Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De modt komolyan hova menti el az autót?
nem
Tikal
te most trollkodsz vagy komolyan kérded, mert nem tudom eldönteni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja és az miért van hogy nem dob ki küldetést hanem azt írja h fel kell hívnom Trevort és akkor kidob egy betût de el is tünik azonnal.
de ha már megvan és már fel van tuningolva akkor hova menti el?
Sehogy
Mégis hogyan küldjünk szerinted?
Köszi megtaláltam, küldtök képeket hogy ti milyenre tuningoltátok fel?
Igen ott,a benzin pumpák mellet. <#nevetes2>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Tikal
a benzinkúton....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És Single-ben hol lehet?
Doog
Online-ban is, és Single-ben is lehet.

...::::::...

Autót csak onlineban lehet tuningolni?
Synit HUN
Persze ennek elõfeltétele hogy LSC-ban köss rá biztosítást a loss/theft menüpontban. A levonandó pénzösszeg pedig az autód értékétõl függ ill. hogy ha más tette tönkre akkor õ fizeti a biztosítást.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Tikal
Do you speak english? 😊

Valószínûleg felrobbant az autód, vagy totálkár. Hívd fel a Mors Mutual-t és akkor majd küldik ( õk a biztosító )

A segítséget ne kapcsold ki és akkor folyamatosan irja a játék a bal felsõ sarokban hogy mi történik 😊

Fel kell hívni valamit most nem jut az eszembe sajnos mi a neve de tárcsázz végig mindent majd meg lesz😊
Levonnak 1500-at és egy idô múlva térképen jelezni fogja hova menj érte
Nivea
Hello! Egy olyan problémám van h online eltûnt a kocsim. Ilyenkor mi a teendõ? Hogy találom meg?
Köszi elõre is!

rastaman
nekem is még a "fat" (fehér) 360-am van. egyszer meghalt valóban, azt ingyen javították, azóta (kb 4 év?) tökéletesen mûködik.

Annyi volt a gond, hogy a régebbi boxok tulajdonosainál túlmelegedés volt amit, hogy eleve már régi agyonhasznált volt a konzoljuk.

jackoneill90
hát pedig valahol írták a régebbi típusoknál valami gond van/volt. na mindegy elvitték elõlem a boxot.
Az eladó kickboxnak hívta 😊 majdnem kinevettem.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

rastaman
mindegyiken rendesen fut. ez nem pc.

jackoneill90
melyek a régi xbox360 ok amelyeken nem fut rendesen a játék?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Köszi szépen! 😊 Már nem tudtam mit csináljak a játékban, de ez tényleg hasznos infó volt!
Szerezz egy relative gyorsabb, de nem feltuno autot, vezesd felreeso teruletre, aztan hivd fel Michalet, es valaszd a Mark as getaway location-t.
Sziasztok! PS3-on játszok a játékkal és lenne egy profblémám!

http://www.youtube.com/watch?v=xVpQGNYyLK0

Erre a misszióra már nem tudok tovább jutni,amit belinkeltem, mert egyszerûen elfogytak a fõ küldetések. Az elõkészületeit meg tudtam tenni, értem itt ezalatt a kukásautó/vontató ellopását, a maszkok/ruha vételt, de ezután semmi más nem történik. Vannak a mellékküldetések, azokat is végigvittem, de egyszerûen már lassan ott tartok,hogy üres a térképem és semmi fõ missziót nem tesz be a gép! Ez most BUG, vagy tud erre valaki valami megoldást nekem,hogyan tudnám a játékot tovább folytatni. Mellesleg 28%-nál tartok, szóval kizárt dolog hogy végig vittem volna. Minden segítséget/javaslatot elõre is köszönök! Üdv.!
Hali!

PS3-on játszom,Online Heistek-rõl még nem lehet tudni semmit hogy kb. mikor lesz ? Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Synit HUN
A fegyverek és autók ugyanúgy elérhetõk és gondolom a ruhák is csak azt nem néztem.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

szega96
semmi

Firerock
Szevasztok!
A Beach Bum DLC-nek milyen hatása van az Offline módra? Mik az érdekes újítások?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sziasztok! Ps3-on csapatom és olyan kérdésem lenne, hogy a Bluetooth-os fülesemet csatlakoztattam ps3hoz, meg is ismerte rendesen és mûködik is.
Meglehet e oldani azt is, hogy a fülesbe halljak minden féle hangot és ne TV hangszóróján menjen a játék hang? Beállitásokba néztem ott át állítottam headphones-re de semmi változás nem lett sajnos.
Synit HUN
A legegyszerûbb ha veszel egy 1500 Ft-os headsetet és akkor már társalogni is tudsz. Belépsz a socialclubon mondjuk a hungarian elite crewba és máris szerezhetsz ismerõsöket és dumálhattok is. Nah ekkor egy egészen új élményt fog már nyújtani a játék meglátod! 😉

LocalPatriot
Survivalt ismerem, csak már meguntam. Valami jó küldi kéne, nem csak mindig a drog ellopása, meg szállítása. Ismerõsöm meg nincs, mert chatelni se tudok... na mind1. Azért thx.
Synit HUN
De a survival küldik is jól fizetnek vagy érdemes magasabb szintû játékosokkal összeállni és akkor behívhatnak 20-25K-t fizetõ küldetésekre.

