.

LOL! Azon a belinkelt videódon még építésztechnikusi papír nélkül egyértelmû, hogy 0:54-tõl egy - nem is túl jó minõségû - számítógépes animációt látunk. A háttérben meg mennek tovább az autók, mi? Ennyire hogy lehet beszopni valamit?

Amúgy ezeket mind láttam korábban, a legutolsó klip az, ami valamennyire összemérhetõ a WTC méreteivel. Ahol az épület bizony nem is dõl el, mint egy játékház. Majd hasonlítsd össze a törmelékfelhõ képzõdését a két esetben, és döntsd el magad, hogy melyik esetben zuhant az épület minden része együtt, ahogy egy irányított robbantásnál lennie kell, és melyikben ütközött az összeomlás során olyan ellenállásba, hogy a darabok oldalra törnek ki az iszonyatos nyomástól.

Azta! Mennyi okos ember van itt..... <#idiota>

Majd nézd meg a videókat, ez rohadtul nem igaz. Az épület teteje a tûz által nem érintett részekre érve szemmel láthatóan lelassul, pl.

http://www.youtube.com/watch?v=eI6bAjbLtsU&feature=related

Alul látszik a füstbõl kibukkanó váz, ami erõsen lelassult. Az épület darabjai meg messzire repülnek, pl.:

http://www.youtube.com/watch?v=nIZp6aOibiM&feature=related

Ezen az is látszik, hogy a mag még állva marad egy darabig.

Ennyi a legfõbb ok, a biztosítási csalás, WTC7 lerombolás ami tele volt korrupciós iratokkal csak hab volt a tortán.
@Kukacos, megnéted a videot amit linkeltem, na azon elemezgesd a kinetikus energiádat, a sors fintora, hogy épp pár hónappal a wtc-s elõtt történt, a háttérben ott a két torony. Biztos fõpróbát tartottak :)
Érdekes a többi balfals rombolás is, semmi köze a wtc-hez, de azért látni ezt azt rajtuk márha az ember meg tudja/akarja látni...
Az iraki haborut mas hazugsaggal robbantottak ki utanna ongyilkos is lett Kelly a brit vedelmi miniszterium tanacsadoja aki azt hazudta,hogy vannak bizonyitekok a tomegpusztito fegyverekre ....Ott is nagyon oszintek es tisztessegesek voltak de nem baj nem lesz gazaremeles es lesz nagyaranyu adossagcsokkentes..1 millo munkahely

Tudsz olyan anyagot, amibõl a felhúzott fal megállít egy gyorsuló repülõgép-hordozót? Ide vele ízibe, rendelek belõle pár teherautónyit, jól jöhet még.

Herold
Olvasd el az általam belinkelt oldalakat, nézd meg a videókat, mert úgy látom, fogalmad sincs, mirõl beszéltünk eddig.

Na akétkedõknek, éa a sík hülyéknek, egy elég jó szemléltetõ videót találtam arról, mit is bír ki egy acélszerkezetes magas épület:
Demolation failures
0:54-tõl. Valami hasonlónak kellett volna ott is történnie termik nélkül.
Itt volt szo arrol,hogy jol jart utanna a haboruval az usa vagy nem, meg olaj de a legfontosabbrol nem esett szo ,hogy mi is volt az igazi erdek.

Kamattorlesztes keptelenseg allt fennt! (hasonloan mint iden szeptemberben) az allamcsodot kerultek el! Mert az adossagplafon emelese lehetseges pl termeszeti katasztrofa,terrortamadas...

(amugy meg meg Bushnak erdekeltsegei voltak fegyveruzetben konkretan tankokat gyarto cegben is es utanna meg is gazdagodott.Usa ban sem itthon sem a fizetsbol van
vagyonuk Clinton idejeben a felesege ugyvedkent 3 x annyit keresett (asszem 20000$ volt Clinton fizestese egy jobb fogorvos osszeszed annyit vagy plasztikai sebesz Ov se a fizetesebol vette a szollojet.

"Nem tudom miért akarták felrobbantani"

No ez itt a lényeg. Te sem, meg az ide beíró tucatnyi bohóc sem adott eddig értelmes magyarázatot arra, miért kellett volna felrobbantani a WTC-t azután, hogy beleszállt két gép. Semmi értelme, nem áll össze a kép.

(Egyedül annyi hangzott el, hogy valami nyakatekert módon anyagilag megérte. Komolyan azt hiszitek, hogy egy ilyen horderejû ügyben, amire utána Amerika ezermilliárdokat tapsolt el, Silverstein vacak zsebpénze miatt megkockáztatták volna, hogy pár év múlva még a magyar SG-n is minden önjelölt robbantási szakértõ a kamuról zengjen... ?)

