Sony Ericsson Xperia Mini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, ki használ még rajtam kívül ilyen őskövületet, én egyelőre ragaszkodom hozzá :)
Pár napja jelentkezett egy hiba, ami eddig nem: magától kikapcsolt a telefon. De úgy, hogy a töltöttség is legalább 40% volt. Visszakapcsoltam, semmi gond. Másnap ismét.
Ma azonban - 50%-os töltéssel - ismét kikapcsolt, de amikor vissza akartam kapcsolni, csak hármat villant pirosan a led.
Jelenthet ez mást azon kívül, hogy tönkrement az aksi?
A többi SE telefonomnak (K508i, W300i) is voltak akku problémái, de nem ilyenek. Csökkent a kapacitásuk, beszélgetés után leesett a töltési szint. De egyik sem kapcsolt ki és merült le spontán.
KoЯn
Szerintem onlineba nektek is ez lenne a probléma az xperia minivel!
Ha valaki tapasztalt ilyet mint én , kérem írja le, erõsítsen meg, hogy mindenki tudja ezt a problémát!
Köszönöm!
(*voltam, a kijelzõ törés elõtt :D)
"Nulla tenaci invia est via"
Segítségeteket kérném xperia mini telefonban.
A gondom, hogy ha a mobilnetrbe van kapcsolva akkor töltésnél merül a telefon, valamint ha navigálok gps-el és google mapsal akkor mindig 20 perc után kikapcsol a telefon és ujra indul ez elég kellemetlen tud lenni!
A programok a háttérben elindulnak független attól,hogy az internet frissítés manuálisra van állítva.
Várom segítségeteket, mert így csak offlineba tudok navigálni és 90% fölé megy a memória használat.
Gondolom nem egyedi a tapasztalatom, ti hogy orvosoltátok?
Nincs rotolva a telefon csak a gyári 4.0.4-es android van rajta.
Köszönettel....
http://goo.gl/gd6Zi5
Segitséget szeretnék kérni.
Android. 4.0.4 szoftverfrissitet sony xperia mini.
Pár napja vettûk használtan. A probléma az,hogy a tp linkes wiffi megszakit minden kapcsolatot ha a telefon rá van kapcsolodva.Ha a wiffit ujjrainditjuk egy ideig mûkõdik rendesen,majd megint megszûnik a jell.Egy este 4x5 eljátsza ezt. Ugyanerrõl a wiffirõl megy még 2 telo,de azoknál nem vacakol.A wiffi probléma aznap kezdõdõtt amikor hazakerûlt a telo.Vajon mi lehet az oka.
Tmobil fûggõ
Segitségeteket elõre is kõszõnõm.
~2éve nem használtam, gondoltam felmegyek Sony oldalára frissítést keresni, w100i kikeresve, ajánlott progi letöltve, erre nincs a progiban támogatott készülékként.. <#idiota>#idiota>
E Root-tal sikerült rootolni, mûködik a partíció, és a link2sd is <#smile>#smile>
KoЯn
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amúgy szerettem nagyon, leginkább, hogy kegyetlen gyorsan tudtam rajta írni. Mégiscsak elviszem akkor haverhoz, hogy 2 sörért csinálja meg :DDDDD
aztán lesz megint egy jó ( bár sajna tmobile függõ) telóm, igaz kétlem, hogy az N4 mellett gyakran elõvenném majd:D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nyáron amikor a brutálmeleg volt, megsült a zsebembe a telefon amikor beszálltam a forró kocsiba, 6pénzért megcsinálta egy "sufni szerviz", (bolti szerviz ahonént vettem 25+ot mondott rá) alaplap állítólag teljesen szétsült, állítólag cserélve lett, meg néhány apróbb alkatrész rajta, meg az aksit is kinyírta a nagy meleg, arra a javításra akkor adtak fél év garit, de gondolom az kijelzõ tõrsére nem érvényes :DD
lényeg, hogy írtam nekik egy puhatolózós levelet hogy így látatlanba mit tippelnek, elméletileg 5körül lehetne Kínából rendelni kijelzõt aztán egy órás bûvészkedéssel bevarázsolni, 8ért már lehet eu-ból rendelni, csavarhúzóval stb :D
ja és egyébként 16gigás kártyámat nem olvassa már a teló, ahhoz 200ft az olvasó része és teljesen kezdõként ~15perces mûvelet kéne legyen, de ha már kijelzõt akarok cserélni akkor amúgy is le kéne szedni majd visszatenni :D
A kijelzõje nem megy.. DE.. csak valami "szalagkábel" ( fogalmam sincs mi a rendes neve, tehát ha szétcsúsztatod a telót és felülrõl belenézel akkor látsz egy szalad szerû vezetéket ), szóval ez a "szalagkábel" van megszakadva, így nem mutat semmit..csak fekete képet.
Na erre gsm-be azt mondták, hogy 10 és 20 ezer között cserélnék (lol).
Haverom ilyen mûszakis emberke és az õ állítása szerint ez megoldható pár száz forintból, max 1-2 ezer.
De a lényeg. Olvasom, hogy valakinek kijelzõre van szüksége.. ha érdekel a teló, akkor lehet meg tudunk egyezni. Ha mégse, akkor max egyszer megcsináltatom ha lesz idõm.. :)
Tehát ha kicserélted az egészet akkor van egy "jó" telefonod..gratulálok.
Mondjuk ilyen helyesírás mellett nem is értem mit sopánkodok :D
Gondolom az a része nem sérült, de lehet idõvel az egész kijelzõ el fog menni..
viszont azt nem értem, hogy a jobboldalon hogy lehet tiszta :DDDDD

Vagy elviszed mobiloshoz és megkérdezed vállalja-e a cserét és ha igen mennyiért :)
egy új képernyõ 10-15ezer ft, használt 8-10, egy használt teljes mobil 15.... pfúúúú :D
Asrock AB350 pro4;Ryzen 1600x;Rx580;LG 34UM69G-B;16GB Kingston Hyperx;Patriot Viper m.2;WD3000BLHX;SAMSUNG HD154UI;Silverstone Raven 2;Corsair CX750M
Van olyan beállítás hogy offline módba használjam a telefont mintha nem lenne benne sim kártya?
Persze ez nem ugyanaz, de a nemkívánatos személyeket le lehet rázni.
KoЯn
Visca El Barça!
Visca El Barça!