Mire jó az iPhone 4S kamerája?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is kíváncsian várom azt a listát, hogy mi az, amit nem tud egy N8-as, és mi az, amit csak androiddal vagy ios-al lehet megcsinálni, Symbiannal nem!
Ahogy elnéztem, még ma is letölthetõ szinte az összes hd játék ingyenesen.
Szintén pozitívum a nokiától, hogy örökre ingyenes navigáció!
Szóval várjuk a listát!
És ha kérhetném, ne olyan legyen, hogy xy appot, vagy játékot nem tudja futtatni, hétköznapi dolog legyen, ami jól jöhet, ha van, csak épp nem tudja! mint pl a transmitter - lehet nem mindenkinél, de sokaknál számít!
huzz már el a nokiáddal.Látod h egyedül vagy.ülj le aludjvagy dolgozz.Unalmas minden ciknél a probálkozásod."
Engem nem találsz meg minden cikknél, veled ellentétben, aki minden egyes nokiás cikknél beböfög valami ócsárolást nokiával kapcsolatban. Mondjuk az már régóta eldõlt, hogy ez abból is jön, hogy a symbian meghaladta az értelmi képességeidet (túl bonyolult volt neked), használatit meg sosem olvastad el(mert minek is azt?), még akkor sem, ha nem tudtál használni valamit, de pl egy divx-es asztali dvd lejátszóét biztos átlapoznád...
A lényegesebb programok meg ott vannak minden platformra, de azt is tudjuk, hogy te csak játszani akarsz. Régebben Nokiát is meg iphone-t is ocsároltad, (androidos telefonod volt egy bonyolult nokia 5800 után), most valószínû beszereztél egy iphone-t, mert most meg azok mellett állsz, hát játssz vele boldogan, én meg addig hdmi-n kilövöm a tévémre az aktuális játékot amivel játszok, és amiket teljesen ingyen kaptam meg. (gyakorlatilag az összes hd-s játék ingyenesen letölthetõ volt közvetlenül megjelenés után n8-ra, és ez szinte az összes nagyobb nevû komolyabb szoftverre is igaz volt, pl office szoftverre is)
huzz már el a nokiáddal.Látod h egyedül vagy.ülj le aludjvagy dolgozz.Unalmas minden ciknél a probálkozásod.
www.icewebhu
Van már egy ideje csomó hasonló kezdeményezés, nézz körül a store-ban, azt próbáld ki azokat is, ha már várnod kell a 4s(for ass)-re. Remélem jól beszélsz angolul, nem durva akcentussal...
ÕÕÕÕ mit is? Már kezdheted is sorolni, hogy mit tud egy iphone (JB-vel, vagy anélkül) amit N8 nem. Szerintem fordított esetben egész szép listát lehet kerekíteni, de itt max az appok mennyiségével meg a kijelzõ felbontásával tudsz vagdalózni, ami igazából nem lényeges különbség hétköznapi használatban.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem divat, csak nem tudnak angolul..., ne ússz ilyen árral mert téged is hülyének néznek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Jó hogy két hozzászólással ezelõtt írták, hogy nem fun hanem fan.
"Erre kaptak egy a konkurenciánál gyengébb harderrel ellátott ráncfelvarrt készüléket."
Már nem azért de 3G-3GS-4-4S-5-5S elõre megmondom, hogy ez a sorrend. Aki mást várt az miért hülye?
"Kapnak egy SIRI nevû borzadályt, és erre a nagy hiszti?"
Hát én pl ennek a SIRI nevû "borzadálynak" várom a real life tesztjeit, mert ez olyasmi ami önmagában eladja a telefont, sõt azt is mondhatnám, hogy forradalmi újítás. Kíváncsi leszek, hogy valóban úgy mûködik-e mint a marketingben.
"Sokan már kicsinek tartják a szifont, a felbontása sem az igazi, mert már mindenki a 720p telókat várja stb...."
Eeegen sok értelme van 720p-nek ekkora méretben. Félre értés ne essék biztosan lesz ilyen telefon, sõt iphone is mert haladni kell a hülyékkel, de az iphone4 reiten display az jelenleg is még a technika csúcsa. Ugye ha megint csak a felbontásig jutsz el mint szám, akkor mirõl beszélünk....
"Idén elmaradtak az innovatív dolgok! És ezeket a csalódásokat iphone õrültektõl olvastam fórumokon!"