Ha összeesküvés volt, képzeljétek magatokat az eseményeket megrendezõ helyébe: így csinálnád te is? Robbantanál? Nem lett volna ezernyi egyszerûbb módja a cél elérésének, bármi is legyen az? Dehogynem.

Figyeljetek: az igazságot mi innen sose fogjuk megtudni, bármi is volt az. De legalább a rendelkezésre álló darabkákat próbáljátok meg már egységes egészként összerakni. Ha nem áll össze a kép, az a tények pontos ismerete nélkül is arról árulkodik, hogy az elképzelés hibás. Márpedig az összeesküvõs elmélet sokkkal több sebbõl vérzik, mint a "hivatalos" verzió.

Ha meg nem vagy képes átlátni, hogy egy elmélet hány sebbõl vérzik, ne fáraszd magad, hagyd a gondolkodást másra.

Nyilván hamarabb ment a drót, hogy a minden nagy hírportál tudóósítsa, csak túl hamar adták le vagy kicsit késett a bumm :)
Herold
Minden emelet lassította volna, ha magától dõl le. De nem lassította, mivel tény, hogy szabadeséssel omlott össze az épület.

Herold
Ezt a dolgot nemigazán tudom hova tenni. Egy riporter honnan tudhatta volna, hogy össze fog dõlni? Nem hiszem, hogy beavatták volna.

Fejezd be, mert már igy is sírok a röhögéstõl a hülyeségeiden, én ismerek olyan anyaagot, mondhatni légüres téren kívül mindegyik olyan. Kinetikus energia szintén mindentvivõ. Remélem megfizetnek rendesen.
"Ezután egy 3,5 milliárd dollár értékû biztosítást kötöttek az épületekre"

... amit utána évekig húzódó költséges és kétséges kimenetelû perrel sikerült csak behajtani, mert a vonatkozó kitételek vitathatóak voltak. Ejnye, ezek mindenre gondoltak, csak a jogászra már nem maradt pénzük... :D

A BBC-s tudósítás azért priceless :), hát így mennek ezek a riportok/cikkírások mostanában...
Öregem, mutatsz "bizonyítéknak" egy hétemeletes épület összedõlését? A WTC több mint százemeletes volt, és tömege százezer tonnákban mérhetõ! Kinetikus energia négyzetesen arányos a sebességgel. Onnantól, hogy a teteje egy emeletet esett, nem ismerünk olyan anyagot, ami érdemben lassítani tudná a zuhanását.

Mi lesz a következõ, legóházzal bizonyítod, hogy pattannia kellett volna? ;)

Herold
Ejha, ez a mai negatív rekord... neked oktatták valahol a primitívséget, vagy autodidakta zseni vagy? De ha már sikerült a melyik-nemzet-hülyébb szintre süllyedni, én mindenesetre remélem, sosem kell szégyellnem majd magyarságom miattad valahol.

Herold
Miért, az is összedõlt?

Most ez hogy jön ide? Fogalmam sincs, ha volt is azt már rég levakarták róla, mert tüdõrákot okoz.
Asperot
Pentagonban is volt azbeszt?

Ahány ház, annyi baj legyen.

B0nFire
Minden érv és ellenérv nélkül, nézd meg ezt a filmet:

Fahrenheit 9/11

Nem teljesen elfogulatlan film, de ha csak a töredéke igaz, már az is elgondolkodtató.

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Herold
Az nem sokkal volt több 10 másodpercnél. Vagy még annyi sem.

Milyen mérnök is vagy te, ha már itt tartunk?
Szaros technikus vagyok, atz építész fajtából, de hogy a 10 centi vastag zárt acélszelvényû felhõkarcoló egy dekát nem roppan össze, abban biztos vagyok. Még akkor se ha fákjával alulról "világítják", mert kb annyit ért neki az a tûz.
Annak egy szép nagy ívben kellett volna ledõlni lecsavarodnia, mint egy konzervdoboznak, csak ez sokkal merevebb annál, megkockázatom, hogy akár vízszintesen is simán megtartotta volna egy ideig magát. Egy kamugép vagy te nem mérnök...
Azt berobbantották mint a huzat, az egyik legmasszívab felhõkarcoló volt amit építettek. Az azbeszt miatt kellett volna záros határidõvel lebontani, í]y jó ok volt berobbantani, és másra kenyni.
Látom a szövegértés nagyon nemmegy, jó hogy leírtad pont azt amit én is... Ezzel megerõsíteni akartál vagy csak bevérzett a szemed és nem látod a betûket? :D

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Itt a hülye max te vagy. Te idióta módon mindenkire konteost mondasz aki nem ért veled egyet, és szerinted minden konteo "hívõ" hülye. De sajnos a történelem mást mond mert TELE VAN konspirációkkal, max te ezekrõl nem tudsz/nem akarsz tudni.

