Segítség és tapasztalatcsere !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
másfél millió Ft-os sérülés bejegyzés? hát inkább nem.
Szerintetek érdemes egyáltalán megnézni ezt az 1 éves Hyundai i20-at ezzel a kártörténettel?

Attól félek, ha a karosszériaelemek még ki is vannak cserélve esetleg sérült a kaszni, vagy meg van nyomva valami amiből később még baj lehet.

A kereskedés természetesen meg sem említette hogy a kocsi törve volt
Helló, van a Hyundai Santa Fe 2006. Probléma van a tengelykapcsolóval. Amikor megnyomom a tengelykapcsolót, az nem pattan vissza, és ebben a helyzetben marad. Lehet, hogy valakinek ugyanaz volt a problémája?
Tiszteletem és BUÉK!
1996-os Renault Megan 1.4 benzines autóm van. A kilométer óra jeladó elromlott. Ki akarom cserélni de nem tudom hol van a kocsin? A kocsin hol található?
Köszönöm: H.János

Helló
Opel Astra H 1.6 autómban meghibásodott a szívócsõ illetve ezen belül a szolenoid szelep,remélem jól írtam le. Szerelõ nézte meg, és a hibakód alapján a szolenoid szelep meghibásodása miatt van a probléma.Érdekelne hogy valaki találkoztatok már ilyennel és hogy esetleg lehetne-e valahol külön kapni szolenoid szelepet a kocsihoz mert kompletten a szívócsõnek elég húzós az ára és szeretném minél olcsóbban megúszni.
Köszönöm a segítséget!

Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Hello!
Szükségem lenne egy kis segítségre, javaslatokra. Egy 2002-es évjáratú Ford Mondeo 2.0 TDCI kocsim van, aminek a porlasztóival gondok akadtak. Kiskunmajsára vittem javíttatni egy dízel auto szakihoz, aki porlasztókban nagyon ott van. (állítólag országszerte ismert). Elmondása szerint cserét nem igényelt, megtisztította, összerakta, de a csúcsokat nem kódolta le.(mondván anélkül is mûködik) A kocsiban lévõ hibakód: "3 henger injektor, kopogó égési folyamat felismerve" megmaradt. Ezek után az autó a javítást követõ másnap, ismét erõs füstöket ereget, de csak az indítás utáni pár percben, az elsõ 5-10 váltást, illetve 10-15 gázadás-elvétel idejéig. Utána megy rendesen, viszont a kipufogógáz lényegesen büdösebb a hiba elõttihez viszonyítva. A ráadás, hogy 3 helyen próbálták kitörölni a hibakódot belõle, de senkinek nem sikerült még átmenetileg sem. A teljes áramtalanítás (saruk levétele) sem segített. Várnám a tippeket a hibák javítására. Márka szervizbe nem szívesen vinnék egy 10 éves kocsit, ha csak más megoldás nem marad.
Vasarolnek Audio Art 100HC 2*50 Wattos erositot 15,000 -ert ! Elerhetoseg: [email protected]
Willenbrock
300w-os e-robogóban melyik most a legjobb?

Pluskast
Sajna nem segít.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ctrl+F5 esetleg?
Pluskast
Valaki esetleg nem tudja, hogy az mitõl lehet, hogy a forma 1 topikban nem látom senki hozzászólását csak a kommentelõk avatarjait? Egyik topikban sem csinálja csak ott.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

pxxl
nem csak õ :D

All hail the double x!

te aztán otthon vagy a témában :D
pxxl
B oszloptól akár le is falazhatod az ablakokat mûbizonylat nélkül :)

All hail the double x!

