Hogy néz ki a mobil asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Android cMIUI rom, ahogy írta ps7a
Csak azért raktam be a 3. képet, mert cMIUI-nál ez is testre szabható 😊 Hát ha érdekes valakinek ez is 😉
Csak azért raktam be a 3. képet, mert cMIUI-nál ez is testre szabható 😊 Hát ha érdekes valakinek ez is 😉
Android, MIUI rom-mal és az pedig az értesítõ panel. Nem kell hozzá app, szimpla rom felület :-)
Ez milyen oprendszer? Ha android, akkor a legalsó kép az mi, app, vagy widget?
Tegnap egy ilyet próbáltam felbuherálni (hirtelen mást nem találtam) - ICS_4.0.1_r1-Beta2-i9000b. Nem mondanám, hogy mûködött a dolog 😄
A lockscreent- sem tudtam feloldani :/
Viszont látom nálad megy szépen az ICS.
Galaxy S alá nem tudnál ajánlani valami mûködõképes megoldást? Pláne MIUI-t 😛
Csak úgy kíváncsi lennék rá 😊
A lockscreent- sem tudtam feloldani :/
Viszont látom nálad megy szépen az ICS.
Galaxy S alá nem tudnál ajánlani valami mûködõképes megoldást? Pláne MIUI-t 😛
Csak úgy kíváncsi lennék rá 😊
Köszi 😊
Párizsos hátteret el lehet kérni? 😊
Bocs, hogy ilyen "gyorsan" reagálok, csaknem voltam netközelben egy hétig 😊
Az óra neve: Fancy Widget Pro
Az óra neve: Fancy Widget Pro
az utolsó képen levõ órának a nevét elárulnád? 😄 elég imbán néz ki (:
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ezt lécci mondd el hogy van! Milyen oprendszer, milyen locker, stb, nagyon tetszik.
Passz, ingyen volt, inkább azért van ha elvesztem a telefont akkor zárolja és aktiválja a GPS-t, nem is lehet könnyen leszedni. Bár egyszer mobilismen belefutottam egy vírusos játékba, ráadásul egy ilyen fõreleaser töltötte fel, hiába írták csomóan, hogy a játék el se indul és sms-eket akar küldözgetni, még fent hagyták 1 hétig. A Kaspersky és a Dr. Web ismerte csak. Bár az engedélykérések miatt lehet feltûnt volna.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez nagyon jól néz ki! 😊 Ez pontosan hogy? 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
á pont tegnap szedtem le ezt a locksreent 😄
Am tök jó<#eljen>#eljen>
Am tök jó<#eljen>#eljen>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/