Igen ezeket hallottam elõszõr én is. Saját kollegámtól is. Most meg, hogy jobban utána olvasott, hogy mik is vannak benne, már teljesen rá van izgulva. Az én véleményem az, hogy sokkal több "forradalmi" dolog van benne mint 3G-3GS váltásnál ahol proci és memórián kívül szinte tényleg alig volt valami.
Miért? Miben? Max Ghz-ben, teljesítményben nem nagyon hiszem.
Azon kívül 8Mpixel cam vs. 8mpixel cam. de az egyik oldalon ez egy akármilyen camera a másik oldalon meg egy lehetõségekhez mérten jó kamot kapsz. Soroljam még? Nem kéne elvakult apple elleni trollnak lenni.
"Ezt nem én találtam ki, szakmai fórumokon és hírportálokon is lehet olvasni, csak használni kéne a netet, nem csak ontani az iphone szuperságát!"
Hát én most is csak olyat találtam pl; "On the one hand, the iPhone 4S is powered by a dual-core A5 chip, which also has dual-core graphics capabilities. On the other hand, the Galaxy S2 has a 1.2GHz dual-core Qualcomm processor. The phones are believed to be well-matched in this department."
"fm transzmitter, hdmi kábel, csak pár dolog a teljesség igénye nélkül, amit megirigyelhet egy SGS2 és az iphone is! És nem utolsó sorban az ára, mert mindezt a feléért kaphatod meg az említett telefonok árainál!"
Éééés egy csomó mindent tudsz sorolni amit meg nem tud.
Vagyis ez nem nekem szól, mert pl Samut sem vennék. Csak mert nem tetszik a szifon, nem kell azt hinni, hogy Samu párti vagyok. Vagyis ne általánosíts!
Talán az iphone 5-öt várták, ahogyan az be is volt harangozva. Erre kaptak egy a konkurenciánál gyengébb harderrel ellátott ráncfelvarrt készüléket. Kapnak egy SIRI nevû borzadályt, és erre a nagy hiszti? Sokan már kicsinek tartják a szifont, a felbontása sem az igazi, mert már mindenki a 720p telókat várja stb....
Idén elmaradtak az innovatív dolgok! És ezeket a csalódásokat iphone õrültektõl olvastam fórumokon!
Miért is kéne hagyni N8-at? 12 mpx kamera, fm transzmitter, hdmi kábel, csak pár dolog a teljesség igénye nélkül, amit megirigyelhet egy SGS2 és az iphone is! És nem utolsó sorban az ára, mert mindezt a feléért kaphatod meg az említett telefonok árainál!
http://www.reddit.com/tb/kr14a
Az N8-at meg hagyjuk milyen tudásban meg szolgáltatásban múlja felül az iphonet? Ne vicceljünk már kérem szépen.
Mikor minden évben kiadta az aktuális iphone-t az apple, akkor általában a legjobb vas volt benne, akkor rögtön jöttek a fikázások az apple funoktól, hogy kenterbe ver mindenkit. Most, hogy a 4S alulmúlta önmagát, már jönnek az olyan kommentek, hogy csak papíron jobb a konkurencia, de az most nem számít!
Hát ez egy akkora rakás szar és szánalmas védekezés, hogy el sem akarom hinni!
De ha nem számít a vas, akkor bizony az N8 veri kenterbe a kibaszott iphoneokat, mert az N8 tudásában és szolgáltatásában többet nyújt, mint a szifon! Vagy most akkor ebben az esetben mégiscsak számít a vas? Hogy van ez iphone funok???
Bárhogyan is alakul, mindig a szifon az istenkirálymegagigaüberfasza okostelefon?
Androidot használok, de sokszor irigykedem pl az ipad tulajokra, mert nagyon jó appokat kapnak, viszont hiányozna az android is, ha váltanék.
Egyébként aki védi az Androidot az ugyanúgy védi a Linuxot is a Windowsal szemben? Ja és ne legyen ebbõl flame, nem kell egyetérteni velem!
A 39 frimwarebol mukodik legalabb egy? 😊
Ugy hetente minimum 1,2 de van hogy 3 is kijon...
multkor villogott vele egy csavo (igaz nekem csak galaxi s-em volt kemeny 1 hetig birtuk egymast)ket progit kiakartam probalni mindd a 2 megfagyott,utanna letoltottem iphone 4 re es lam hibatlanul futott (hozzateszem magyar program volt) alig volt voros a gyerek.
