Családi költségvetés vezetése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

INGYENES Cashflow Előrelátás

www.cashflow-mernok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=400&Itemid=442&cashflowp=4323
INGYENES Cashflow Előrelátás

Kattints ide!
http://www.cashflow-mernok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=400&Itemid=442&cashflowp=4323
Ez egy nagyon jó program, napra pontosan kimutathatja vele az ember, hogy milyen termékre és mennyit költött! :)
Kár, h nem 100%-ig magyar!

PINCESZAGÚT FINGOTTAM

sziasztok a nevem jeromos

múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egybõl mondtam, hogy hívja a fõnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a fõnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. elõadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettõl meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörõm, ekkor a fõnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a fõnök segglukába volt bedugva. ekkor elõvett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belõle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggébõl és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nõvérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelõbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egybõl megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyû nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetõrõl képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.

ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
történt már veletek hasonló?
szekrény
látod-látod ez a valóságban egy jövedelmezõ kapcsolat :DDD

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

morcosqtya
http://www.youtube.com/v/LTGUbihMjj8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

szekrény
szedjél fel egy zsidó csajt ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

SötétBarom
Ha használnék ilyesmit, felháborodnék mennyi pénzt elverek ökörségekre, így inkább kerülöm :DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Desiderata
Money Manager Ex (pcworld.hu)
morcosqtya
Sajátot csiszolgatok 2 éve. Egy egyszerü excel file.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SzirmosSzisza
Vagy Google Docs akkor már.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Petka
Észben tartás, már akinek van...

bakkerman
papír,és még kéznél is van

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Petka
Libreoffice és még ingyenes is :D

Desiderata
kiadást/bevételt kezeli, de a jövõbeni terveket nem, amortizációt sem
nincs jelszavas védelem
Excel. Tud magyarul is.
Sml
Az utolsó linkel mi a probléma? Az is magyar.

Voltam zárás elõtt

joebacsi
Easymoney-t használom androidon egy ideje, nekem ez jött be.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Desiderata
Sziasztok!

Sok cucc van a neten amivel a pénzedet nyomon tudod követni.
Nekem valami offline megoldásra lenne szükségem.

Kipróbáltam pár progit; AceMoney Lite, Personal Finances Free, Családi Költségvetés Kalkulátor szoftver
Magyarul tudó érdekelne. Használ valaki itt ilyesmi programot?