Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katun
Ma van hó ismét, ideje kihasználni, kitudja meddig lesz.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Katun
Most már megy nekem is, de nyögvenyelős volt egész nap.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

nekem megy az online az xbox live-n de a horol akkor lemaradtam... :(
Katun
Nincs hó, ráadásul most nem tudok csatlakozni onlinera sem. Pech :(

kill3r21
Ennyit tudtam játszani összesen havason :)
http://www.youtube.com/embed/pFW2ckNZRTQ
Tikal
3 napig volt, de ugye köszönhetően a kis faszoknak akik betámadták a sony-t senki nem tudta igazán élvezni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

báttyó02
szerdán volt hó, meg talán még csütörtökön is, aztán miután legközelebb beengedett pénteken online-ra(a hekkelés miatt), már nemvolt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mi a helyzet ezzel a havas dologgal? tegnap jatszottam kicsit offline meg online is, de semmi havas teruletet nem lattam. pedig frissites is volt.
Synit HUN
jatekaim.hu-n nézz körül!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

LoSA
Srácok, honnan tudnék a legolcsóbban szerezni GTA V-t (PS4)?

Synit HUN
Az akkor volt jó amikor még élt a pénzszállítós bug. 5000-ért 3 perc alatt vagy 150-200e-t lehetett rabolni :D De egy bounty-nál ez nem éri meg. Meg persze le lehet vadászni őket rakétával is, de jó amikor lelövöm elhúzok és megúszom a rendőröket is.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Tikal
Amúgy le lehet fizetni a rendőröket és akkor par percig csendben vannak azt csinálsz amit akarsz..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Levadaszom én a bounty-t hangtompító nelkul is:)

Synit HUN
Akkor van értelme ha egy bounty-t vadászol le és sikerül is. De a rendőrök... Igazad van. A játék legidegesítőbb része. Nem hiszem hogy nem kapnak naponta 5millió levelet emiatt.

Tikal
Mindenre van hangtompító, de Online-ban nem sok haszna van szerintem. Elméletileg nem riasztja olyan hamar a zsarukat, de mivel nem sokan használják, ezért ha tűzharcba keveredsz a másik miatt úgy is kijönnek a zsaruk, akkor meg vége a mókának, mert játszhatatlanná teszik a játékot, olyan sokan vannak. Rohadt idegesítő, hogy ezt nem orvosolta a Rockstar. Spawnolnak mindenhol ész nélkül....

Ha megjön az XIM4-em, akkor mindennel headshot lesz. :) Akkor jól sejtettem, mostantól UZI lesz MP5 helyett. Hiányozni fog az extra lőtáv, amit eddig az MP5 adott, helikopterről is le lehetett vele szedni az embert, gyakorlatilag nem kellett mellé más. Most majd fog. Viszont a hangtompító sokmindenért kárpótól (legalábbis az SA-ban hasznos volt, remélem itt is). Gondolom azt AK-ra már nem lehet tenni.
Tikal
Nincs, bár aki ügyes az az erősebb pisztolyokkal szórhatja a fejlövéseket és az instant death:)

Tikal
Mivel autóból nem tudsz AK-val lőni, ezért abban jobb, hogy tudod használni autóban :) UZI és MP5 nem igazán fogsz használni az utcákon.

Ha már pisztoly: az SA-ban hangtompító csak stukkeren volt, most ugye mehet UZI-ra is, van valami haszna a pisztolynak az UZI mellett?
A GTA5-ben nem is, de a 4-ig bezárólag minden SMG-vel lehetett. És mivel jobbak a statjai (tűzerő, pontosság, lőtáv), amint megkaptad, repült az UZI a kukába. Most hogy kivették a driveby cuccok közül, "lesüllyedt" a csak gyalogos fegyverek közé, ahol meg esélye nincs a nagyobbak közt. Miben lenne jobb egy AK-nál vagy M16-nál? Nem látom. Bár lehet hogy más igen, ezért kérdezem.
Utoljára szerkesztette: vato loco, 2014.12.22. 00:18:15
Tikal
ööö, valamit nem jól látsz.

MP5-tel szerintem sose lehetett drivebyolni GTA V-ben. Az UZI csak driveby-ra jó. Az AK-47 már egy komolyabb szerszám, nem egy kategória az UZI-val. És ha már gépkarabély, akkor Carbine Rifle vagy Special Carbine ( H&K mindkettő ) érdemes használni. Van különbség a fegyók között, helyzet válogatja mikor melyiket érdemes használni... persze sok a tucatáru, ahogy te hívod, pl a pisztolyok között, nem is használja senki őket, csak DM-ben ha kötelező :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.21. 23:57:44

Más: Látom sok lett a fegyver, de van ennek mind értelme? MP5-tel már nem lehet drivebyolni, így nem is látom sok értelmét az Uzin felül semminek (géppityukon belül), akkor már miért ne egyből AK? Nyilván az RPG, nagypapa, stb speckó cucc adja magát, de a tucatáru nekem nagyon ugyanolyannak tűnik.
Tikal
single: igen.... meg majd később a zsíros melókkal...
online: sok küldetést csinálni...meg hamarosan a zsíros melók :)

Komolyabb pénzre csak tőzsdén van esély?
Tikal
a helikopterestől nem.. mástól igen :)

Ez a Flight School Mekkora szívás.
Főleg a helikopteres rész, nem elég hogy tré az irányítás még időre is megy...
Más is kapott tőle baloldali agyérinfarktust?
Utoljára szerkesztette: bcrics, 2014.12.19. 19:20:29

Tikal
persze, van egy rakat...