LocalPatriot
Nagyon köszönöm!
CS@
LocalPatriot
Nem akarok én csalni.
Pénzem kb 10k van. De vettem egy lakást már, mert ugye kaptam az R+-tól 500k-t. Abból maradt ennyi.
Most azt a hidas dolgot nem értettem. Van errõl esetleg youtube videó?
Kocsi eladást is hagynám igazából, elég lenne nekem a külikbõl való pénz is, csak nincs. Mindig ugyan azok vannak... hogy keressek új küldetéseket?
CS@
upsz egy kicsit "összenyolcvankettõtizenegyezõdött" bocsy

CS@
Cheat –et nem írok ilyet keress a neten ha érdekel, inkább a pitiáner autóeladásról.
Nem írtál sokat a körülményekrõl, pl azt, hogy mennyire nincs pénzed, vagy, hogy mid van már vagy mégis mennyi pénzre gondoltál úgyhogy csak úgy ömlesztve, ha nem idegenkedsz a grindeléstõl, meg az idõalapú játékoktól:

Lépj még 1 szintet, hogy meglegyen a lvl 25, ekkor megnyílik a Potshot címû mission (lvl36 felett coveted még jobb).
Potshot: Megközelíted a hidat egy kocsival, amivel keresztbe állsz az úton, kiszállsz lelövöd a hídnál álló 2õrt, majd vársz, hogy elinduljon a furgon, kilövöd belõle a sofõrt (ez a kritikus, de kis gyakorlással szinte biztosra mehetsz) beszállsz a furgonba és leadod (ha nagyon gáz elõtte öld meg a motorosokat is akik jönnek rád) ez 7k +kb1500RP és mindez elég gyorsan megvan.

Szerezz egy legalább 6-os garázst vagy házat (60k körül van – ami 10Potshotból megvan) jó közel egy autójavító mûhelyhez.
Gyûjtsd bele kb az alábbiakat:
Felon – Jaguar&Maserati keverékek (4ajtós vagy 2 ajtós cabrio) 9-9.5k
Baller – Range Roverek (külsõre 2 típus van belõle mind2 jó) – 9k
Rocoto – Valami Audi & Porsche Cayanne keverék – 8.5k
Oracle – 4 ajtós BMWk (külsõre 2 típus van belõle mind2 jó) – 8k
F620 – Maserati&Aston keverék – 8k
Dubsta – Merci kocka terepjáró – 7k

Reggel, amikor iskolába/munkába/vagymitomén hova indulsz, elõtte eladsz egy autót(kb 2perc) majd, amint mentett a játék már kapcsolod is ki és mész utadra. Amikor ismét gépközelbe kerülsz autóeladással kezded a dolgot, amikor van rá idõd és jó kocsit látsz hazaviszed pótolva ezzel a hiányt. Ha még aznap legalább 48 percet játszol, akkor mielõtt kikapcsolod a gépet eladsz még 1et. Ez így kb 25k és tulképp még nem csináltál semmit.
Ezenfelül még játszol is egy kicsit, akkor azért kell lennie pénznek.

LocalPatriot
Üdv!

Egy kis segítség kellene az online-al kapcsolatban. Jelenleg 24-es vagyok, és az a gondom, hogy egyszerûen nincs pénzem, valamint semmi új küldetést nem kapok. Bármelyik embert hívom fel, mindig ugyan azokat adja. Lvl 5-ös pl... Aztán, ha mission.ba csatlakozok, akkor is mindig ugyan azokba tesz be... mit csinálok rosszul?
Tikal
Set as active crew

Ha már ott vagyok ahol a Creweket lehet változtatni akkor ott ki kell keresni a Leaderboard-ban?
bexinho
Sziasztok! Ha netán érdekelne valakit:

Grand Theft Auto 5 Xbox360 - Bontatlan, eredeti csomagolásban, POSTÁVAL

Ár: 11 500 Ft

Önmagam hitelesítésére:
gamertag: bexinho88
PSN ID : bexinho88
vatera account: bexinho23
gamer365 account: bex88

Bármi kérdésed van, írj nyugodtan.
Szép napot!

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Tikal
social club-ra felmész.

Valaki leírja nekem hogyan kell váltani Crewet! (Ps3) Köszi.😊<#nemtudom>
De hogyan kell át váltani??????????
Legends of Hungary -t ajánlom,én is abba vagyok (PS3),attól függ hogy melyikbe voltál. 😄 Én ebbe vagyok,nekem tetszik.
Majd amúgy jelölj,PSN ID: Robbie_0222

Ps3-ra
Sziasztok! Meg írjátok nekem hogy hogyan lehet crew-et váltani? És írnátok nekem magyar Creweket? Köszi
Szia,

nálam is ez a probléma. Ha az Xbox menüjébõl indítom a játékot, akkor betölt, és mûködik, de ha a játékból szeretnék visszatölteni valamit, mert mondjuk meghaltam, akkor már lefagy. És mindegyik mentésemmel ezt csinálja.
Esetleg sikerült rá megoldást találni? (Xbox, gyári játék, és a konzolhoz sem lett "hozzányúlva)
Azt az egy frissítést amit a gép jelez feltettem, az onlinehoz kiadott két csomagot viszont nem töltöttem le, mert nem tetszett az online, vgy a sima story módbn is mûködnek?
Köszönöm a segítséget! 😊
PS3-on,jött valami 1.09 ápdét GTA V-höz,ez az. 😄 Valahol nem lehet elolvasni hogy milyen frissítéseket tartalmaz ? Rockstar oldalán vagy valahol ?