American Horror Story

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 okéoké nem mohózom akkor, de olyan fura lesz, hogy utána megint nem lesz semmi. Egyébként tényleg érdekel, hogy fejezik be ezt az egészet, mert egy csomóan kihulltak a sorozatból

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Ne legyél ennyire mohó! 😄
Már csak 1 rész van? nem kettõ? <#ijedt>

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

én abban bízok, hogy kibontják a Kit féle szálat is és megtudjuk, hogy miért éppen Õ
ForzaInter
egy kicsit ugrottunk az idõben..

az utolsó rész nagyon durva lesz😄

Yo, Bitch!

Steve Downie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg maradt õrült az utolsó részre is, Mr Harmon 😄

Tikal
áá, ez a fõcím vagy mi a szösz nagyon beteg, a zene is nagyon eltalált, már ettõl a frász jön rám néha 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
Basszus ez a 11-es rész megint odavágott!
Elég gyorsan hullanak a szereplõk, elõzõ részben Arden meg Mary Eunice, most meg Thredson 😮 És még két rész hátra van baze.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
második évad jobban bejön... eddig nagyon jó, már várom a befejezést.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sztem ne aggódj, biztos lesz ebbõl is valami okosság 😊 😉
btw nekem a táncolós mulatozós rész kifejezetten tetszett, mosolyra fakasztott 😄

Steve Downie
Bakker, ne már! Hullanak a leggonoszabb karakterek.

Tikal
elsõ évadot nézem: A doki miért viselkedik ugy mint aki nem ütötte le egy lapáttal a kis ribancot, Haydent? Felesége már gyógyóházban van, ez meg ugy csinál mintha õ nem látna semmi furát... nem értem...

ForzaInter
már azt hittem az ufo szálat elfelejtették, de nem szerencsére.

kurva jó rész volt tényleg, ahogy eddig az egész idei évad az.😊

Yo, Bitch!

Szerintem is fasza az évad. 😄
Pedig hogy fostunk az elsõ évad végeztével, hogy el ne szúrják a második évadot, de eddig mind1ik rész ütött. 😄 Már várom az utolsó részt, remélem nagyon ütni fog. 😄
stargatelost
Azt a büdös, mi rész volt már megint ez a 8-as <#wow1><#wow1><#wow1>. Zseniálisan kurva jó az évad 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Legjobb, legerõsebb õszi sorozat, ez nem vitás 😊

aztakurva dekemény volt a múltheti rész is 😄 nem is tudom már, hogy hova lehetne ezt még fokozni...
stargatelost
3. évad berendelve! <#nevetes2>

ForzaInter
akkor én is rosszul tudtam, mert én 12-re emlékeztem.

Yo, Bitch!

most nézem, hogy imdb-n, viszont 13 van, akkor én kérek elnézést
tv.com-on összesen 8 részesre van írva az évad
ForzaInter
hát azért még van hátra 8 rész, az nem olyan kevés😊

Yo, Bitch!

ubazmeg, a 4. is durva rész volt, kár, hogy ilyen kevés van hátra...
azaz 😄

ForzaInter

😄

Yo, Bitch!

Steve Downie
😄

a teljesség igénye nélkül mától a Dominique a csengõhangom 😄D

jól láttad 😄 tényleg az volt
ForzaInter
milyen agymenés ez a sorozat. ebbe tényleg minden van😄😄

kurva jó rész volt.

mikor jude nõvér kereste a szökésben lévõket jól láttam, hogy egy ufo jelent meg vagy csak behaluztam?😄

Yo, Bitch!

kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Ebben a sorozatban minden van, ami már volt horror filmben. Hatalmas, hogy belesûrítették az ûlényeket, az õrült orvost, a mutáns zombikat, az ördögûzést, a darabolós gyilkosokat és mindent, amit csak lehetett... 😄
stargatelost
Azt a kurva <#wow2> Brutál jó volt 😄

A cold open is tetszik ezzel a tematikával, hogy a jelenben játszódik, kár, hogy ilyen rövidek 😊 De ott is kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Durvulás van ezerrel 😄

Steve Downie
A harmadik is adja, ez egyre durvább 😄

szerintem is izgibb volt 😊

ForzaInter
szerintem meg ez jobb volt mint az 1. rész😊

Yo, Bitch!

k0trapali
Hát nekem ez a 2. rész nem jött be annyira, de semmi gond. Várom a következõt.
berczely
cs1rk3
Van már magyar felirat? 😊

Igen, ez az ördögûzõs jelenet zseniális volt, nagyon tetszett, meg a mutáns is az elején, minden szuper, kellõen beteg és lefoglalja az embert 😊)

Steve Downie
Ez a második rész is kib jó lett, eddig üt az évad!

Sziasztok! Most találtam meg a topicot, még új vagyok. 😊
Nagyon tetszett az elsõ évad, elég beteg volt, és a mostani is elég jól indult! Örülök, hogy nem vitték tovább az elsõ évadot, így teljesen új dolgok lehetnek az elõtérben. Még mindig tetszik a jelen és múlt összemosása.

Én ezt máshogyan szoktam megoldani<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mucsácsó
Az durva lenne, ha ennyire belemennének a
UFO-s

dolgokba...

Ebbe amúgy bele se gondoltam.. 😄
Andr0
ezt a sorozatot azért szeretem mert minden perce számomra nyugtalanító elemekkel van megtöltve ami egyfajta nyugodtságot generál bennem. Ennek van értelme? 😄

Armin & Ayu fan

Elég beteg egy sorozat,de én az elõzõ évadot a szereplõk miatt szerettem,nem a történet miatt.Teljesen összekuszáltak benne mindent rendesen.Remélem ez még bonyolultabb lesz<#idiota>
A végén úgyis kiderül hogy mindenki ufo,nem lesz nehéz rájönni elõre.Ezt csak én feltételezem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ForzaInter
jaja, olvastam.

megszoktam várni az õ feliratát mert pár napot kibírok, de több mint 1 hetet már nem😄

Yo, Bitch!

Igen,pont azért nem azt szedtem le.Amúgy Barta József úr szokta csinálni hozzá a "hivatalos" feliratot,csak most nem ért rá,mert elutazott.Irta.

Jessica Lang még mindig jól adja magát,de Peter Evansot miért kellett újra berakni? Nem bírom a nyálas pofáját neki.Látszik hogy ezt is inkább a hölgyeknek gyártják

ForzaInter
van egy másik felirat a magon azt rakták ki elébb, az tele van félrefordításokkal meg értelmetlen mondatokkal.

Yo, Bitch!