A multiplayer-részről érdeklődnék.
A tdm-en kívül vannak értékelhető egyéb MODE-ok benne? Olyanokra gondolok mint pl a SAMP-ben volt "Capture the flag" kamionnal/repülőgéppel/hajóval vagy mint a "911"-es "lopj repülőt és vezesd a tornyokba".

Sziasztok!

PS4-en tolom a játékot és az a bajom, hogy a Nigel utolsó küldetését nem tudom megcsinálni, mert ahogy a közelbe érek, eltűnik. Van valakinek valami ötlete, hogy miért van ez és hogy mit lehet tenni? Kicsit google-ztam is, és olyanokat találtam, hogy ez egy bug és szopás, nincs mit tenni. Egy amcsi srác azt írta, hogy megkereste a rockstart és annyit mondtak neki, hogy kezdjen új mentés.. Na persze, pár tíz óra gameplay után nyomjak egy újat... Úgyhogy végső elkeseredésemben fordultam ide, hogy hátha csak én nem keresgettem eléggé. :) Valakinek ötlet?
maffioso
Látszik milyen kurvára lövésed sincs az egészről.

\"If in doubt, flat out!\"

Ez zseniális ok.:)
Tároljunk több száz giga anyagot feleslegesen lutrira.:)
A feltörés is úgy történik hogy megtörik a gépet, TÁDÁÁÁÁM, másnap már a hülyegyerekek otthonában ott a feltört gép amire rápattintják a külső vinyót és már működik is.:)
Még véletlenül sem úgy hogy feltörik,híre megy, aztán ha stabil lassan elkezd terjedni..Neeeem. RÖGTÖN ott lesz!! :D

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Arra várnak, hogy legyen feltörve a konzol. Mire, meglesz a törés, addigra be lehet spájzolni belőlük, ne akkor kelljen letölteni. :D
Magra is folyamatosan rakják fel a PS4-es és az X One-os játékokat is. Nem tudom minek. :D
OFF!

2014-11-19 12:23:27 UNKNOWN Grand.Theft.Auto.V.PS4-WaYsTeD 45649.0MB | 98F

Viszont, a konzol nincs még feltörve, így nem sokra mennél vele. <#vigyor3>
Abból is ki lehet tökéletesen,a nagy toreentoldalak letöltései/eladások alapján..
Pc-n komoly eladást full online-hoz kötött warezolhatatlan játékkal lehet...Akkor megvan 2-3 milla...Máskülönben bukó.

gduck
Ne a magyar warez "piacból" induljál ki :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pc-n rekordbevételeket?! Pffpfff...:DDD

tomi890125
Nekem belefér, és várom a nextgenes RDR-t, Max Payne-t és társait szeretettel!!! :D

The Only One!

gduck
Nem kell elgondolni itt semmit! Az előző rész brutál nyereséges volt, simán belefért volna a konzolosoknak min. 50% engedmény! És ne feledkezz meg a PC piacról se, ott is rekordbevételt fog elérni.

Csak hát ilyen pénzhajhász világban élünk, amikor lehetne picit kedveskedni, akkor is fontosabb a profit :(

sparrow35
Hol van ingyenes update? CoD? Ne röhögtess, egy GTA kicsit nagyobb hal mint a legtöbb AAA cím, nem véletlenül kerül amibe kerül biztos lehetsz a minőségi tartalomban. Egy CoD évente az lehúzás, nem egy hosszú évekig csiszolt GTA, amiből esetleg bevételt is várnának ha már belefektettek időt/pénzt/energiát.
A Minecraft a másik amiről úgy tudom hogy átvihető PS3-4 között, ami egy kiváló játék de a fejlesztési/portolási költségei sehol nincsenek egy GTA-hoz viszonyítva.
Gondolj bele A GTA világa "kézzel" van készítve, ahhoz hogy ezzen módosítani lehessen mindent manuálisan kell, nem elég a forráskódot átfordítani.

Egyébként egyet értek veled abban hogy drága, de ha a többi játékhoz és a tartalmukhoz viszonyítjuk akkor már inkább azokra mondom hogy drágák.

I want to be a mighty pirate ever!

Laza
Kedvezményt? Annak is örülhetünk, hogy a 21.000Ft-os beharangozott árat végül a megjelenésre levitték 18-19.000Ft-ra, amennyi egyébként is az árfolyam alapján kellett volna legyen ... mit szeretnél még? :)

Máshol érted ingyenes upgrade van, itt meg egy 32+millás eladás után lerántanak még egyszer.

A PS3-verzió még megvan, majd még meglátom a Pc-s, vagy akkoriban egy használt PS4-es lesz e a befutó.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tikal
hát ja valami kibaszott kedvezményt adhattak volna

gduck
Jó, de én a 0Ft-os játékárnak jobban örültem volna :D

totyak
Nagyon köszönöm.

xxdani
http://gtaforums.com/topic/584985-how-big-is-the-ce-box/

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

totyak
Ez nagy segítség, köszönöm <#boxer>

Tikal
akkor még egyszer LOOOL

totyak
Lol, vagy sem, komolyan kérdeztem.

Tikal
LOL