Csalódást okozott az Apple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foleg azoknak akik elhiszik azta tundermeset ami a mediabol folyik es az applet hajpolja. szerintem az all leesesbol pofara eses lesz.
ennek a gyokernek egy jo huzasa volt ez pediga pixar. bar a filmjeik elegge leepitik az embert a gyerekeket meg teljesen beporgetik.
teljesen igazad van sittre az osszes semmirekellovel.
dogoljenek ott meg ahol vannak.
ok idezik elo a bajokat azzal, hogy farkast kialtanak lehet, hogy nelkuluk be se kovetkeznenek dolgok.
Kb 1-2 evvel fogja tulelni mukas pityut az apple mint onallo ceg. vagy felzabalja a google vagy betarsul a motorola es vege a dlanak...
Rajongó, õt nem érdeklik a tények.

linket tudsz adni?
Az Apple egy erõsen felülértékelt cég.
Jó amit csinálnak, de a cuccaik ár/használati érték aránya torz.
A hype-nak is vége lesz egyszer.

Meg a jegenyefák sem nõnek az égig.
DjDano
Majd nézzétek meg az utolsó negyedéves és a jövõ év elejének eredményeit, szerintem le fog esni az álla mindekinek 😊)

Steve Jobs szarember volt.
am meg nem tom h mi a bajuk. azt hittem a cím alapján h jobs halála után máris elkezdõdött a hanyatlás, de csak pár százalékkal kevesebb a bevétel mint vártak. szerintem még így is elég nagy a növekedés szal semmi ok az aggodalomra az apple egy ideig még megmarad.
utálom az eplt de ezeket a kurva minõsítgetõ jóscégeket mégjobban. Miért nem lehet ezeket rémhírkeltés, károkozás címszó alatt szétperelni? A múdizt meg a segg & pöcs meg a többi országokat is minõsítgetõ, szemétdombokkal együtt.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)