Mint már írtam neked te olyan ember lennél ha a középkorban élnél aki habzó szájjal üvöltve vasvillával menetel a lincselõ tömeg élén azok ellen a "konteosok" ellen akik mondjuk azt mondják hogy a föld gömb alakú :)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Molnibalage
Baszod, te tényleg ennyire vak vagy? Az egyik tornyon tisztán látszik, hogy zuhanás köznen minimum 20 fokban megdõlt. Mivel 15-20 sec alatt leéírt a torony, nem tudott tovább dõlni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tessék

Az tuti hogy nem ilyen szépen egyenletesen kellett volna magábaroskadnia, mert nem egyenletes a sérülés.
Mögötted nincs szakértõ véleménye csak állami megrendelésre készült hivatalos irat amibe azt írnak amit rendeltek :) lásd pl itthon gazdasági és költségvetési elõrejelzések :D azokat is "szakemberek" írják.

Nem tudom miért akarták felrobbantani, de nem is errõl beszéltem. Hanem arról hogy egy tûz miatt ilyen szépen nem dõlhet össze. Legalább a másik 2 toronynál kicsit megdõlt, abban nem vagyok annyira biztos hogy kamu, csak furcsa. Na de a wtc7 hát az egy vicc, mint ahogy a "szakértõk" magyarázatai is.

Molnibalage
A stílus nem definiálja a tudást. Csak azon hülyékkel szemben vagyok ilyen lekezelõ, akik fejlõdésképzelen konteóhívõk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nívós oktatást kaptál, BME büszke lehet rád ;]
Istenem ez a stilus....Remélem jo mernok vagy mert emberileg nem sokat nezek ki beloled.
Ha meg belefaradtal h elmond akkor ne pofazz bele...mar elnezest.

Palinko
azért az tényleg furcsa, hogy a pentagonhoz fordutlak 270 fokot hogy eltalálják az üres részét. persze arról volt info hogy felülrõl van védelmi rendszer, de arról nem hogy üres az adott rész? vagy ez a 270 fokos forduló is kitaláció?
Molnibalage
Blablabla. Belefáradtam abba, hogy újra és újra elmondjam ugyanazt. A pentagonos videóhoz hasnoló készült a WTC esténben is. Keresd meg, csak fent van valahol.

Persze nektek ez semmit sem jelent.

Szarok a fejetekre.

Molnibalage
Mérnök vagyok kisfiacskám. Ebbõl élek...

Molnibalage
Szerinted hány linket nézem meg és hányszor eddig? Már a tököm teli van az idióta semmihezsem értõ nagypofájú konteósokkal.

Így van.

Tehát köszönjük Molnibalage a hozzászólásaidat, mocskolódó megnyilvánulásaid csak és csakis téged minõsít.
Eléggé primitiv dolog mást lemarházni hülyegyerekezni ugy h érdemben hozzá se szoltal az egeszhez. Magyarázd el nekem, hogy megértsem! Aki intelligens az nem néz le másokat, nem nyilvanul meg igy...en sem szivesen dolgoznek ilyen emberrel mint te...aki azt hiszi o a tevedhetetlen es mindenki mas idiota.

Ilyen tudatlan emberekkel, mint Te nem is lehet megértetni semmit sem.

Amennyiben az Egyesült Államok holnap azt állítaná, hogy mégis csak a Föld a világ középpontja, Te még azt is elhinnéd és bõszen védenéd is eme állítást.

Vicc vagy ember.
Téged is csak arral kérlek, hogy nézd meg a linkeket aztán meséld el nekem mûszakilag a wtc7 miért omlott össze.Komolyan kiváncsi vagyok!

Molnibalage
Ööööö, személyesen egyetlen komoly mérnököt sem ismerek, aki a konteóhívõkkel értene egyet mûszakilag...

Molnibalage
Ne foglalkozz ilyen balfasszal. Én inkább ignorálom ezeket és nap mint nap fohászkodom, hogy ne kelljen valaha is egyetlen percet ennyire sötét emberrel együtt dolgozin. Egy üveg tejet sem bíznék ekkora marhára, mint ez a hülyegyerek...