Amugy van a csaladban is egy samu androidos eleg uj verzio 3-4 progi utan osszeszar@ja magat es ujra kell inditani.Bar mikor tudom reprodukalni.
a 4-et? gyakorlatilag mindenben, a szo szoros ertelmeben.
"cserébe vehetsz olcsó androidot is meg drágát"
Miért cserébe?
"van flash"
van de minek?
"több ingyenes alkalmazás ami hasznos is"
No ezt nem hinném.
"nem kell hozzá számítógép"
És akkor mit csinálsz vele?
"itunes accunt ,nem kell a számítógépedet beregisztrálni"
Akkor hogy vásárolsz?
"csak egy gmailos cim kell hozzá"
"csak" egy gamilos cím kell hozzá? Akkor most kell regisztrálni vagy nem kell?
"micró usb töltöje van"
Ez miért jó?
"bluetooth használható más telefonokkal is"
Fájlküldésre gondolsz? Legyél pontos.
"3g videóhívás van 2.3 ota skype is tudja a video hívást"
Miért, iphoneon nincs?
"testrészabhatóbb"
Miben? JB?
"nincs lekorlátozva"
Miért az iphone miben van lekorlátozva?
Csak azért kiadni 45e forintot, hogy legyen tabletet, hát hihetetlen... máshol meg éheznek és halnak meg az emberek mert napi 1-2 dollárnyi pénzért dolgoznak/vagy még dolgozni se tudnak.
nem csak drágát, van flash, több ingyenes alkalmazás ami hasznos is, nem kell hozzá számítógép, itunes accunt ,nem kell a számítógépedet beregisztrálni , szabadon másolhatsz rá , csak egy gmailos cim kell hozzá, micró usb töltöje van, bluetooth használható más telefonokkal is, 3g videóhívás van 2.3 ota skype is tudja a video hívást,testrészabhatóbb , van mozgó háttér, egyediség , nincs lekorlátozva. volt iphonom szerettem, ettõl függetlenül nem rossz készülékek
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
és csak kiadni 100 e ft pluszba mert LÁGY XD hát hihetetlen... máshol meg éheznek és halnak meg az emberek mert napi 1-2 dollárnyi pénzért dolgoznak/vagy még dolgozni se tudnak.
most egy 45 e -ft os tabletem van. androidos.(tökéletesen alkalmas mindenre) Ha azt mondanák tessék itt egy ipad2, jó persze elfogadnám... de amig azon 1 hét mire mindent beállitok kényemre kedvemre... addig a mostani tabletemen... bekapcs és minden mentXD azért nem mind1. Nem háborúzni akarok , de ne tegyünk úgy hogy csak iphone mer az ûûûûûûberség 😄
Az év 2007 volt. A többi márkának kicsit el kéne gondolkodni a temérdek koppintás és másolás mellett mást is ki kéne találni. Nem telik el hét hogy ne jelentenének be egy új telót, ami csilli-villi, nyócmagos, satöbbi. Szoftvert kéne fejleszteni, hogy minden szépen mûködjön. Innováció kéne. Csak arra nincs gógyi.
Néztem a 2007-es!!!! videót és azon gondolkodtam, hogy talán már most a legújabb Android tud olyan folyékonyan mûködni. Vagy az se.
SGS2 miben b@ssza oda az iPhone-t? Meséljetek már.......
www.digimomentsvideography.com
A samsung is kitalálhatott volna valami egyedi dizájnt a drágább cuccainak, amire ha ránézek azt gondolnám: hmm ez egy Samsung. A legtöbb gyártónak ez sikerül és nehezebb összetéveszteni õket más márkákkal. Én pl ezért sem vennék samut, nomeg azért sem mert áraikban is erõsen mennek alma után. Kár értük, mert amúgy jó cuccaik lennének.
Még hivatalos teszt sincs de már most "odabassza" az ájfont hmm ez érdekes. Bár amire neked kell abban biztos az a jobb. Viszont ha samu a favoritod nem értem miért olvasgatsz az iPhone cikkeket.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Starcraft + Diablo III - esemve
Hmmm N8-on erre bõven jó a 680Mhz-es proci is. Elég hülye indok, hogy ehhez a nagyobb proci kellett. Max az 1080p-hez, kell a nagyobb teljesítmény, de a többihez minek?