Hogy néz ki a mobil asztalod?
Oldal 1 / 9Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokminden nem változott, max annyi hogy kissé egységesítettem a dolgot, 1-2 cuccost áthelyeztem, állítottam a nav+ statusbar átlátszóságán, és az utóbbit "összenyomtam" 😊
Lock:
Home:

Lock:
Home:

jó kis launcher, jó darabig használtam én is. Aztán elég lett a Cover^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
korábban sz*rrá moddoltam a droidot, mindig egyedivé tettem....most mivel folyton telókat tesztelek, beleuntam a dizájnba...
egyenlõre marad ez, jó így 😊
egyenlõre marad ez, jó így 😊
A készülék változott, de a hátteret lusta voltam cserélni (ahogy a homefelületet sem fogom. Az elsõ készülékem ahol nem kukázom 0day a gyári launchert)
Így nyilván a customizálási' lehetõség is szûkösebb, de b*szni rá. 😊

Így nyilván a customizálási' lehetõség is szûkösebb, de b*szni rá. 😊

Szeretem a lényegre törõ hozzászólásokat.<#alien>#alien>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem saját ötlet, mycolorscreen tele van ilyenekkel. Az értesítési sávot használni szoktam, azért nem rejtettem el. Ha tudnám, hogyan lehet átszínezni, az talán dobna rajta valamit.
ötletes <#eljen>#eljen>
Ha a felsõ statusbart eltüntetnéd, úgy lenne az igazándi az összkép <#papakacsint>#papakacsint>
Ha a felsõ statusbart eltüntetnéd, úgy lenne az igazándi az összkép <#papakacsint>#papakacsint>
ééés a második valamiért megint nem jó..
Pedig most jól linkeltem...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Akkor 3 a magyar igazság...

Pedig most jól linkeltem...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Akkor 3 a magyar igazság...

Mivel az elõzõ deskem már régóta használtam, és ma unatkoztam a melóhelyen, váltottam 😄
[/img]
[/img]
[/img]
A contact list ugyanolyan mint az applications menü.
A contact list ugyanolyan mint az applications menü.
finoman fogalmazva is erõsen limitált a testreszabhatóság 😊 JB -el persze már más a helyzet
Bazinga!
Asszem ez pont nem iPhonera kiléezett topik, tudjuk miért de azért 😛


2: az a csaj a dexterbõl? 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én is próbálgatom, elõtte novát meg holot próbáltam. A kettõ keveréke kéne nekem 😄 legjobban nova az ami eddig bejött.
Smart Launcher powa. 😊 Nekem nem nagyon jött be, hagyományosabbakat szeretem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Oldal 1 / 9Következő →