Grand Theft Auto V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: vato loco, 2014.12.22. 00:18:15
MP5-tel szerintem sose lehetett drivebyolni GTA V-ben. Az UZI csak driveby-ra jó. Az AK-47 már egy komolyabb szerszám, nem egy kategória az UZI-val. És ha már gépkarabély, akkor Carbine Rifle vagy Special Carbine ( H&K mindkettő ) érdemes használni. Van különbség a fegyók között, helyzet válogatja mikor melyiket érdemes használni... persze sok a tucatáru, ahogy te hívod, pl a pisztolyok között, nem is használja senki őket, csak DM-ben ha kötelező :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.12.21. 23:57:44
online: sok küldetést csinálni...meg hamarosan a zsíros melók :)
Főleg a helikopteres rész, nem elég hogy tré az irányítás még időre is megy...
Más is kapott tőle baloldali agyérinfarktust?
Utoljára szerkesztette: bcrics, 2014.12.19. 19:20:29
A multiplayer-részről érdeklődnék.
A tdm-en kívül vannak értékelhető egyéb MODE-ok benne? Olyanokra gondolok mint pl a SAMP-ben volt "Capture the flag" kamionnal/repülőgéppel/hajóval vagy mint a "911"-es "lopj repülőt és vezesd a tornyokba".
PS4-en tolom a játékot és az a bajom, hogy a Nigel utolsó küldetését nem tudom megcsinálni, mert ahogy a közelbe érek, eltűnik. Van valakinek valami ötlete, hogy miért van ez és hogy mit lehet tenni? Kicsit google-ztam is, és olyanokat találtam, hogy ez egy bug és szopás, nincs mit tenni. Egy amcsi srác azt írta, hogy megkereste a rockstart és annyit mondtak neki, hogy kezdjen új mentés.. Na persze, pár tíz óra gameplay után nyomjak egy újat... Úgyhogy végső elkeseredésemben fordultam ide, hogy hátha csak én nem keresgettem eléggé. :) Valakinek ötlet?
Tároljunk több száz giga anyagot feleslegesen lutrira.:)
A feltörés is úgy történik hogy megtörik a gépet, TÁDÁÁÁÁM, másnap már a hülyegyerekek otthonában ott a feltört gép amire rápattintják a külső vinyót és már működik is.:)
Még véletlenül sem úgy hogy feltörik,híre megy, aztán ha stabil lassan elkezd terjedni..Neeeem. RÖGTÖN ott lesz!! :D
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
2014-11-19 12:23:27 UNKNOWN Grand.Theft.Auto.V.PS4-WaYsTeD 45649.0MB | 98F
Viszont, a konzol nincs még feltörve, így nem sokra mennél vele. <#vigyor3>#vigyor3>
Pc-n komoly eladást full online-hoz kötött warezolhatatlan játékkal lehet...Akkor megvan 2-3 milla...Máskülönben bukó.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
The Only One!
Csak hát ilyen pénzhajhász világban élünk, amikor lehetne picit kedveskedni, akkor is fontosabb a profit :(
A Minecraft a másik amiről úgy tudom hogy átvihető PS3-4 között, ami egy kiváló játék de a fejlesztési/portolási költségei sehol nincsenek egy GTA-hoz viszonyítva.
Gondolj bele A GTA világa "kézzel" van készítve, ahhoz hogy ezzen módosítani lehessen mindent manuálisan kell, nem elég a forráskódot átfordítani.
Egyébként egyet értek veled abban hogy drága, de ha a többi játékhoz és a tartalmukhoz viszonyítjuk akkor már inkább azokra mondom hogy drágák.
I want to be a mighty pirate ever!
Máshol érted ingyenes upgrade van, itt meg egy 32+millás eladás után lerántanak még egyszer.
A PS3-verzió még megvan, majd még meglátom a Pc-s, vagy akkoriban egy használt PS4-es lesz e a befutó.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)