Caliph
elvileg fóliát már nem tehet fel senki. mûbizonylattal se.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ledes lámpa helyett megcsináltatod a generátort, fólia meg szvsz felesleges, attól hûvös nem lesz a kocsiban
Desiderata
ledes lámpa a jobb láthatóság miatt kell nekem, nem pedig divatból
fólia meg azért mert nincs légkondi és kíváncsi lennék mennyit számít

megtennéd, hogy máshol trollkodsz tovább? leköteleznél
pxxl
ahm nem akarsz rá költeni, ellenben akarsz ledes csudijó lámpát (mert borús idõben jó???????wtf???) meg hõvisszaverõ fóliát (gyanítom h korom feketét B oszloptól)

karaj :D

All hail the double x!

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Bronx South
szerintem hogy csírák használják 12 óránál, miközben egy ribanc élvezkedik az anyósülésen.

Desiderata
rátöltök néha, szal most költeni nem akarok rá, nem kakukk a generátor teljesen, akku is csak pár éves

de mi a bajod a ledes nappali fénnyel?
pxxl
akkor talán a generátort kéne cserélni nem ledes fossal szenvedni, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy nem indul a vas. :\ omfg

All hail the double x!

szevasz kocsis
ZilogR
"Tapasztalatodat megoszthatod":

Azt tapasztaltam, h minden reggel van egy-két balfasz, aki az M0-n és az M5-ön vagy csak natúrban az 5-ösön jön befelé Budapestre és képes koccanni, karambolozni, lefulladni, keresztbeállni.

Mivel nekik köszönhetõen a Soroksári, ami közismerten nincs 1km, kb. 30-50 perc alatt tehetõ meg és emiatt a fél város elkésik és jól lebasznak mindenkit, de nem õket, így szeretném, megkérni ezeket, hogy a közeljövõben maradjanak nyugodtan otthon!

Hátthanx!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Desiderata
hát, szerintem az Audikba épített óriás ledek centis távolságra az tényleg gagyi
de láttam már olyan autót amin kifejezetten jól állt az apró fehér összefüggõ ledsor
plas
Ha mar LEDekkel diszited a geped akkor ezt ki ne hagyd:

Minek ide Angeleye ha itt van ez:

Az en velemenyem a LEDes cuccokrol, hogy utolagosan barmibe beleepiteni fullgagyi szvsz. Amiben alapbol benne van, ill. rendelheto az ok.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Desiderata
másrészt sok a farkasvakságban szenvedõ az utakon
jobb félni... és kivilágítva lenni
van bene valami a jó otokat azért is gyártság ledes fényszorokkal!

Desiderata
de
sápadt a fénye, rövid távokon nem tud aksi normálisan töltõdni, Led viszont alig fogyaszt
ezt ugye most nem írtad komolyan?
pxxl

All hail the double x!

Desiderata
tompított lehúzza az akkut
David2
a fólia sokat dob, persze ha gyárilag van betéve

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

matyi0323
Ha jól van beállítva akkor nem idegesítõ.
Az meg, hogy undorító, szubjektív vélemény. :)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

pxxl
ja.

nagyon menõ <#miaz>

All hail the double x!

ha nagyon menõ akar lenni, akkor már inkább angel eye
pxxl
1. qva idegesítõ és undorító az a ledes fos. ott van a helyzetjelzõ / tompított használd azt.
2. kicsit számít, ha hõvisszaverõ fóliát rakatsz fel. de nem sokat.

All hail the double x!

érezhetõen hûvösebb a klimától lesz a kocsi
Desiderata
ott inkább a friss hírek kerülnek kibeszélésre
Bronx South
Autó mánia topik szerintem bõven megfelelt volna a kérdéseidnek, topiknyitás helyett. :)

Desiderata
Sziasztok!

Megnyitottam ezt az általános topikot!

kezdem is:
ledes nappali menetfényrõl (daylight) mik a vélemények? borús napon igen hasznos szerintem.
Utólag szeretnék ilyet felszerelni, van valakinek tapasztalata a témáról?

más: ablakfólia mennyit számít egy nyári napon?
érezhetõen hûvösebb tõle a kocsi?